I Love You, My Deer


Ny tavla som jag har suttit och målat här på förmiddagen.


Run The World


Såååå jäkla bra, älskar den här låten! Beyonce är grym!


It's Over


Ny tavla som jag målade igår ♥


God Morgon Darlings!


God morgon allihopa. Här har jag vaknat med halsont och känner mig inte helt hundra. Dricker lite svartvinbärste ur mina nya koppar med stjärnor, love them! Planen för idag är att tvätta, städa lite och prata med Eleonor på Skype. Happy Monday!


Sittpuff


Jag är lite kär i dessa underbara sittpuffar i skinn. Guuud så fina! Fick jag bara välja en så skulle det bli en vit, men annars skulle jag gärna slå till på en turkos också, de vora så fina tillsammans här hemma. Priset är dock inte det lägsta, de går loss på ca 1800 kr beroende på färg coh finns att beställa här.


I'm In Love With Nature, My Deer


Ny tavla som jag målade förra veckan. Har sjukt mycket inspiration just nu så förmodligen blir morgondagen en heldag med mina penslar och färger.


Stars




Vi har varit på ÖoB en sväng och jag kom hem med fina grejer! Har spanat på kopparna förut, jag älskar ju stjärnor, men är inte så förtjust i "billigt porslin", som man tröttnar på och så har man till slut en salig blandning av allt möjligt i skåpen. Men för 12 kr/st så kunde jag inte motstå längre! Köpte 6 stycken och jag tror att de blir väldigt fina att duka fram till fikat när vi har gäster (stjärnorna är marinblåa men ser svarta ut på bilden). Hittade även blåa servetter med stjärnor, även de 12 kr för ett 25- pack.


Midsommar






Igår hade vi en enkel men väldigt mysig midsommarafton här hemma. Jag dukade upp lite fint trots att det bara var vi tre. Till pojkarna gjorde jag köttbullar, färskpotatis, sill och ägg. Jag är inte så förtjust i sådan mat så till mig gjorde jag lax. Vi drack champagne och åt cupcakes och bara hade det mysigt ♥


Britney Spears - I Wanna Go


Ny video från min älskade Britney ♥


Nytt


Var nere på posten och hämtade två paket från Bonnier Tidskrifter. Det finns ju inget bättre än att få massa fina saker på köpet när man prenumererar på en tidning. Det ena paketet innehöll en blå skål från Iittala och det andra innehöll en necessär från Ceannis och en liten skål, även den från Iittala. Happy! :)


Onsdag




Idag har jag hängt med Leo. Vi har ätit god frukost, spelat lite Nintendo, varit parken, ätit lunch på balkongen, tittat på film och ätit glass. Kan verkligen rekomendera denna glass från Häagen-Dazs med vaniljglass, kolasås och bitar av brownie. Mums! Nu bygger Leo med lego och jag läser bloggar :)


Dagens Leo


Leo ställer gärna upp på att bli fotad så idag bjuder han på en dagens outfit :)
Shorts och tröja från H&M, Skjortan är en present från faster Charlotte, Skor från Ellos och keps från Lindex


Kalender


Åh vad jag verkligen vill ha en sån här fin kalender! Dock kan jag tänka mig att man kanske glömmer bort att ändra vissa dagar, men vad gör det när den är sååå himla fin! Finns hos Mixin och kostar 349 kr. Kanske har jag tur och hittar något liknande i London?


Cult Design



Har köpt lite nytt från Cult Design. Det blev ett fat och en liten kruka där jag även har satt en liten blomma, vet inte ens vad det är för blomma, haha :) Men det var den enda lilla blomman som fanns i hela affären. Ser väldigt trevligt ut i köket måste jag säga!


Ebba The Bunny


Idag har jag gjort en tavla med ett barnmotiv, kan tycka att det är väldigt roligt att göra just barnmotiv ibland. Nästan alla mina tavlor är ju i väldigt naiv stil. Denna heter Ebba The Bunny och är döpt efter en väldigt söt flcika som heter just Ebba :) Funderar på att göra en hel serie i denna stil med bland annat en kossa, en gris och ett får. Vad tror ni om det?


Right now...


Vi har precis tittat på en film och haft det mysigt. Nu mumsar vi på nya smaken från Ben & Jerry's (som för övrigt är sååå god!) och pratar om London, man kan lugnt säga att vi längtar ihjäl oss! :) Hoppas att ni har en mysig lördagskväll!


Richmond Park


Richmond Park i London är ett måste för mig när vi åker dit! Parken är väldigt stor och har en yta på 2500 tunnland (nästan tre gånger större än Central Park i New York) Hjordar av kronhjort och dovhjort går fritt över heden och jag bara måste få se dessa underbara djur. Tänk om det här var mina egna foton, att få komma så nära, åh! Jag älskar verkligen dessa vackra djur!


Anslagstavla


Nu har det flyttat in fler elefanter här hemma :) Denna fina anslagstavla med elefanttyget från Svenskt Tenn har jag köpt av en mamma som jag lärde känna när jag jobbade på dagis. Hon gör dessa själv och säljer dem. Det går i stort sett att få vilket tyg man vill. Måtten är 40x50 cm och priset är 450 kr. Den är riktigt välgjord och sååå fin, jag är så glad!!! :) Är ni också intresserade så kan ni maila henne på: [email protected].


Early Winter


Målade denna tavla igår och jag har märkt att det är mycket inspiration från vintern på mina senaste verk, älskar att göra de vita prickarna som föreställer snö, tycker det blir så fint. Har en massa idéer till fler tavlor som ska göras, dessutom har jag två beställningsjobb så det blir mycket målande framöver! :)


Orkidé


ÄNTLIGEN blommar vår orkidé igen! Jag hade faktiskt gett upp hoppet för längesedan, men Fredrik har minsann tagit hand om den och vattnat och grejat och nu har den första blomman slagit ut :)


London, Baby!


Nu är resan till London bokad! :) Åh vad kul det ska bli! Den 14 juli åker vi, längtar! Någon som har några grymma London tips? Shopping, sevärdheter, mat - you name it! (vill gärna ha tips på vart man shoppar inredning)


Choklad & Hallon


Jag och Fredrik var så sugna på något gott i söndags med vi orkade inte åka iväg och handla så jag svängde ihop en kladdkaka, kokade chokladsås och toppade det hela med hallon. Det blev sååå gott!


Topp 10



Sitter och bläddrar i mitt senaste tillskott till samlingen av Topp 10 böckerna- London. Dessa böcker är riktigt bra inför och under resan tycker jag. Jag gillar att planera min resa, vilka sevärdheter ligger nära varandra, hur tar man sig dit, öppettider mm. Man vill ju få ut så mycket som möjligt av sin resa. I juli åker vi till London och det ska bli sååå roligt. Jag var där senast 2007 och missade då en massa grejer, till exempel Trafalgar Square, Notting Hill, Westminster Abbey, Potobello Road och Camden Market.


Tea



I fredags köpte jag denna fina trälåda med texten "Tea" inne på GrossoKarlaplan. Älskar den affären, har gjort så många fina fynd där!


Passion For Baking









Jag har hittade världens finaste blogg när det gäller bakning- Passion For Baking, guuud så underbara bilder och allt ser helt otroligt gott ut. Titta på den fina trälådan med massa olika strössel, vilken fantastisk idé, jag vill också ha så :)


Måndag






Idag har jag varit en sväng i stan tillsammans med Melanie. Vi tittade lite i affärer och åt en McFlurry i Kungsträdgården. Riktigt härligt väder idag också, inte så där äckligt varmt som det var i helgen.


Yellow Roses


Gula, härliga rosor pryder vårt vardagsrumsbord just nu! De "reades" ut för 10 kr igår på Hötorget, så jag kunde inte motstå. Annars brukar jag tycka att det är så himla otrevligt när de står och skriker "extrapris, bara idag!" och massa sånt så fort man går förbi. Men blommor köper jag mer än gärna om de är billiga :)


The Adjustment Bureau


Igår såg jag och Fredrik filmen "The Adjustment Bureau" med Matt Damon och Emily Blunt i huvudrollerna. Asså sååååå jäkla bra film. Spännande och romantisk och bara så där underbar. Den måste ni verkligen se!


Lovely Day






Idag har jag och Melanie haft en underbar dag tillsammans med Ebba, Alexis och Daphne ♥


Twilight Breaking Dawn Trailer


Spoiler alert för er som inte läst boken eller lyckats ungå vad som händer i sista delen av Twilight!

Jag dör lite, så underbart var det att äntligen få se nya trailern till första delen av "Breaking Dawn", längtar såååå mycket!


Hortensia


Bilder: House Of Philia och Simplicity

Gud så vackert med en Hortensia i en silverkruka. Jag bara måste ha något liknande. Dock vill jag nog ha en rosa :) Och jag vill precis som Jannice med bloggen Simplicity ha min i en champagneskål för en lite pampigare look. Plantagen i helgen kanske?


Den är äntligen min...



Ni som har läst min blogg ett tag vet att jag har tjatat ihjäl mig om elefantkuddarna från Svenskt Tenn. Och nu äntligen ligger det en underbar kudde i min soffa! :) Jag är vekligen löjligt glad över denna, haha. Den som väntar på något gott...


Godaste mackan!



Efter en lång sovmorgon startar jag min dag med världens godaste macka; Rågbröd, keso, skivad avokado, coctailtomater, rödlök, ruccola och massa svartpeppar! Gud så gott! Till det dricker jag ett glas apelsinjuice och bläddrar i nya numret av Sköna Hem.


Personlig Almanacka




Gjorde precis en beställning på en personlig almanacka med motiv från mina två senaste tavlor "Winter Birds" och "Born To Run" :)


Grönt



Idag har jag en riktig färgkick på naglarna. En härlig mint grön färg från Depend.


For Leo


Var uppe i Vällingby tidigare idag men hittade absolut ingenting! Däremot kom jag hem med ett snyggt läderskärp och ett par solglasögon i Wayfarer- stil till Leo :) På tal om Wayfarer så är jag så jäkla sugen på att köpa ett par från Rayban, dom är ju så snygga!


Born To Run




Ny tavla som jag målade igår. Är så sjukt nöjd med den, älskar färgerna! :)


Algarve...Pisa...Florence...Sevilla...Marseille...London!


Igår skulle vi boka vår resa till Lissabon, Portugal som vi har sett fram emot så länge. Tyvärr fick vi en chock när vi såg att flygbiljetterna var dubbelt så dyra sedan vi sist kollade. Vi vill ju åka direktflyg och det är svindyrt! Jag vägrar mellanlanda och slösa tid, asså vissa resor har en totaltid på 17 timmar! Det är ju sjukt när det tar ca 4 timmar och 25 minuter nonstop till Lissabon. Vi beslutade oss för att hoppa över det och istället boka in det nästa sommar. Dock blev vi helt ställda och det blev helt tomt i huvudet när vi försökte tänka ut andra resmål. Vi var inne på Algarve, Pisa, Florence, Sevilla, Marseille...men vi har nu beslutat oss för att åka till London :) Jag var där 2007 och missade då en hel del grejer, hade liksom ingen koll på vad som fanns att se och göra. Fredrik har aldrig varit där så det ska bli superkul att upptäcka staden tillsammans. Vi har inte bokat något än, letar fortfarande efter ett billigt hotell, minst 3 stjärnigt och med bra läge, haha, får se om jag lyckas hitta något sådant.


Mer från H&M


Har lagt till lite mer på min beställning som jag gjorde förra veckan på H&M. Det blev en enkel svart klänning, en prickig topp, 2 kuddfodral och en ny väska. Åh vad jag längtar efter alla grejer nu, kommer vecka 25.


Uppsala















Idag har jag och Fredrik varit på en liten roadtrip till Uppsala. Det är första gången jag är där och det var ju hur mysigt som helst! Vi var där i fyra timmar och bara promenerade runt. Vi såg bland annnat Domkyrkan, Uppsala slott och den botaniska trädgården. En helt underbar dag med min älskling ♥


Sol, Rosé och en bra bok


Hur underbart väder har det varit idag! Jag och Fredrik har promenerat runt i stan, shoppat lite och ätit middag ute. Nu dricker jag rosé och hänger på balkongen med "The Time Traveler's Wife". Happy friday darlings!


California King Bed


I love this song! ♥


Kökshanddukar


Igår när vi var på Coop för handla lite mat så snubblade jag över dessa fina kökshanddukar med stjärnor. Jag blev så himla glad :) Kostade endast 25 kr/st också, så det var verkligen ett fynd. Det fanns även prydnadskuddar, sängkläder, stolsdynor, löpare och tabletter med samma mönster. Blev himla sugen på tabletterna, vore väldigt fint att duka med så det blir väl en sväng till Coop snart igen, den ligger bara 5 minuter från oss ;)


Red Riding Hood


Igår såg jag och Fredrik "Red Riding Hood" och den sååå bra! Det syns att det är samma regissör som gjorde Twilight, den är väldigt vacker. Till och med Fredrik tyckte den var bra, det hade ju inte alls väntat mig ;)


Pimp My Fridge



Fredrik jobbar över idag och jag är väldigt uttråkad, har varit uppe sedan kvart över sju...har hunnit städa, se på film, promenerat, bloggat, lagat mat, hämtat paket, tittat på serier, läst bok...hade inget kvar att göra så jag började pimpa vårt kylskåp lite med nya bilder, så här så det ut innan.


Hämtat paket


Har varit och hämtat ett paket från Ellos. Till mig var det en jättefin klänning som jag är väldigt nöjd med. Randig överdel och svart, vippig nederdel. Till Leo hade jag beställt ett par kornblåa chinos som är sååå snygga! Ett par shorts från Vertbaudet och ett par vita tygskor á la converse. Han kommer att vara så snygg i sommar ;)


Lunch


Äter en god lunch bestående av isbergssallad, ruccola, rödlök, fetaost, oliver, fullkorns couscous, gröna ärtor och tonfisk. Riktigt gott! Sedan blir det en powerwalk och så ska jag hämta ut ett paket som har kommit.


3 books, 3 weeks


På tre veckor har jag läst ut dessa tre böcker. Bästa var helt klart "Water for elephants", längtar så mycket efter att se filmen. "To kill a mockingbird" var också helt underbar, tänk att det tog så lång tid innan jag läste denna fantastiska amerikanska klassiker. "The anatomy of wing" var helt ok, riktigt bra handling, men jag kände att den borde ha varit längre, allt gick liksom alldeles för fort, författaren hade kunnat gå djupare och beskrivit mer. Idag börjar jag på en ny bok, får se vilken det blir :)


Frukost



Idag blir min frukost havregrynsgröt med jordgubbar och havremjölk, knäckebröd med keso och gurka och ett glas juice. Sååå gott!


Semester!


Idag börjar min semester woohoo :)


RSS 2.0