Britneys fiasko!


Britney Spears comeback igår på VMA 2007 var brutalt dålig...Allt var bara så fel, kläderna var ju så tacky och håret var riktigt vidrigt. Britney som har varit så galet bra på att dansa går bara runt på scenen och ser förvirrad ut och glömmer bort att mima ibland. Kunde ingen snäll liten människa ha sagt; "Britney, du är nog inte redo för det här än" så kunde de ha besparat henne detta pinsamma fiasko. Jag som verkligen hoppades på att det skulle gå bra, låten är ju så bra! Men det är väl bara att inse att Britney hör hemma på museum eller nått...

Kommentarer
Postat av: Melina

USCH VAD DÅLIGT! Hon var verkligen sämreän någonsin!

2007-09-10 @ 20:35:55
URL: http://MMelina.blogg.se
Postat av: Nina

förstod att du skulle vara besviken. va ju verkligen så hemskt.. förstår inte att hon ens valde kläderna?? hon såg verkligen förvirrad ut och så verkade hon jätte osäker på sig själv.. va inte alls samma tjej... å så skorna kunde hon ju knappt röra sig i.. nej det va trist. satt du uppe hela natten å vänta på det oxå??
just det, mamma sa att ja skulle hälsa att du glömde din tidning hos henne.. så du vet.. kram

2007-09-10 @ 23:24:51
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

ja asså.. ja dör då ja ser bilderna.. eller hur hon uppträdde.. så synd. hon kunde gjort det så bra ju.. ja tror att hon kommer att ta igen sig.. men hon skulle ju behöva se en psykolog lr nått? varför vill man ha sådana där kläder på sig på scen? å så ser man nelly furtado å justin uppträda.. å så kolla man på hennes kläder.. varför skulle brittan stå halvnäck. bara det sabba ju så mkt.. nej hon såg verkligen nervös ut.. ja hade fan spytt efteråt om ja va henne. kan ju inte vara lätt.. just när den är så omtalad oxå.. hon har inget flyt människan.. men samtidigt så borde hon ju veta sina begränsningar..

2007-09-11 @ 10:53:57
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0