Starbucks



Gissa om jag blev lycklig när jag såg Starbucks på Arlanda imorse =) Köpte en underbart god vaniljlatte med chokladskum på- ljuvligt var det!

Nu befinner jag mig i Helsingfors. Ska bli så härligt med lite semester här och imorgon blir det nog shopping =) Ska kolla på Stockmann och se om jag hittar något kul i inredningsväg. Självklart blir det även en sväng till Iittala också =)


Födelsedagsfirande





Idag har jag varit hemma hos mamma för att fira Melanie. Vi åt världens godaste morotskaka ( japp jag tog en bit...) och så gosade jag galet mycket med Romeo som egentligen bara ville ligga i solen. Han älskar verkligen att mysa i solen, lilla sötnos ♥ Av mig fick Melanie "New Moon"på DVD och presentkort på H&M.


Dagens Outfit Tisdag


Kjol från Indiska, Linne från H&M, Kofta från Gina Tricot, Armband från KappAhl


Grattis Melanie!


Hipp Hipp Hurra för min söta lillasyster som fyller år idag! Grattis lilla älskling ♥


Måndag


Efter lite för mycket av det goda i lördags såg dagens frukost ut så här med en kopp kaffe, 3 skivade kiwis och ett kokt ägg.

Måndagen bjuder på halsont och huvudvärk och en dag hemma för min del. Typiskt att man ska åka på något när jag ska resa iväg på onsdag. Men jag håller mig hemma idag med alvedon och några bra filmer och hoppas att jag känner mig bättre redan imorgon!


Gardin i köket!


Saturday Sweets






Måste bara visa lite av det goda som jag bjöd på i lördags =) Tänkte att godiset skulle funga som dekoration också, så jag delade upp det lite i olika skålar med lite strategiskt färgmatchning, hehe =) Men det blev faktiskt väldigt fint måste jag säga. Hade köpt över 3 kilo godis och ALLT gick åt, finns endast några klubbor kvar =)


Birthday Party!




















Igår var det fest hemma hos oss och jag hade sååå himla kul! =)
Tack till alla underbara vänner som förgyllde min kväll ♥


One More...

Vägde mig precis och jag har gått ner ytterligare 1 kg =)
Totalt 11,1 kg. Ååå vad glad jag blir!


Nytt är hemma...



Fredriks snälla mamma skickade ett grattiskort och ett presentkort på Åhléns till mig, så jag var snabb på att shoppa något, hehe, jag älskar Åhléns heminredning. Det blev en ljusbricka med två rosa och ett vitt blockljus, passar väldigt fint bredvid kronorna (har fortfarande inte hittat några fina blommor att ha i dem!)

En vit Buddha från Indiska har flyttat in hos oss =) Har faktiskt letat efter en sådan och hittade en i en annan affär för 300 kr som jag har gått och funderat över om jag ska köpa eller inte. Hittade den här på Indiska för 79 kr och slog till direkt, helt perfekt!

Hittade även den här söta ljuslyktan på Indiska, den är en perfekt färgmatch med ljuslyktorna från Iittala!

Och till sist lite dekorationer och sånt till festen imorgon =) Har ni sett vilket sött bakplåtspapper! Från Åhléns är det. Rosa tallrikar och ballonger från Butterick´s och rosa serpentiner från Party Store.


Fredag



Igår fick jag firas lite på kvällen, mamma och Melanie kom över med tulpaner och present. Fick pengar, som jag tror att jag ska använda för att köpa ett gymkort, dags att börja träna nu känner jag!
Jag lagade lite middag och vi åt och pratade, Tamara var också här och sedan kom även Fredrik hem. Skönt att vara omringad av folk efter en sådan jobbig dag ♥

Har drömt massa konstiga drömmar inatt, en del om farmor, en del om något helt annat. Vaknade tidigt ovch har varit vaken ett par timmar nu. Måste ta tag i lägenheten och börja städa och fixa. Imorgon blir det fest här hemma! Och även på söndag då släkt och familj kommer. Har verkligen inte hunnit med någonting den här veckan, det har varit fullt upp med annat. Skulle egentligen vilja åka iväg och storhandla mat och sånt men det finns ingen tid till det, jag ska iväg och jobba lite snart och kommer vara hemma sent ikväll, runt tio. Och imorgon på förmiddagen har vi tvättid, oh my...

Så jag åker nog själv en sväng till Vällingby och handlar där, eller om jag bara går ner till centrum, våre så skönt att slippa bära på allt så långt. Måste även sätta igång och baka, både tills imorgon och till söndag, samt börja städa och fixa här hemma.

Är så jäkla irriterad på Ellos. Beställde en tv bänk för en månad sen och det har varit så jäkla mycket strul med leveransen. Igår ringde de och sa att möbeln helt enkelt är borta, dom vet inte vart den har tagit vägen!?
Ville så gärna ha den här imorgon så vi kan ha tv på och sjunga Singstar. Vet inte hur vi ska göra nu, känns ju lite risky att ha tv:n på en stol, samtidigt som det känns tråkigt att strunta helt i Singstar, det är ju så jäkla roligt! Får se hur det blir med det...Dags att sätta fart nu!


Vila i frid


Igår begravdes min älskade farmor. Fint avsked, men bland det jobbigaste jag har varit med om. Man vill egentligen gråta i alla evighet, men man håller emot så gott det går och släpper igenom de som inte går att hålla in. I kyrkan sjöngs det "Don't Cry" (Guns ´n Roses) och "Tears In Heaven" (Eric Clapton), jättefina låtval, men jag störde mig så extremt på killarna som sjöng, de var inte de bästa, och det gjorde mig så ledsen, för farmor förtjänade det bästa! Det sas många fina ord om henne, och jag kom på mig själv med att sitta och tänka, "å tänk om farmor fick höra alla fina ord, varför är hon inte här?". Det har liksom inte sjunkit in än att hon är borta...
Jobbigt att se pappa ledsen, riktigt jobbigt, lilla pappa...ska bli så skönt att åka till Helsingfors nästa vecka och bara umgås med pappa och lyssna på Elvis och ta det lugnt =)

Fick väldigt många fina telefonsamtal igår och det värmde så otroligt mycket, tror aldrig att jag har pratat så mycket i telefeon någonsin under en hel dag! En massa gartulationer fick jag också, men det var väldigt svårt att sätta något värde på det, i jämförelse med begravningen så kändes det helt meningslöst att fylla år.
Men visst var det lite konstigt, just på min födelsedag, en Saara begravs och en Sara fyller år (jag är döpt efter farmor).

Vila i frid älskade farmor, jag saknar dig ♥


I'll Remember You


Tillägnar denna låt till min älskade farmor ♥

Det finns nog ingen artist som kan få mig att känna som Elvis gör, mycket tack vare alla mina minnen som är knutna till honom och han musik. Finns ingen musik som kan trösta som hans kan, bara att höra hans röst och alla hans vackra låtar, det ger styrka, det ger tröst, det ger igenkännande, det ger även tårar, för det är så fullt av känslor när han sjunger...


Good Morning, Birthday...





Vaknade av att Fredrik sjöng "ja må hon leva...", så himla gulligt! Han kom gående med en liten bricka med ett ljus, en kopp kaffe och en liten present. I det lilla paketet låg ett par underbara silverörhängen med stora bergskristaller. Blev så himla glad! Örhängena matchar nämligen min fina ring som jag fick av Fredrik på alla hjärtans dag 2009. Båda kommer från Swedish Royal Jewelly.
Jag har världens bästa älskling ♥


Onsdag


Idag tog jag en liten ledig dag för att hänga lite med Tamara, plus för att förbereda mig mentalt för morgondagen...
Vi har varit i stan och shoppat lite, mötte även upp Eleonor i stan. Blev inte där så speciellt länge, ville bara ha tag i det jag var ute efter. Kom hem med rosa papperstallrikar, ljusrosa och ceriserosa serpentiner, rosa ballonger och jättesött bakplåtspapper. Köpte även lite annat som jag visar imorgon.

Så var det morgondagen...födelsedag imorgon som tyvärr inte blir direkt rolig att fira. Ska nämligen på farmors begravning imorgon =( Kan man ha mer otur att gå på begravning på sin egen födelsedag!?
Inte för att jag direkt bryr mig om min födelsedag i jämförelse med begravningen, men det är bara tråkigt.
Känns så jobbigt inför imorgon, har liksom lyckats så bra med att skjuta undan alla tankar tack vare galet mycket skolarbete...men nu har dagen kommit och det är nu det enda jag kan tänka på. Får nästan panik när jag ser framför mig hur vi ska stå där alla imorgon, bara ledsna ansikten, tårar, ont i hjärtat, och lilla farmor som är borta...Nej jag vill inte! Jag vill inte acceptera att hon är borta och fram tills idag har det på något sätt varit lätt att lägga lock på det hela och leva i något sorts egen fantasivärld där farmor fortfarande lever.
Men imorgon går det ju inte längre att låtsas, imorgon blir det verkligare än någonsin...


If We Ever Meet Again


Jag är helt kär i den här låten med Timbaland och Katy Perry, den ska definitivt spelas på lördag =)


Morning Inspiration






På lördag ska jag ha födelsedagsfest hemma, så jag sitter och klickar runt och letar efter lite inspiration till dekorationer och så, hittade massa fina bilder! Vill bara ställa mig i köket direkt och baka massa söta cupcakes i ett rosa kök.
Har redan köpt massa godis, över tre kilo! Ska placera ut det i olika skålar hade jag tänkt, har tänkt lite strategiskt och köpt massa rosa och färgglatt godis =) Och klubbor har jag också köpt, hihi =)
Ska in till stan snart med lillasyster Tamara som är hemma hos mig just nu, hon sov över från igår, så mysigt att ha henne här ♥ Ska ta en sväng förbi Butterick´s och Party Store och se om jag hittar något kul att dekorera med.


Carpe Diem



Har precis satt upp den här snygga väggdekoren i vardagsrummet, på balkongdörren. Hade ju beställt "Bon Appétit" och "Carpe Diem" följde med som en lite extra present, det var en trevlig överraskning =)
Blev så ivrig att jag var tvungen att sätta upp den på en gång, orkade inte ens mäta så att det blev rakt, men det ser väldigt bra ut måste jag säga =)
Den andra, Bon Appétit, som ska upp i köket får nog vänta några dagar, måste måla väggen innan jag sätter upp den, lika bra att göra det innan, efteråt går det ju inte. Blir nog på onsdag, helst av allt vill jag ju göra det NU!!!


Gimme More!


När man fyller år och får frågan; "Vad önskar du dig?" så har jag alltid så svårt för att rabbla upp massa grejer man vill ha. Jag kräver ju inte direkt att jag ska få massa grejer, även om jag älskar att få presenter, hihi =)
Men när man väl börjar tänka på vad man önskar sig så skulle jag kunna skriva meterlånga listor! Och jag är en sådan som alltid önskar mig "småsaker", asså på min önskelista skulle det aldrig typ stå, iPhone, dator, hund, tv, resor...ja ni förstår. Jag önskar mig alltid alla de där små grejerna som man har spanat in men som man oftast snålar mot sig själv med. Skrev ju en önskelista förut som ni hittar här, och nu kommer lite mer grejer som lilla jag skulle bli väldigt glad över =)

1. Tvålpump, vas och trefat från Cult Design
2. Gästbok från Ordning & Reda
3. Nagellack från Chanel i färgen Orange Fizz
4. Bricka från IKEA
5. Små mini matlådor med lock från Rice
6. Muffinsformar med massa olika färger och mönster!
7. Ringar från H&M, båda färgerna!
8. Gratängform från Rice
9. Necessär från H&M (den stora modellen)


Ikea Shopping


Köpte en till vit korg till mina tidningar, även en till Leos böcker. Och ja, jag ska vända på korgarna så att de står åt samma håll =)

Em avlång bricka till köket för att ha lite grejer på , olja, vinäger och lite grönsaker och sånt som man använder ofta.

Och självklart lite mer ljus här hemma =) Haha jag älskar verkligen ljusstakar och lyktor och sånt. Den lilla vita står i köket där man lagar mat och de andra två står i fönstret till matbordet (prislapparna ska jag pilla bort när jag har tålamod till det, hehe) Köpte även ljusen på IKEA, en hel lång rad med sådana lite större än vanliga värmeljus, och i lite olika rosa och lila toner.


Scary


Åkte taxi i helgen och fick betala en riktigt läskig summa, haha =) Jag är faktiskt lite skrockfull och tyckte det var lite obehagligt at summan blev 666 kr....usch...


Brothers


Jag och Fredrik såg en galet bra film igår. "Brothers", med Natalie Portman, Jake Gyllenhaal och Tobey Maguire. Vill inte avslöja något om filmen, men den är helt klart sevärd! =)


Prickig


Blev kär direkt när jag såg det här fina porslinet från IB Laursen! Så himla sött att ta fram vid rätt tillfälle så som födelsedagar eller kompisfika hemma. Det som lockar mest är kannan och skålen, fast det vore ju även så sött att ha äggkopparna, fast jag har redan spanat in äggkoppar från Bruka Design som jag vill ha.


Kuddarna är på plats!


Kuddarna från H&M Home kom i fredags och nu ligger de på plats i hallen. I love it! =)


Cult Design


ÄNTLIGEN! Cult Designs snygga diskmedelspump är äntligen en medlem i mitt kök =) Var inne på Mique i veckan och kunde helt enkelt inte motstå längre. Den är så fin! Och det blev sån skillnad mellan denna och den fula diskmedelsflaskan från Yes liksom. Vill även ha tvålpump, vas för att lägga diskborsten i och ett tre- fat att ställa allt på. Allt i vitt såklart =)


Books


Efter att jag hade läst ut den sista delen i Twilight så blev jag ju lite smått förvirrad- vad skulle jag ta mig till när jag inte längre fick läsa om Bella och Edward!? Letade runt bland mina böcker för att hitta någon ny värld att drömma mig bort i, men insåg att jag hade läst varenda bok. Den enda boken jag inte hade läst var på svenska, och om det är något jag är lite smått allergisk mot så är det att läsa böcker på svenska (om de inte är skrivna av en svensk författare). Så i flera dagar fick jag sitta på tunnelbanan utan att ha något att läsa vilket jag tycker är en mardröm (och inte hade jag iPoden med mig heller).
Men nu är mitt probelm åtgärdat (tack snälla K och E som lånat ut sina böcker till mig). Har precis läst ut "Enduring Love" som jag älskade!
Och nu har jag börjat läsa "Shutter Island", misstänker att den kommer att vara galet bra =)
Jag är en sån nörd, men jag älskar verkligen att läsa bra böcker!


Perfect 10


Woohoo, skuttade till badrummet och ställde mig på vågen och fick goda nyheter- nu har jag sammanlagt gått ner 10,1 kg på sju veckor. Känns så galet bra! =)
Ska nog fira detta med att ta en kopp kaffe, sätta på min träningsskorna och gå ut på en långpromenad i solskenet!


Väggord


Skickade precis iväg en beställning på denna vägdekor. Bon Appétit som betyder smaklig måltid ska självklart pryda väggen i vårt kök. Tänkte ha den ovanför spisen, det behövs verkligen något där som livar upp det hela, och då är ju väggord perfekta tycker jag. Längtar tills den kommer!!!


Just nu...



...sitter jag med en kopp kaffe i soffan och bläddrar i nya numret av Elle Mat & Vin, samtidigt som jag kollar runt på lite olika webshoppar- multitasking =)
Har varit i skolan på förmiddagen och haft säljteknik, superkul ämne! Men tyvärr spökar min axel idag igen (igår var jag helt orörlig i höger arm på grund av någon inflammation eller något), smärtan strålar i hela armen och det gär galet ont att röra på sig =( Tänkte att det vara lika bra att röra sig hemmåt medans jag fortfarande kunde få på mig jackan utan att bli tårögd. Asså jag hade så jäkla ont igår...fattar inte vad det är som har hänt...irriterande är det iallafall.
Blir så stressad över att jag missade uppgiften vi skulle göra i slutet av lektionen, stressad över att vi ska tvätta sent ikväll, stressad över tenta imorgon, stressad över begravning nästa vecka...Känns bara som om tiden inte räcker till någonting. Ska bli så skönt att åka bort i slutet av månaden till Helsingfors och bara vara i några dagar.


Cute Undies


Dessa galet söta undies med rosett kan man köpa på Lindex för 79 kr. Ett par i varje färg- Ja tack! =)


Wedding...





Gud så vackert bröllop! Gillar verkligen färgerna, jordnära och naturliga. Dekorationena är till och med av trä! Dessertbordet är helt fantastiskt och med bokstäver för brudparets initialer (en idé jag tänker sno) Så himla fint att vigas utomhus, jag vill också ha det så och bygga upp en fin liten miljö runt omkring, har massa idéer om vad jag vill ha. Och att sedan ha festen i ett stort, upplyst partytält...Bilderna kommer som vanligt från
Green Wedding Shoes


Nya mattor!



Äntligen har vi mattor i hallen! Det blev marint och vitt och jag är väldigt nöjd! Den randiga hittade jag på Rusta och dörrmattan med stjärnan hittade jag på Grosso på Karlaplan. De passade paerfekt ihop med varndra i färgerna! Nu fattas bara kuddarna på bänken som jag har beställt från H&M Home, en spegel och ett foto som ska upp ovanför dörrhålet till köket.


I Love You



Världens bästa älskling ♥


Dresses


Kunde inte hålla fingrarna i styr och klickade hem några klänningar från H&M. Den blommiga kommer från Garden Collection och ser helt underbar ut! De andra två verkar vara perfekta vardagsklänningar som endast kostar 69 kr! Sitter de bra blir det nog fler, den finns i massa färger.


Water Green


Igår kunde jag inte stå emot...så jag kom hem med tre Kivi lyktor från Iittala i färgen Water Green. De är sååå himla fina, älskar färgen. Så nu står de fint på vårt vardagsrumsbord =) Vill dock ha fler...haha, jag får aldrig nog av Iittala!


Tre bilder...




Min lördag än så länge i tre bilder. Vaknade av det härliga solljuset som strömmar in i hela lägenheten och föll så fint på mina gula tulpaner jag köpte igår. Har bakat en kladdig chokladkaka för att faster skulle komma på besök men det blev tyvärr inställt...Har även bläddrat i nya numret av Sköna Hem som kom igår.
Nu ska vi gå ut en sväng, vill känna solen i ansiktet och på fötterna blir det nog ett par converse =)


Eclipse


Ååå jag får rysningar och en konstig klump i halsen när jag ser nya trailern till Eclipse, fasiken vad jag längtar!


Beställt


Såg den här bilden inne på H&M Home och föll direkt för kuddarna, så de är på väg hem till mig nu =) Ska ha dem på vår lilla bänk i hallen.


What A Birthday Girl Wants...


Den 25 mars fyller lilla jag 24 år (fy vad gammal jag blir...) och så här ser min önskelista ut!

1. Burkar från Dixie för bönor, kakao, ris och kakor.
2. Vit diskmedelspump från Cult Design
3. Väggord i svart trä från Mique
4. Rosa skål från Iittala
5. Böcker (på engelska) The Beach, Shantaram och The Taking
6. Presentkort på IKEA, Cervera, Iittala, H&M och Åhlens
7. Brödburk från Åhlens
8. New Moon på DVD
9. True Blood DVD- box
10. Kivi lyktor (de små) från Iittala i färgerna Water Green och Red Garnet
11. Bricka från Svenkt Tenn i rött eller blått.
12. Produkter från Clarins; Pure Melt Cleansing Gel, Beauty flash Balm och Eye Revive Beauty Flash
13. Stor rosa vas från IKEA STOCKHOLM serien


Pink In The Kitchen


Det här är vad jag har tänkt mig i köket när det gäller gardiner. Vill ha det rosa, men liksom inte allt för extremt. Vi har ju två fönster i köket, fast inte bredvid varandra, vi har en köksdel där man lagar mat och en del där vi har bordet. Längderna vill jag ha kortare, 160 cm så att de går precis till fönsterbrädan och dessa vill jag ha i "bordsdelen". I "köksdelen" vill jag ha den lilla hissgardinen, så söt ju. Trist bara att det är leverans den 25 april, annars hade de redan varit hemklickade för längesen =) Så jag väntar ett tag med att beställa dessa tills det närmar sig det datumet. De kommer från Ellos


Ludwig



Lite mer av shoppingen på IKEA i helgen...det blev en fårskinnsfäll som vi har döpt till Ludwig, haha =) Plus en liten vit rottingkorg till mina inredningstidningar.


Nya kuddar


Äntligen är sängen komplett med kuddar och överkast och allt. Ser så himla mysigt ut nu när sängen är bäddad och kuddarna ligger på. Hittade dem på IKEA i söndags, 100% silke med fina färger i ränderna. De små vita kuddarna är i sammet med paljetter och kommer från H&M Home. Överkast från Ellos och pläd från Åhléns.


Matta i köket


Klickade hem en matta från H&M Home till köket och det blev så himla fint. Jag är ju lite lätt allergisk mot vårat golv så det är skönt att vila ögonen på den här istället =) Plus att mattor gör ju att rummen blir mer mysiga, så jag är supernöjd!


Tre godbitar!


Har blivit lite kär i dessa tre godbitar från Twist & Tango som finns att klicka hem hos Ellos. Perfekt att det alltid finns rabattkoder när man beställer därifrån!


Tavlan har kommit upp...


Min tavla som jag har målat har kommit upp på väggen i köket. Den passar verkligen där med all sin färg. För örigt så kommer färgerna i köket att gå i vitt och rosa. Längtar verkligen efter gardiner, funderar på ett par rosa som jag har hittat men jag är inte säker, känns som en stor "risk", kan ju bli lite too much...men de är väldigt ljusa och tunna...får se om det blir rosa eller vita.


Stars



Nya burkar i köket som innehåller kaffe och te. Köpte dem på Åhlens för 35 kr/ st. Behöver jag säga att jag älskar stjärnor =)


One More Slice


Å vad jag ser fram emot denna bok. Leila Lindholms nya bok "One More Slice" finns i butik från och med 7 maj. Detta är en uppföljare till succén "A Piece Of Cake", och bjuder på recept på pizza, bröd, pasta, våfflor, pannkakor, cheesecake...ja massa gott helt enkelt =)
Det bästa med Leilas böcker är alla fina bilder tycker jag, riktigt fina böcker och självklart underbart goda recept. Denna kommer definitivt stå i min bokhylla!


Dagens Outfit Söndag


Klänning från MQ, Sjal från Zara, Jacka från H&M, Väska köpt i Helsingfors, Boots från Bianco,
 Rosettdiadem från KappAhl


Nybäddat


Tvättdag idag så nu är det rent och nybäddat i sängen. Det är något av det bästa jag vet att sova i sängen när det är fräscht nybäddat. Sängkläder från Hemtex, överkast från Ellos, Pläd från Åhlens och kuddar från H&M Home.


Badrummet just nu...


Så här ser vårat badrum ut just nu. Är väldigt nöjd med det mörkblåa/vita/stjärnorna. Det enda som behövs är någon liten möbel av något slag att ha i ena hörnet, där vågen och blomman står. Vill ju att blomman ska komma upp från golvet, plus att jag vill ha en liten korg (samma som till toapappret fast den lilla modellen) där också med lite småkrafs i, tops och bomull och sånt. Har letat men inte hittat en enda möbel som skulle passa där, irriterande! Men letandet fortsätter och för tillfället är jag väldigt nöjd med badrummet!
Vår Savon de Marseille tvål is still going strong med lite mer än hälften kvar efter 3 månader =)


The End


Igår läste jag ut "Breaking Dawn". Det var med blandade känslor jag bläddrade mot slutet, lite separationsångest över det hela. Jag har verkligen gillat böckerna, helt fantastiska är dom, och den sista var helt klart bäst. Satt på tunnelbanan med en klump i halsen då och då och fick hålla tårarna tillbaka, haha =) Man blir ju så inne i det hela och nu när det inte finns något mer om Bella och Edward så känns det lite tomt, jag vill ha mer!!! Tur att jag har två filmer till att se fram emot...


Interiör


Å vad jag älskar när det dimper ner tidningar till mig i brevlådan! Nya numret av Elle Interiör och Plaza Interiör. En inspirerande morgon för mig med andra ord =)


Shutter Island


Idag har jag varit på bio med världens bästa Eleonor och sett "Shutter Island". Gud så skönt det var att göra något roligt efter en hemskt jobbig vecka. Men fortfarande har jag den där konstiga känslan av att vad jag än gör så är det som om allt är så annorlunda. Tänker på farmor hela tiden...

Filmen var underbar, gillade den verkligen! Leonardo DiCaprio är så himla bra, det har har ju alltid varit. Kände hur hela den där Leo- hysterin man hade i mellanstadiet kom tillbaka lite smått, han är ju bara för gullig =)

Nu blir det lite mer film med min älskling, och ett glas rosé också!


Minus...

Ställde mig på vågen imorse och den visade att jag har gått ner ytteligare - 1,7 kg. Feels good...


This Too Shall Pass


Konstig dag idag. En dag precis som alla andra, men ändå helt annorlunda. Som om alla dagar fram tills igår bara är raderade. Och från och med idag och framåt är det dessa annorlunda dagar som gäller...
Kan inte sluta tänka på farmor...lilla farmor...aldrig mer kommer jag att få träffa henne och det är bara så himla overkligt. Hur kan man finnas en dag och nästa dag vara borta?

Varje gång jag tänker på något annat, om jag skrattar en stund eller tänker på något som gör mig glad så är det som en liten sten ligger i skon och irriterar mig, gör sig påmind. Och så försvinner leendet och jag kommer på vad det är som snurrar på repeat i huvudet. Farmor är borta. För alltid.

Hade inte träffat henne på ett långt tag. Alldeles för längesen. Och jag kan inte släppa det. Att jag inte inte fick träffa henne en sista gång. Krama henne en sista gång. Prata med henne en sista gång. Och vad tänkte hon sina sista minuter? Undrade hon varför jag inte var där? Undrade hon vart jag hada tagit vägen? Trodde hon att jag hade glömt henne?

Jag kommer aldrig att glömma dig farmor, har så många fina minnen från min barndom med dig och det är jag så glad för. För de kan jag ta fram nu när jag är ledsen och de kan trösta mig och värma mig och jag kan minnas dig med ett leende inombords...

Farmor, min lilla ängel ♥


Ängel


Min lilla farmor är nu en ängel ♥

Gör himla ont i hjärtat just nu, mer än ont...känns bara så overkligt, lilla farmor, finns hon verkligen inte längre?


Dagens Outfit Måndag


Kjol från Gina Tricot, Tee från Lindex, Jacka från Benetton, Boots från Bianco


RSS 2.0