Lindsay Lohan

image914
image915

Lindsay Lohan tog en liten cykeltur i onsdags på Venice Beach. Kanske hade "Promises" en liten utflykt där alla patienter fick komma ut och ha lite kul, eller det här kanske ingår i programmet för att hjälpa Lindsay med sitt alkohol/drog beroende...haha!

Kommentarer
Postat av: Egoina

naw, tack så mycket! den cykeln såg kul ut :)

2007-06-23 @ 11:04:16
URL: http://egoina.blogg.se
Postat av: Helena

Godmorgon! Ja som vanligt då får man väl lov att säga, hehe! Ha en bra dag!

2007-06-23 @ 11:57:08
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Nina

Nej ja va inte sur på dig, inte alls. Ja va sur på Putte. Ja sa. så ni ska inte komma upp å äta? Vi hade mat för ett helt kompani asså. Putte visste att ja skulle fixa köttbullar, ja sa att ja hade handlat massa jordgubbar (5 askar), mamma hade köpt, glass, ost, koka potatis, köpt sill, lax gjort omelett etc..
i ons så satt vi ju å pilla med armbanden. vi skulle ju till affären å handla på tors så vi kunde sitta å pilla med det på fre.. sen när ja kom hem så ringde mamma å sa att ni skulle på kryssning. så ja ringde putte å då sa han att ni inte alls skulle dit, det blev inte så..
på tors ringde ja honom då han va på jobbet. å då mådde han dåligt. sa åt honom att gå hem. sen fråga ja om han kunde ta med revben, för det skulle vara gott att ha på midsommarbordet.. sen ringde ja honom en gång till på kvällen.. å då låg han å vila. då sa ja att om han inte orkar ta sig
ner till oss så kommer vi upp med middagen. d va inga problem..
lixom svårt att säga att han inte vill eller ska komma? just när mamma oxå pratar med honom på fre om d.. å som sagt.. han visste om d. å han vet varför ja blev irriterad..
han gör alltid sådär.. mumlar som om han inte vet va d är frågan om.. men han vet..

2007-06-23 @ 12:19:01
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0