Nya klänningen!

Här är nya klänningen från H&M Trend som jag köpte förra veckan. Var helt desperat efter något snyggt att ha på mig på lördag och denna har jag spanat på ett bra tag. På bild ser den jäkligt basic ut, men materialet är glansigt (utan att se billigt ut, det är bara en aning glansigt!) och plisseringen i "kjolen" ger lagom vipp. Vet dock inte vilka skor jag ska ha till, ska som sagt kolla lite i min skosamling, men några snygga heels blir det till!

Kommentarer
Postat av: Nina

ah najs med nu data iaf. minns att det va knas på er gamla hela tiden? va väl den putte försökte sig på? vad är det för fin dator ni köpt då?



jaha? inhalator? jobbigt värre! skönt att det snart är över då, hoppas på att det läkt en gång för alla. luftrören är ju inte att leka med.. fy fasen asså.. hoppas du mår bättre snart iaf! kram

2008-09-18 @ 14:13:30
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

vart besviken på en vän som tacka ja till dopet å sen tänkte inte komma på själva dopdelen i kyrkan. vilket va lite poängen då det va ett dop. så om ja ville ha med dem på både kyrkodelen och sen i lokalen så tänkte dem inte komma.



(personen i fråga har lösen till andra bloggen, så du vet)

2011-10-04 @ 22:47:58
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0