Jag kramade Chris!!! =)

image1530
Fy vad underbar konserten var igår! Jag och Eleonor stod först i kön vilket innebar att vi fick de bästa platserna- längst fram i mitten =) Men det var ju inte helt smärtfritt. Vi väntade från 16.00 till 19.30 i kylan. Det blåste och snöade och jag mådde ju så jäkla dåligt med min feber. Till slut kände vi inte ens våra ben längre, vi var helt stela och det var ren lycka när dom började med insläppet.
Det var så underbart att stå så nära honom, riktigt bra konsert! Han sjöng så jäkla bra och så passionerat. Och det bästa av allt var att när det var slut så hoppade han ner från scenen och gick mellan stängslet och scenen och så lyckades jag och Eleonor få en kram av honom! Då dog jag nästa, haha, skrek som en liten fjortonåring! och han luktade så jäkla gott...Det var verkligen för bra för att vara sant och det var verkligen värt att frysa ihjäl, den där kramen kommer jag inte glömma på ett bra tag =) Fick en hel del bra bilder också...
En annan rolig sak var att idolerna var där, Andreas, Amanda och Marie stod precis ovanför oss på balkongen. Amanda såg helt uttråkad ut under hela konserten medans Marie och Andreas såg ut att uppskatta det väldigt mycket.

Kommentarer
Postat av: Nina

kunde du skicka bilder?

2007-11-27 @ 17:53:02
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

kunde du skicka bilder?

2007-11-27 @ 17:53:40
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

ja när man står i kylan sådär så va det nog räknat att du kunde bli sämre =/ va ju verkligen råkallt! ni skulle haft med er termos med varmt te eller nått =/ hoppas det går bra hos läkarn.. å att d inte är halsfluss eller nått sånt. för d e inge skoj..
skicka bilderna när du orkar...
krya på dig..

2007-11-28 @ 12:57:05
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kul!

2007-11-28 @ 18:52:43
URL: http://tammiemanty.blogg.se
Postat av: Nina

bilderna va grymma!!
tack snälla du för dem.. =) *happie*
krya på dig nu..

2007-11-28 @ 20:30:28
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0