Underbar Bok!

image934

Kommentarer
Postat av: Nina

nej ja sov inge bra så ja somna 8,30 imorse.. så då va det ingen idé att åka in till stan då man inte va vaken *S' Nu kan ja intee sova igen för ja har så ont i magen eller äggstockarna elelr va d nu är. otrevligt är det iaf.. å så oroar man sig å då blir det ju värre..
ja skulle vilja gå å fixa slingor.. få en ny färg på håret. ja får ju bara mitt mörka.. ja vill ha brun i olika nyanser.. vart hitta du henne?
urdäkta stavningen men ja ser dåligt å ja har käkat mediciner nu så ja ser sämre å är en aningens lullig.. å sömntablett på köpet.. men inte somnar man..
måste hålla i pengarna nu.. men ja såg att vila hade en del, å så gina hade en del.. å såå accessorize? vet du vad d e? min favvo butik. de säljer ut väskkor för halva priset!!!!! å lite halsband å sånr.. den fick ja nått från lindex oxå. men d kommer ja inte ihåg va d va.. så d e bara å glömma.. :D hehe.. men ja måste spara till resan. ett måste!
skulle vilja köpa en ny resväska. rosa!! så sött.. å så ny rosa mob.. då vore ja nöjd :D

2007-06-26 @ 01:19:47
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

ja har oxå kikat på den
på wedins. den rosa.. ja älskar den.. kollat på den över ett år.. så tänkte ja rosa mob, rosa cam å så kommer min blåa resväska? nej usch.. men den ja har går iaf att dra. men den är sån klumpig dragning på =/
de är ju oftast dem som har privat som är bättre å billigare. ja går ju till hon i rågsved. alltid varit billig hon med å är lättsam att prata med.. äh hon känner mamma å mej.. babblar på som fan. vill göra slingor för då är det ju en färg, men det ser mer levande ut.. så vill ja ha..
nej nu måste ja gå å lägga mej. så jäkla yr nu..
natti natt

2007-06-26 @ 02:01:19
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Tammie

Är den bättre än falska bevis/minnen??? :O Skulle gärna vilja läsa den ja med..

2007-06-27 @ 10:47:00
URL: http://tammiemanty.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0