All this time with you...

image1742

Kommentarer
Postat av: Nina

ja jätte bra :D tack att du kollar upp det..
så fina bilder på er =)

2008-02-03 @ 21:12:40
URL: http://modesida.blogg.se
Postat av: Nina

vaaa??? asså ja fråga honom idag om det va ok mellan er.. för att du hade skrivit om honom..? jag fattade det aldrig som om ni hade gjort slut???? är du säker? eller ja.. du vet väl bättre å mer än mig. ??????
asså ja märkte ingenting på honom idag? det löser sig säkert gumman! komma in på msn?

2008-02-03 @ 21:23:12
URL: http://modesida.blogg.se
Postat av: Nina

tack!

hoppas det löser sig!!! ni kanske behöver prata ut. försök det då??? ja vet att P är ganska så hopplös med att prata med.. men han kanske för en gångs skull pratar, man vet ju aldrig?
hoppet är det sista som lämnar människan!..
stor kram

2008-02-03 @ 21:31:21
URL: http://modesida.blogg.se
Postat av: Nina

ja e online på msn ett tag till. så vill du prata så kom in där..

2008-02-03 @ 21:50:57
URL: http://modesida.blogg.se
Postat av: Nina

hej. hur gick det igår?

2008-02-05 @ 10:53:51
URL: http://modesida.blogg.se
Postat av: Nina

nej ja har inte pratat med honom sen i sön.. ja lät det va. det är ju er grej. å när ja ringde så sa ja bara, varför säger du inge?? å han fråga om du hade skrivit på bloggen. ja sa ja å ja fråga sara. å då sa han hur är det med henne, ja hon va ledsen sa hon.. å så sa ja, men nästa gång kan ja väl få höra det från dig om det är någe. inte nån annan? så ja sa inte så mkt mer..

så de va inte klara alls. skoj. de e ju inte snabba, det kan man ju få lov att säga.. de suger i snabbhet.. hoppas de fixar det idag då.. =/

förstår att ni inte vill prata hos mamma, det hade ja inte heller velat göra. skönare att vara själva..
hmm tror inte han ska göra slut? varför skulle han fråga om bio då? låter helt ologiskt.. han kanske vill lösa det som är jobbigt mellan er.. så ni får det ur världen nån gång. även om det är mkt på en gång. du får säga till honom att om det är någe så måste han säga det till dig. han kan inte hålla inom det så här jäkla länge, för förr eller senare så kommer då en explosion.. å han mår ju inte mkt bättre heller för den delen..

men vi har en tendens att bunkra på oss saker å ting
i vår familj.. det kan ja ju säga.. ja e väl den som säger mest i familjen. å ändå är det ja som är sjukskriven för att ja har bunkrat upp mej för mkt skit.. lite ironiskt..

ja hoppas det löser sig.. men varför just ons? kan ni inte ses ikväll? lr jobbar du? ska putte sova hos mamma ikväll igen?

stor kram

2008-02-05 @ 11:43:29
URL: http://modesida.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0