Biomys...


Igår var jag och min babe på bio. Det blev Madagaskar 2 och fasiken vad jag skrattade. Kan inte minnas att ettan var så här rolig? Fast det var ju iofs ett bra tag sen jag såg den...Roligast är ju "kung Julian", asså jag dog av skratt! =) Men bäst av allt var väl ändå sällskapet, hade kunnat se världens sämsta film och jag hade ändå smilat mig igenom hela...♥

You give me feelings that I adore...


Oh Lord det är helt galet hur mycket tankar och känslor som snurrar runt i mig...det har gått så jäkla fort men det känns bara så rätt och framför allt, så underbart! Hade världens mysigaste kväll med min babe igår...mmm =) Och det samma gäller ikväll, det blir förmodligen bio och sedan vin, musik och mys! Ska lägga mig och sova ett tag så jag orkar med den här dagen, kom väl i säng runt klockan fem imorse...

Ashlee Simpson har blivit mamma!


I torsdags blev Ashlee Simpson och maken Pete Wentz föräldrar till en liten pojke som fick namnet Bronx Mowgli Wentz. Gillade verkligen namnet, men självklart hade man förväntat sig något coolt med Pete Wentz som pappa. Spännande att se de första bilderna sen på den lille! =)

Shopping!





Idag blev det en shoppingrunda på stan efter jobbet. Hittade en underbar kofta på Gina Tricot, det var lite chanel över den, kunde inte inte låta bli att köpa den. Hittade även ett par lackleggings med dragkedjor vid benslutet. På H&M köpte jag en vanlig svart stickad tröja i lite längre model, perfekt till leggings.. Köpte även lite nya strumpbyxor och knästrumpor. På väg hem hämtade jag även ut mitt paket från Bokus som innehöll min efterlängtade bok "Let Me In" av fotografen Mario Testino som innehåller bilder på kändisar (Ashton Kutcher och Demi Moore på famsidan) Har velat ha den här boken länge, så ikväll kryper jag nog ner i sängen och bläddrar igeom den.

Fred på jorden!


Detta budskap skulle jag gärna bära tillsammans med mina lackleggings och pälsmössa, så snyggt! Får se om jag klickar hem den nästa vecka. Ska först vänta på två andra beställningar som jag har gjort (en från Bokus och en från Haléns) Tröjan finns att klicka hem på Black Book

You make me smile, please stay for a while...

Vilken galen vecka det har varit. Och inte bara galen...intensiv, rolig, spännande, fantastisk, mysig ♥...och för första gången på jäkligt länge vill jag bara att den här helgen ska gå fort, så att jag förhoppningsvis får en till underbar vecka. Har därför tackat ja till att jobba hela helgen, ska alldeles strax iväg för att jobba hela kvällen fram till tolv.

Patrik 1,5


I torsdags var jag en sväng med Natalia i Heron City. Vi käkade galet god middag i form av grekiskt, så jäkla gott med grillspett och tzatsiki, var alldeles proppmätt efteråt. Sedan blev det bio, Patrick 1,5 blev det och den var faktiskt bra. Har väldigt, väldigt svårt för svenska filmer men denna fick helt klart godkännt. Tyvärr drabbades salongen av extrem homofobi varje gång det blev hångel och liknande, vilket bara känns så löjligt. Dock väldigt kul att en av killarna i samma gäng (ett gäng killar som satt bakom oss) kunde texten till Dolly Partons Here you come again. Skrattade riktigt ordentligt flera gånger samtidigt som det stundtals var riktigt sorgligt.

I'm in love....


...with this dress! Åh vill ha den här klänningen som jag har hittat på Oasis. Älskar modellen, hjärtformad och axelbandslös och med volanger nertill. Och färgerna är så fina. Har länge velat ha en blommig klänning men inte hittat någon med wow faktor...tills nu! Får se om det blir något köp, inte precis rätt säsong för en sån här klänning...

Lite nytt...



Detta inhandlades förra veckan. Två nya kjolar från Gina Tricot i de modellen som jag börjar få galet många av nu =) En marinblå och en prickig. Två nya armband blev det också, från Indiska. Sedan dess har jag faktiskt inte shoppat någonting alls, vilket känns skönt. Har dock klickat hem en bok som jag har velat ha hur länge som helst, men för övrigt har det varit dött på shoppingfronten...en annan front är dock allt annat än död just nu...=)

Ny tavla...



Målade denna tavla i söndags. Blev så himla nöjd! Och det var så jäkla kul att måla på canvas istället för på papper. Mamma blev så förtjust i den så jag gav den till henne. Det är i stort sett bara min konst som pryder väggarna här hemma =) Nästa helg blir det nog garanterat mer målning för min del!

Personalfesten i fredags!

 
Kerstin och Fia sjunger Singstar                                Sandra, jag och Lupe

Jennifer, Lupe, Fredrik, Martina, Kerstin, Sandra och Lola

Lupe och Fredrik                                                              Sandra och Martina

Jag och Jonas

Jag och Jonas                                                                                      God Mat!

                                                                                                    Jag och Fredrik

I fredags hade vi personalfest på jobbet och det var så jäkla kul! Vi käkade middag, pimplade vin och sjöng Singstar. Fasiken vad kul det är att hänga med folk man jobbar med utan att behöva prata jobbsnack. När festen började lida mot sitt slut så var vi ett gäng som drog ut, det blev jag, Fredrik, Jonas, Fia och Jennifer. Först satt vi på en bar på Kungsholmen och bara snckade och drack drinkar. När de väl stängde kl 3 så ville vi fortsätta festa så vi drog till Patricias. Och vi hade så jäkla kul, vilket fantastisk sällskap! Sedan fortsatte festen långt in på morgonen...Låg i sängen hela lördagen med träningsvärk och bakfylla, men med ett stort smile på läpparna =)

Will fuck for shoes


Haha ja det är väl kanske sant, för ett par ur Gucci kollektionen =) Cool brosch från Lochers Paris. Kan klickas hem hos Accessora för 660 kr.

Klänning


Äh vad fin den här klänningen är, skulle sitta fint nästa gång det är party! Kommer från Style by Stars och kostar 349 kr. Finns så mycket fint på den sidan, skulle vilja klicka hem en hel del. Vet att det är många som beställer därifrån så jag gissar på att kvalitén är bra.

Christina Aguilera- Keeps gettin' better


Ny låt och video från Christina Aguilera. Gillar låten men videon var ju bara så trist!

Obama For President!


Inatt avgörs preseident valet i USA. Någon gång mellan kl 4.00- 8.00 i svensk tid kommer segraren att utropas. Så jäkla spännande. Jag hoppas och tror till hundra procent att Barack Obama vinner. Önskar att jag kunde vara uppe hela natten och följa valet men tyvärr ska man ju upp och jobba imorgon. Kommer slänga mig på teven när jag vaknar imorgon!

Pimp my Ipod!



Har varit i stan en sväng med Patrick idag, blev en fika och självklart spanade vi i affärer =) Dock blev det inte så mycket spännande shopping för min del. Blev lite nya saker till min älskade ipod. Köpte ett skyddsfodral i rosa läder, så fint, och framför allt bra, har ju den i väskan så den har ju blivit lite smårepig. Köpte även nya hörlurar eftersom mina har gått sönder...så nu är min lilla älskling pimpad =)

Dagens Outfit Lördag


Leggings från H&M, Tee från Crocker, Skinnjacka från Tiger, Päls från Gina Tricot
Skor från Wedins, Väska köpt i någon liten butik i Kista C

RSS 2.0