Hallen


Jag längtar tills hallen kommer i ordning, just nu är den ju katastrofal...Detta är iallafall de möblerna och prylarna som hallen är tänkt att inredas med. Sittbänken med korgar kommer från Jysk, spegel, hylla och galgar från IKEA och matta med stjärnor från Pappelina. Tror att detta kommer bli toppen, det blir nog även några korgar uppe på hyllan, gärna några runda och med något mönster på.


Tidig morgon...


                                                                                                                                         Clarion Hotell 2008
            
Sitter här hemma i mörkret och dricker en stor kopp kaffe med massor av tända ljus och tittar på nyheterna, och bloggar förstås =) Fredrik och Leo var uppe redan klockan 6, de låg och pratade och myste en lång stund innan de satte igång med morgonbestyren. Låg vaken och lyssnade på dem, så himla söta. Det är så otroligt skönt, med tanke på Leo, att vi har det så mycket större nu. Det märktes på hela hans sinnesstämning när han kom igår att han tycker att det känns bra. Idag ska vi åka iväg och köpa köksbord, stolarna kom i fredags. Ska bli sååå härligt att fixa i köket och att äntlgien kunna sitta runt ett bord och äta middag tillsammans. Ska även iväg till Svenska bostäder och fixa ny spis, en med keramikhäll, gud så skönt! Och nästå år kommer vi även att få nya golv- parkett, wohoooooo =)
Min kamera är på vift vilket är galet jobbigt! Vi var på fest i lördags och jag glömde min kamera där, så irriterande! Men Fredrik skulle åka och hämta den idag efter jobbet, min snälla älskling ♥
Ska bli intressant att se bilderna, festen spårade ju ur totalt, haha, det var så jäkla roligt! Ska lägga upp bilder så fort kameran är hemma igen. Ska även fota allt julpynt som kom upp här hemma i fredags, blev supernöjd med adventsljusstaken, det blev precis som jag hade tänkt mig. Vi tände aldrig första ljuset igår, så ikväll ska vi göra det, mysa lite här i soffan men pepparkakor och lussebullar =)
Beställde även julkort igår, ååå vad spännade att de hur de blir. Ville egentligen ta en ny bild på oss alla tre, men på grund av kameran så ville jag inte vänta, vill att de ska hinna komma i tid. Så det fick bli en gammal bild på oss tre, men den är så fin =)


New Moon


Igår kom jag äntligen iväg och såg "New Moon" med lillasyster Melanie. Jag har väntat som en galning på att få se den, längtat ända sedan jag såg "Twilight". Var faktiskt lite så där förväntansfullt nervös när den började =) Och sååå himla bra var den! Så glad att den var det eftersom jag har har hört ganska mycket negativt om den, men jag förstår inte vad folk menar, den var ju underbar! Den slutade dock i stort sett mitt i en mening...gud så jobbigt att nu behöva vänta på nästa som kommer sommaren 2010. Skulle lätt kunna gå och se den igen på bio, haha! =)


Havregrynsgröt


Sitter framför teven och tittar på Efter Tio med Malou, tycker att det är ett sånt mysigt program att se på morgonen. Äter havregrynsgröt till frukost, så himla gott! Vi fick en korg med massa delikatesser av Fredriks pappa när han var här och hälsade på förra veckan, och där i låg bland annat en underbart god hallonsylt, den smakar färska hallon. Har egentligen försovit mig lite idag, min plan var att gå upp halv nio och komma iväg tidigt till stan, men halv elva lyckades jag komma upp =) Så nu ska jag strax iväg. Mitt första mål är Åhléns och sedan blir det Panduro, Village och Lagerhaus. Efter det ska jag åka hem till mamma och hämta ett paket samt hämta lite post, min adressändring har inte riktigt kommit igång än. Och ikväll ska jag och Fredrik laga mat, dricka lite vin och kolla på någon bra film. Det är hur min fredag kommer att se ut!


Christmas Decorations


Imorgon är det shopping som står på schemat =) Ska äntligen iväg och fixa lite julpynt så vi kan få lite julstämmning här hemma mitt i allt stök! Denna vita ren från Åhléns står med på shoppinglistan, samt några julstjärnor (blommor), adventsljustake (bråttom med den!) och sedan får jag se om jag hittar något mer. Ska även titta på lite andra saker till hemmet, det är ju massa små detaljer som man vill ha. Vill fixa ihop ett ljusfat med massa röda, vita och rosa blockljus. Sedan ska jag även hämta ut mitt paket från Broarne.se som har kommit, där i ligger ju mina vita bokstäver som bildar orden "God Jul". Åhléns har så himla mycket fint, så det lär ju bli massa påsar därifrån imorgon =) Sedan behöver jag även köpa saffran och pepparkaksdeg samt pepparkaksformer!


Radio


Skafferi projekt på gång!


Före                                                                                                                Efter

Imorse när jag vaknade så satte jag igång direkt med skafferiet. Alla andra skåp är ju färdiga och sååå fräscha. Skafferiet var ju det värsta skåpet av alla. Ville inte ens ha maten på hyllorna utan vi har haft allt i stora lådor för att jag tyckte det var så äckligt i skåpet. För det fösta låg det något självhäftande papper på varje hylla och mörkt och trist var det också med den mörka träfärgen i skåpen. Så jag slet bort pappret, sandpapprade, gjorde rent och sedan satte jag igång och målade. Färgen togs slut så jag får fortsätta imorgon, men det känns sååå skönt nu när det är vitt. Visar det färdiga resultatet imorgon =)


Kakfat



Har packat upp mitt fina kakfat som jag köpte för någon månad sen. Så himla sött, cremevitt med "spetsdetaljer" och bäst av allt- faten är ju hjärtformade =) Ska baka massa gott julgodis och ha framme på fatet!


Bedspread


Det här överkastet är på väg hem till oss. Har klickat hem det från Ellos och det kommer att passa perfekt här hemma. Ville ju ha något ljust och enkelt så att sängen "smälter" in i rummet. Det är även vändbart i färgerna creme/nougat. Några fina kuddar ska det bli sen också. Skulle vilja ha två riktigt stora och sedan flera små olika.


På väggen


De här två fotografierna ska vi förstora upp och rama med vita ramar och ha ovanför soffan. Bilderna tog Fredrik när vi var i Rom, det fanns ju massor av sådana här vackra vita statyer överallt. Det blir nog så att vi köper en vit list som tavlorna får stå på. Åååå vad mysigt det kommer att bli =)


Kitchen



En liten hörna i köket =) Bänkskivan kommer vi att byta ut till en i mörk ek. Här är det meningen att den vita brickan som jag beställde här om dagen ska stå. Och på den ska bland annat morteln och sockerskålen stå på. Socker skålen är ny och kommer från Lagerhaus, tyckte att den var så himla söt och den var ett riktigt fynd för 49 kr! Soda Sreamern har äntligen kommit upp, fick den för över ett år sen i julklapp och den har aldrig riktigt kommit till användning. Men nu streamar vi vatten nästan varje kväll, såååå gott. Och det är båda miljövänligt och billigare än att köpa vatten på flaska. Godast är det att hälla upp vatten i en kanna med en skivad citron i och låta det stå ett tag. Sedan har man bubbligt citronvatten.


Placeringskorthållare


Hur söta (och praktiska) är inte dessa fina korthållare för att hålla reda på sittplatserna vid julbordet. Helt plötligt vill jag klicka hem ett par stycken och bjuda hela tjocka släkten på julmiddag =) Kommer från Zara Home och går att klicka hem på Ellos för 169 kr/ 4- pack.


Äntligen färdig!





Min underbara, duktiga och fina älskling har verkligen kämpat med denna hylla som jag sååå gärna ville ha. Och det blev så fint! Rummet fick en helt annan känsla och det är så mysigt att ligga i sängen med alla böcker ovanför sig. Blev dock chockad över hur mycket filmer jag har!? Fyra meter blev det minsann med alla filmerna på rad...här man behöver aldrig oroa sig för att man inte har någon film att mysa till om kvällarna =)
Den övre hyllan har inte riktigt kommit i ordning än, böckerna är på plats iallafall, och sedan blir det nya lådor i vitt, den rosa är min gamla...Under hyllan, precis i det där perfekta utrymmet vid cd skivorna ska jag hänga ett litet mästerverk hade jag tänkt som jag ska börja måla på så fort jag har tid. Även spotlights under hyllan är något vi har tänkt på...det är mycket man vill göra! =)

P.S. ignorera att hallen ser ut som faaaaan! =)


Hylla i köket







För ett väldans bra tag sedan klickade jag hem den här söta steghyllan ifrån Ellos med en tanke om att den skulle stå i badrummet med handdukar och diverse badrumsgrejer. Detta var innan jag ens hade fått en lägenhet, och nu när vi flyttade in så visade det ju sig att det inte fanns plats i badrummet. Men vi hittade ett ännu bättre ställe att ha den på, nämligen på den lilla väggen mellan köket och matplatsen, den är som klippt och skuren för att sitta där! Just nu står det en massa grejer där som jag sedan kommer att byta ut mot andra saker när vi har kommit i ordning. Men just nu ser det ut så här.
1. Klar och frostad skål på fot från Iittala och en liten cupcake skål från Stockhome
2. Lila skål från Indiska och rosa doftljus från
IKEA
3. Handdukar från Himla och pennor i ett glas
4. Kokböcker och det fina receptregistret som jag köpte när vi var i Rom i somras.
5. Mattidningar


På bordet just nu...



Nu sitter vi och kvällsfikar lite efter att ha trixat och fixat i lägenheten. Jag myser varje sekund av att få bo med min älskling. Sitter i skolan om dagarna och separationsångest från lägenheten och bara längtar hem, haha helt stört! =) Vi äter frallor med äggröra, dricker te, knaprar på pepparkakor och har tänt ljus överallt. Vår fina gästbok har nu även fått en plats på bordet, men än har ingen skrivet i den.


White little things...


Har precis klickat hem lite grejer från Broarne, en sida med massa fina inredningsdetaljer! Har letat som en tok efter en vit bricka med handtag på sidorna, trodde att det skulle vara lätt men där hade jag fel. Så skönt dock att jag äntligen har hittat en. Tanken är att jag ska ha den på bänken i köket med olja, vinäger, salt & pepparkvarnar, mortel och keramikburk med köksredskap. Och när jag ändå skulle beställa så blev det några bokstäver också. Vita i "Shabby chic" stil och ca 6x5 cm. Bokstäverna ska bilda orden "Love" och "God Jul".


Handyman


Fredrik har tagit på sig arbetskläder och tagit fram verktygslådorna (yes lådorna, han har fyra stycken) och börjat fixa med vår hylla som ska gå längs med hela väggen och över dörrhålet. Vi var och köpte hyllor på Bauhaus och konsoller på IKEA. Tror att det kommer blir riktigt snyggt. Vi ville inte ha en vanlig bokhylla som tar golvplats och som inte är tillräckligt stor heller, vi har ju massa böcker och filmer tillsammans. Tror dessutom att detta kommer att göra rummet mycket mysigare och personligare!


Frukost


Snacka om mini vs maxi =) Jag var inte ett dugg sugen på bröd imorse, men jag ville så gärna ha ett kokt ägg. Så det fick helt enkelt bli ett kokt ägg med lite gul parika, en clementin och en kopp kaffe. Fredrik däremot var hungrig som en varg som ni ser =) Han behövde mycket energi, för han har mycket jobb framför sig idag här i lägenheten!


God Morgon



Just nu sitter vi i soffan och tiitar på tv och äter en väldigt sen frukost. Så härligt att vakna bredvid med babe och bara ligga i sängen och pussas och inte behöva gå upp. Men nu sitter vi här, solen skiner in mellan träden, så mysigt. Älskar att det bara är skog utanför fönstret, ingen insyn alls! Kommer vara så fint på sommaren då det är helt grönt utanför =)


Makeover!






Allt porslin har äntligen fått flytta in i våra nymålade och fräscha skåp. Fasiken, det har varit lite arbete med det, men vi har skrattat väldigt mycket under tiden =) Är så himla nöjd nu, ni ser ju hur det såg ut innan (på första bilden) Den förra hyresgästen hade slarvmålat helt galet! Men nu är det fiiiiiiiiiint =)


One Year ♥


Igår firade jag och Fredrik 1 år tillsammans. Vi kunde inte ha fått ett bättre sätt att fira det än med en ny lägenhet, jag är sååååå lycklig! Allt känns så himla bra med oss och med lägenheten. Fasiken vad vi har längtat och pratat och väntat på att få bo tillsammans. Och nu äntligen få jag vakna och somna bredvid min älskling varje dag. Jag älskar dig min Fredrik ♥


Soffan och bordet



Idag kom äntligen soffan, sittpuffen och bordet! Min duktiga man satte ihop allt på en sekund och nu känns det sååå mysigt här i lägenheten. Och det blev så himla fint, passar perfekt här. Tyvärr fick jag ingen bild på sittpuffen, bara en liten skymt på första bilden. Jag är galet nöjd =)


Vår fina tapet!


Jag är sååå glad att det var denna snygga tapet som satt på vår vägg när vi flyttade in. Den är så himla fin med bladen på som bara syns när ljuset faller på den. Det är ju nytapetserat och jag är så tacksam över att det inte var någon grön tantfärg på den, i så fall hade vi ju fått betala nya tapeter själva.


Ljus i mörkret...


Det blir riktigt mörkt här i lägenheten så fort solen går ner, vi har ju inte köpt några lampor än. En lampa i badrummet finns redan och en ovanför spisen- that's it! Så det enda ljus vi har utöver det är kaninlampan som lyser såååå fint i sitt hörn och så har vi galet mycket ljus överallt. Mysfaktorn är hög med tända ljus i varje vrå, man vill bara kramas hela tiden =)


Badrummet


Vårt lilla badrum är så himla gulligt! Är så glad att det är stambytt och fräscht. Det bästa av allt var ju det ingbyggda skåpet ovanför toaletten med fyra hyllor, jag gjorde en deal med Fredrik och fick hela skåpet för mig själv och han får alla hyllor i skåpet ovanför handfatet =) Och duschkabin ÄLSKAR jag, känns så enkelt att bara gå in där och stänga efter sig. Våra fina rosa och mörkgråa handdukar köpte vi från IKEA för ett tag sen, dom är riktigt stora så man kan svepa in sig i dem, och de är i riktigt bra kvalité, det var något nytt som hade kommit in. Den lilla, vita trälådan (som inte ska stå inne i duschen) har jag klickat hem från stilero.se. Den ska stå utanför duschen med shampo och sånt. Vi ska köpa en liten möbel, som bara är som två hyllor med korgar i som får plats perfekt i ena hörnet. Bra till att ha smycken diadem och toffsar i. En mellanstor, rund rottingkorg vill jag ha också, som ska stå vid toaletten med alla toarullar i, svårt att förklara men jag visar när det är klart helt enkelt =)


Home Sweet Home






Nu är vi inflyttade i nya lägenheten!!! =) Flyttlasset gick igår och det tog fasiken hela dagen. Det var sent och mörkt när de sista lådorna var inne i lägenheten. Vi bäddade rent i sängen, duschade och öppnade en flaska skumpa för att fira detta nya kapitel. Har sovit som en prinsessa första natten och hela jag bara bubblar av glädje ♥


Stolarna


Fick äntligen iväg min beställning på våra stolar till köket. Har haft sådant strul med rabattkoden, eftersom frakten låg på 300 kr så kändes det värt att få rabatten på 500 kr som nu är fixad. Stolarna kommer från Ellos och föll mig i smaken direkt, fint med korsat trä i ryggen och klädd sits för skön sittkomfort. Kommer passa så fint till det vita bordet vi har tittat på. Fyra stycken blev det, och beroende på hur det blir med utrymmet i lägenheten så blir det eventuellt två stolar till sedan så att det totalt kommer att finnas plats för sex personer.


Gästbok





Min lilla söta gästbok har äntligen kommit som jag satt och pysslade med i evigheter förra helgen. Skrev ihop varje sida och fixade med bilder i Photoshop. Skickade sedan i dem som bilder i Fuji och gjorde en fotobok utav dem. Helt perfekt blev det, precis som jag hade tänkt mig! Lite roligare att ha en som jag har gjort helt själv, plus att det blir lite lättare för gästerna när det är en fylla-i bok istället för massa vita sidor, det brukar resultera i att folk inte vet vad dom ska skriva. Den ska få ligga framme på bordet och det ska vara obligatoriskt att fylla i den =)


Happiness



Idag har jag varit och skrivit kontrakt på lägenheten. Kändes så otroligt skönt och lite pirrigt var det =) Så nu är allt påskrivet och nycklarna ska jag hämta så fort jag hinner. Har packat ner det mesta, bara alla jäkla skor kvar, ytterkläder och allmäna prylar. På söndag börjar vi köra alla grejer och på måndag blir det en tripp till IKEA för att inhandla lite möbler =) Är bara så totalt lycklig just nu ♥


Fashion Inspiration


Skulle bli väldigt glad om jultomten kommer med någon av dessa snygga böcker till mig. Härligt att bläddra i glossiga böcker med fina och inspirerande bilder och dessutom snygga att ha framme på soffbordet.


Lady Gaga- Bad Romance


Nytt från Lady Gaga igen, hur mycket jobbar den här kvinna igentligen!? Hon släpper ju video efter video. Älskar iallafall nya "Bad romance", snygg video och riktigt bra låt. Trist dock att det inte blir något nytt album, utan låten finns med på "The Fame Monster", som är en nyrelease av hennes första (och enda) skiva.


Nya böcker



Lite nya kokböcker som jag har klickat hem. Klassikern "Sju sorters kakor" var jag bara tvungen att ha nu när jag ska flytta, har ju använt mammas exemplar väldigt mycket! Blev även en bok med soppor, bröd och olika röror, massa mumsiga recept i den. Skriven av systrarna Eisenman, som alltid göra så fina böcker med härliga recept. Har även "Sommarens söta" och vill ha alla deras andra böcker.


Black by Lindex


Åh vad mycket fint jag hittade inne på Lindex webshop. Svart är ju favoritfärgen, kan verka dystert, men svart funkar jämt och har en tendens att se lite mer "dressat" och "exklusivt" ut än vad pasteller och färglada plagg gör. Missfärstå mig inte, självklart måste man ha lite färg på sig också, men svart känns alltid helt rätt som bas och till det adderar jag hellre färgklickar på skorna och accessoarerna.
Vill ha alltihop, men det som tilltalar mig mest är så klart de galet snygga leggingsen, fasiken vad jag har letat efter ett par med "skinnapplikationer", och överallt är det bara slut. Imorgon blir det en sväng till Lindex i jakt på båda paren!


I'm moving!


ÄNTLIGEN har jag pratat med Svenska Bostäder och fått veta att allt är färdigt- I'M MOVING!!! Om precis en vecka går flyttlasset till min nya fina etta i Hässelby. Känns helt overkligt att det faktiskt kommer att hända nu, ett eget litet hem att få bo och pyssla i. Och det bästa av allt- jag får äntligen dela mina dagar med Fredrik ♥
Ska bli så otroligt skönt att slippa bära massa saker fram och tillbaka mellan mig och Fredrik, glömma saker på ena stället som man behöver, ligga ensam och sömnlös hela nätterna när jag väl är hemma. Äntligen få plats med alla grejer jag har köpt, få ordning på hela livet helt enkelt!
Men visst blir det en tuff omställning, kommer sakna mamma och mina fina syskon otroligt mycket, men då har jag Fredrik som kramar och pussar mig så allt känns bra. Så bjuda hem famlijen på middag och fika lär det ju bli en hel del av =) Så nu måste jag sätta fart med packningen, imorgon ska jag införskaffa flyttkartonger och börja plocka ner hela mitt liv här och flytta det till en ny framtid.


Julinspiration

Finns så himla mycket sött och fint i butikerna just nu till julen. Man skulle ju kunna go totally crazy och dekorera varenda liten vrå! Har aldrig varit mycket för julen, men nu helt plötsligt när man snart har ett eget hem, ja då kliar det i fingrarna bara man tittar på allt fint. Den glittrande renen tror jag faktiskt ska få bo hemma hos oss, och bakformarna är underbara, tänk vilka söta cupcakes man skulle kunna göra i dem!

För husdjuret

Himla fina förvaringsburkar för hund och kattmatt, med en fin liten spade till. Mycket snyggare att ha maten i de här snygga burkarna än att ha massa olika påsar med mat som står överallt, den här visar man ju mer än gärna upp!

Hot Beyoncé

Beyonce var riktigt het på EMA 2009 som hölls igår i Berlin! Börjar verkligen gilla henne mer och mer, hon är en riktigt duktig artist!

 


La Tour Eiffel

Blev lite smått kär när jag såg den här tröjan från TopShop. Perfekt kombination med blå och vit randigt tillsammans med vackra Eiffeltornet. Vore så snygg till en svart kjol, svarta strumpbyxor, ballerinas och rosettdiadem. Eller varför inte till ett par jeans och vita converse.

Svenskt Tenn

Jag är helt såld på det här elefant mönstrade tyget från Estrid Ericson för Svenskt Tenn, har varit det ända sedan jag först såg det för ca 4 år sen. Ska ta mig en sväng förbi Svenskt Tenn någon dag och först och främst införskaffa mig en mörkblå bricka i (samma som den röda). Skulle även vilja köpa lite tyg och sy egna stora kuddar, även de i mörkblått, för att ha på sängen. Men sen har vi ju problemet att jag inte är någon stjärna på att sy. Vet inte riktigt om de har färdiga kuddfodral på Svenskt Tenn, annars kanske jag får be mamma om den liten tjänst =)

Receptlåda

Är lite smått kär i denna söta trälåda med texten "Recepies" från Stilero. Vore så sött att ha denna i köket med alla "söta" kokböcker i, alltså alla som bara är inriktade på godis och sötsaker. Vi har ju tänkt att ha en hylla på väggen vid köksbordet och under den en trälist. På listen skulle jag vilja ha vanliga kokböcker, några iittala ljuslyktor och kanske någon tavla. Men på hyllan ovanför vore denna låda så fin, eller varför inte på köksbänken om det finns plats för det. Men jag avvaktar med att att beställa den tills jag är säker på att det kommer finnas en plats för den.

State Of Mind

Är på ett väldigt konstigt humör för tillfället, allt känns lite så där surrealistiskt, som om jag befinner mig i en dröm av något slag. Det började natten mellan söndag och måndag, då jag låg sömnlös i evigheter och till slut lyckades få iallafall tre timmars sömn. Sedan skolan hela dagen på det. Hem, plugga försöka sova och samma visa igen, fyra timmars sömn den natten. Samtidigt de sömnlösa dagarna fick jag reda på någonting som gör ont i hela hjärtat, är så ledsen...har drömt mardrömmar om det och samtidigt fått lite mer klarhet, lite mer information, men det gjorde ju inte saken bättre snarare tvärt om...nej usch, de är riktigt jobbigt.
Igår kände jag mig riktigt dålig, fysiskt, fast jag vet inte om det är det psykiska som påverkar...Idag blev jag hemma från skolan, har bara legat i sängen och sett på medan ljuset blir till mörker. Har legat och tittat på förlossningskliniken och gråtit som ett barn, haha, fasiken vad eländig jag låter...Skönt att världens bästa Fredrik kommer hem snart, han kramar och pussar brukar funka utmärkt som plåster på alla  slags sår ♥

Bruka Design


Två supersöta godisskålar från Bruka Design köpte jag här om dagen, vill även ha för chips och popcorn, och då blir alla nog i olika färger. Finns ju massor av färger så de blir väldigt fina att blanda tycker jag, annars håller jag mig till svart och rosa på dem också.


Crown


Jag ÄLSKAR ljushållare med form av kronor, så himla fint! Är så glad att jag äntligen fick mina fina som jag hade letat ihjäl mig efter, köpte minaStilero. 
Dessa har jag hittat på bland annat trend4you, mixin och syster lycklig.


Inspirerad att måla!


Åååå jag längtar ända ut i fingertopparna efter att få doppa mina penslar i färg och skapa något. Har massa ideér till tavlor som jag vill måla. Så är det alltid när jag befinner mig i en fas då jag är superlycklig! Förra hösten och vintern målade jag som bara den i samband med att jag träffade Fredrik ♥
Och nu när vi äntligen ska få någonstans att bo tillsammans så flödar lyckan och inspirationen genom kroppen, har två olika som jag bara måste få måla ur mig snart! =) Kan avslöja att jag är lite inspirerad av Bambi och hjortar samt att måla en tavla med lite text i. Men resultatet kommer någon gång i december/januari. Har inte heller bestämt om jag ska måla på canvas eller om jag ska rama in dem, men det får jag väl reda ut när man ser vad som passa i lägenheten.


Väggdekor

Hat äntligen hittat väggdekor till ett rimligt pris. Har tittat runt ett bra tag och de jag har gillat har kostat mellan 500- 1000 kr, och det är ju helt crazy för något som man bara ska dekorera väggen med!
Vill främst ha i köket eftersom det där finns en vägg som är målad i vitt, de funkar ju inte på tapet...Så någon av dessa blir det, får se vilken Fredrik röstar på. Finns att klicka hem här

RSS 2.0