Shopping med Natalia

image1878

image1879

Idag var jag och Natalia på en liten shoppingrunda i Farsta, eller ja liten ska man nog inte säga. Det blev en hel del shopping för oss båda. Jag hittade ingen tiara och ingen partyoutfit heller. Istället blev det en jäkla massa filmer: Rocky- boxen har jag velat ha superlänge, hittade den för endast 269 kr! Sen blev det även en Elvis- box med 8 filmer. Passar perfekt i min Elvis samling =) Sedan blev det också två nya filmer till min Disney samling; Herkules och Djungelboken. Precis vid kassan plockade jag även på mig en Aerosmith cd.
Natalia visade mig en ny affäre som jag aldrig har sett förut som heter SIX och därinne blev jag nästan galen, så jäkla mycket fina smycken och accessoarer. Plockade på mig för flera hundra men var sedan tvungen att plocka bort massor. Det blev ett par rosa pilotisar, ett halsband med rosa rosett och tre små dödskalle ringar ( man har på alla tre samtidigt). Inne på Glitter hittade ajg ett par örhängen jag inte kunde stå emot- små guldfärgade Eiffeltorn. Dom följer garanterat med till Paris =) Köpte ett par till Eleonor också.

Kommentarer
Postat av: Natalia

Jag misstänkte väl det ;) Det är bara att hojta till om du vill låna den!

2008-03-24 @ 21:42:10
URL: http://hellopiggy.bloggagratis.se
Postat av: Nina

va bra. ja fråga honom 7 ggr om han lämnat den. men han sa inte om han hade det lr inte.. fråga honom om det va 22 du fyllde oxå.. men det tog ju hur lång tid som helst innan han svara.. går inte fort på msn *S*

hoppas du gillar presenten.. 1½ timme kvar, sen
är det din födelsedag :D

2008-03-24 @ 22:37:11
URL: http://www.modesida.blogg.se
Postat av: Eleonor

herregud vad vackert

2008-03-25 @ 00:50:20
URL: http://faderjagharsyndat.blogg.se
Postat av: Nina

Grattis på födelsedagen!!!!
hurra hurra hurra!

2008-03-25 @ 10:05:50
URL: http://www.modesida.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0