Presenter...

image1886

Här är mina presenter jag fått hittills. Resväska av famlijen, är så himla nöjd med den. Dom har verkligen varit noga med att hitta en med bra funktioner och bra kvalité, fick till och med garanti på den! Av lillasyster fick jag ett fotoalbum och den nya mascaran från Max Factor med två sidor, en svart och en skimmrande färg. Den ska jag ju garanterat ha på lördag! Och mina underbara Disney Couture örhängen från Patrick och Nina. Sjukt söta! Dom ska jag också ha på lördag. Fast dom är så fina så jag vet inte om jag vågar använda dom =)
Tack så mycket allihopa ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj förlåt, grattis i efterskott! Läste ju det igår, men trodde jag hade kommenterat???? Jaja, riktigt snygga örisar! Grattis igen!

2008-03-26 @ 08:49:58
URL: http://nikki81.blogg.se
Postat av: Nina

fy fan va fina dem är!

2008-03-26 @ 10:07:17
URL: http://www.modesida.blogg.se
Postat av: Natalia

Så söta örhängen!!! de måste du vara rädd om! Har spanat in Bambi örhängena ett tag, vill dock se dem i verkligheten först innan jag vågar köpa dem (har endast sett dem på nätorder).

2008-03-26 @ 22:50:34
URL: http://hellopiggy.bloggagratis.se
Postat av: Nina

skriver det här eftersom det är lite privat :P



ja tror att det kommer att gå bra imorrn. ja hoppas verkligen. ja har ju inte ont längre. å förra sön så fick ja min mens!!!!!!!!!!!!!! hihi.. å dem sa ju att cystan troligen gjorde så att ja inte fick den.. i så fall kan den ha minskat.. å ja hoppas! vill inte ha nån operation..



nu ska ja bara vänta på ägglossning :P är inte så många som vet det,. så du vet..



å radera gärna kommentaren =) å svaret kan du skriva inne på den andra :D

2009-08-23 @ 23:06:43
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0