Söndag


                                                                                   Jessica Folcker- How Will I Know

Har haft en väldigt trevlig söndag trots min lilla känslomässiga kaos. Hade min vän Natalia här hemma på besök. Vi fikade, jag bakade en kladdkaka som vi sedan toppade med grädde och krossad Daim, så himla gott. Blev dock lite för sött för mig, min aptit har inte alls varit på topp de senaste dagarna. Igår när jag käkade middag hade jag inte ätit på ett helt dygn, min matlust är helt borta! Tror att det beror på min medicin som jag tar och just nu har jag iofs inte lust att göra någonting...Det var skönt med lite sällskap iallafall, vi tittade även på min favvo komedi "Supersugen", fick mig att skratta som vanligt, man kan inte göra annat än att älska McLovin, haha =)
Fick även en hel påse med skivor och singlar av Natalia, massa musik från 90- talet, sådant som vi lyssnade på när vi gick i mellanstadiet. Det är så sjukt att alla de texterna fortfarande sitter i minnet och alla minnen man har till låtarna dessutom. Samtidigt som jag tycker att det är jätteroligt så blir jag alltid på något sätt så ledsen också, det känns lite sorligt...haha nu låter jag skitlöjlig. Men när jag till exempel hörde den här låten med Jessica Folcker så blev jag väldigt emotionell, jag minns så väl hur jag var då, vad jag tyckte och vad jag kände, och helt plötsligt sitter jag här och är 22 år gammal och allt är så annorlunda utan att an knappt märker att allt förändras...

Kommentarer
Postat av: Natalia

Tack för en härlig dag! Hoppas du hitta ngr nice skivor, skönt att de fick komma till användning. När jag kom hem till mitt cd kaos och sorterade ner dem i en kasse hittade jag några till som jag kände att jag inte behövde längre, kan skriva ner dem sen och om ngt är av intresse kan du få dem med.



Fattar precis vad du menar med musiken, känner också igen mig i det där... :(

2008-09-07 @ 22:40:15
URL: http://hellopiggy.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0