Road trip: Tammerfors

image1202
Igår blev det en två timmar lång bilresa till Finlands tredje största stad- Tammerfors. Där gick vi på deras nöjespark "Särkänniemi". Jag hade så himla roligt! Gröna Lund framstår verkligen som urlöjligt jämfört med det här. Det fanns så många coola åkattraktioner, mina favoriter som jag åkte om och om igen var Half- pipe och Tornado. Plus att dom hade ett delfinarium också, så vi var och tittade på en show och delfinerna var ju bara för söta och så jäkla smarta! Skulle så gärna vilja simma med delfiner, blev så avundsjuk på tjejen som höll i showen som fick kela simma med delfinerna, snacka om lyxigt jobb! Det var iallfall en riktigt rolig dag, synd bara att det inte fanns mer tid till att gå runt i stan och kolla affärer och sånt...
Half- pipe:

Tornado:

Kommentarer
Postat av: Nina

fan va roligt det ser ut att vara :D lyx!!
ja har inte ens varit på grönan på vadå
2-3 år. hahah..
nej ja vet va du menar med gläsigt.. ja tror inte heller att ja passar i sådana, men ja tänkte prova.. apläskigt.. gör ju inget om ja får skicka tillbaka skiten *S* nån som sa att skorna som ja beställt är i små storlekar, så ja måste troligen skicka tillbaka det oxå.. så synd.. för sådana vill ja verkligen ha..
va hemma hos brorsan idag, märks verkligen att du inte varit där *s* finns inget schampo eller balsam.. haha.. knappt tvål.. :D va tvungen å duscha för ja knatade till rågsved..

2007-08-05 @ 20:02:03
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0