French Connection




Har gjort några riktigt fina fynd inne på French Connection. Hittade en underbar klänning, mörk grå med ribbad överdel och ballongformad nedtill, så himla basic och så jäkla snygg! Fick även med mig en lila vippig kjol. Tillsammans hade både plaggen från början kostat 1300 kr- jag fick dem för 349 kr!
I ♥ sale =)

New Shoes!



Köpte ett par nya skor igår, kunde bara inte motstå, blev kär direkt =)
Får lite Chloé vibbar av dem och jag älskar pälsdetaljerna!

Drömplagg


Guldnitar och ränder- en touch av rock är aldrig fel enligt mig! =)

Vackert!


Det var så jäkla vackert igår när solen sken och marken var täckt av snö. Tog min vanliga promenad på rasten runt Gärdet och bara njöt! Kände mig på så otroligt bra humör, riktigt lycklig!

Sååå fin!


Himla, himla fin kjol med rosor på. Kommer från Gina Tricot och kostar 199 kr.

Nya armband


Grattis älskade lillasyster!


Min lillasyster fyllde 13 år i måndags! Galet hur stor hon har blivit...och varje år blir jag lika ledsen över att jag inte kan vara där och ge henne en stor födelsedagskram. Men jag tänker på dig min älskade Tamara ♥

Hemma igen...


Nu är jag hemma igen efter en hel vecka hos min Fredrik, var dock hemma en snabbis i onsdags, hade en date på Skype med min andra älskling- Eleonor! =) Hon befinner sig för tillfället i Atlanta, USA där hon hänger med sin älskling. Saknar henne sååååå mycket! Hon har varit borta i tre veckor...Men på tisdag får jag äntligen träffa henne igen.
Har haft det helt underbart med min babe, saknar honom redan, saknar honom hela tiden när vi inte är tillsammans...Men på söndag får jag mysa med honom igen och på måndag ska vi på lägenhetsvisning, även om jag håller tummarna att jag får den så är det ju ett annat erbjudande som jag hellre vill ha, men det kan jag inte nämna någonting om...än...
Ikväll blir det mys med lillasyster, alldeles strax börjar "Så ska det låta", Brolle är med ikväll, det det måste jag titta på!

För övrigt är det inte så mycket som har hänt, är bara så kär och svävar på moln och njuter av min älsklings sällskap och närvaro...har shoppat en hel del också! Ska försöka ta mig tid att fota och lägga upp allt, men det är så jäkla mycket...men sparar göra jag också, för snart ska jag och älsklingen till Rom! =) Ååå vad jag längtar.
Nä nu har "Så ska det låta" börjat.

Trevlig helg på er allihopa!

Lite nytt...


Lite shopping mellan jobben i fredags blev det. Två randiga toppar och en scarf från H&M.

Dagens Outfit Söndag


Randig topp från H&M, Kjol från Gina Tricot, Nitskärp från Punkt Shop

Två till...


Igår hämtade jag ut mitt paket från CDON som bl. a innehöll två nya filmer till min Disney samling: Peter Pan och Mulan.

Randigt!


Åh vad jag älskar randigt! Det känns aldrig fel och det passar till båda party och till vardags. Köpte två snygga randiga toppar på H&M i fredags men fler vill jag ha! Förut var favoriten blå/vit men nu känner jag mig riktigt sugen på en rosa/vit. Och den randiga kjolen från Monki är ju bara för fin, till sommaren med vitt ribbat linne till...åh!

I miss you...


Kom hem nu älskling, jag saknar dig!
Har inte fått träffa min underbara älskling sen i onsdags, känns så konstigt. Han är i Åre på bröllop ikväll och han är så gullig som faktiskt ringer mig en gång i timmen och säger att han saknar mig...ska bli så skönt att få träffa honom imorgon, längtar verkligen efter att få krama honom, mysa, pussas, prata ♥

La Tour Eiffel


Hittade det här underbara armbandet på Bracy. Jag är ju lite smått besatt i allt som har med Paris att göra =) Skulle gärna ha detta hängandes runt armen. Kostar 229 kr.

Lördag


Har precis vaknat, somnade runt halv ett igår efter en 15 timmar lång arbetsdag- jag var helt slut! Nu är jag upp igen och ska iväg och jobba om en timme. Så för mig har inte helgen riktigt börjat än, men jag jobbar bara till fyra, sen ska jag hem och bara koppla av. Kanske målar lite, städar garderoben, kollar på en Disney film- bara tar det lungt helt enkelt. Ska försöka komma ihåg att ta en sväng förbi posten också. Mitt paket från CDON har kommit och det innehåller två nya Singstar och två nya Disney filmer =) Nu ska jag hoppa in i duschen!
Hoppas att alla får en trevlig helg!

Comfort Food


Saknar min älskling så otroligt mycket! Han är i Åre och ska på bröllop idag. Han åkte i torsdags och det känns så tomt utan honom. För att få lite tröst äter jag Ben & Jerry´s Phis food med en stor sked! =)

Dagens Outfit Torsdag


Idag älskar jag paris! =)  Tee köpt i Paris, Kjol från Gina Tricot, Skor från Wedins, Jacka från Benetton

Vårfint från Monki!


Klickade runt inne på Monki och hittade massa fina saker! Gillar verkligen den fina rosa färgen, ser så fräscht ut! Allt det här skulle jag verkligen kunna tänka mig. Jackan skulle vara så fin att bära till våren, och speciellt jag som alltid har svarta kläder. Skorna har jag redan bestämt mig för- dom ska jag ha, fasiken så snygga! Bodyn, koftan, kjolen och hårbanden skulle jag ju också väldigt gärna vilja ha =)

Fler filmer till samlingen!



Idag köpte jag tre nya filmer till min Disney samling. Det blev Pongo och de 101 dalamtinerna, Bernard & Bianca och Ringaren i Notre Dame. Har tio filmer nu och många kvar att köpa, men samlingen växer sakta men säkert =)

Bolt


Det var inte bara gårdagen som var mysig. Idag efter att vi hade ätit frukost på hotellet åkte vi in till Sergel och myste i biosalongen. Vi såg Bolt och den var ju bara så himla söt, skrattade som bara den =)

Kärlek








Underbart...det är det rätta ordet för vår mysiga alla hjärtans dag kväll igår. Min Fredrik är så jäkla söt, finns ingen bättre än han. Fick en sån fin ring av honom, tack älskling! Jag är så glad att jag får ha dig i mitt liv ♥


Alla ♥ dag





Nu är alla förberedelser färdiga för min och Fredriks mysiga kväll. Han har bokat hotell och det ska bli så mysigt att få pussas och kramas och ha det lite lyxigt! Jag har varit och köpt en massa gulliga saker: Badskum (som luktar så jäkla gott!) och badrosor till ett riktigt romatiskt bad =) Rosa ballonger formade som hjärtan, världens sötaste trosor med hjärta i bak på rumpan. Hittade dem på H&M och kunde bara inte låta bli! En varsin prinsessbakelse och vin såklart, har även en flaska skumpa. Och självklart följer Ipoden och högtalarna med. Ska bli så mysigt!!!!!

Extremt dålig uppdatering!!!


Fasiken vad dålig jag har varit på att uppdatera. Jag skyller på Fredrik =) Haha, nä men jag vill ju bara vara med honom hela tiden och från och med onsdag ahr jag bott hemma hos honom. Han har flyttat till Kista nu- skoja inte hur kul jag tycker det är att kunna hänga i Kista Gallerian hur mycket som helst. Och så jäkla mysigt har det varit, somna tillsammans och vakna och gå till jobbet. Tyvärr så har han varken data eller internet där än så det blir inge bloggande alls när jag är där, men jag funderar på att pröva att ta med datan dit nästa gång och se ifall jag koppla upp tilll något nätverk.
Ikväll ska vi ha det sååå mysigt. Vi ska ta in på hotell och dricka skumpa och bara mysa. Är dock lite besviken över att jag inte har hunnit fixa allt som jag ville fixa till ikväll. Skulle ha beställt rosenblad från Coolstuff som jag skulle stö över sängen, haha riktigt så där film romantiskt. Men har som sagt inte hunnit beställa det. Men ska strax åka in en sväng till stan för att leta upp lite grejer, några fina doftljus, fina rosor som jag har sett på Åhlens som man lägger i badet och så lite god choklad såklart =)

Forever 21 till Sverige!


Läste på Aftonbladet att Forever 21 letar butikslokaler i Sverige. Det vore ju bara för jäkla bra. Hur många gånger har jag inte suttit och spanat in sååå mycket snygga kläder men inte orkat med att beställa. Det känns ju faktiskt jobbigt med tull och allt, man vill ju gärna kunna handla på faktura. Men det bästa av allt vore ju verkligen om det öppnade en butik här, fasiken vad jag skulle shoppa! =)

Förkyld som fasiken!


Har blivit så jäkla förkyld! Hostar och nyser som en tok (och älsklingen också för den delen) Men det jobbigaste är att jag dessutom har fått en inflammation i armen. Kan inte röra mig, gör så jäkla ont. Har smörjt in med Zon men det hjälper inte ett dugg. Så jäkla jobbigt, kan inte ta på mig jackan, att duscha är jäkligt jobbigt och jag vet inte hur jag ska kunna jobba på måndag. Går det inte över så måste jag nog gå tiLl läkaren. Suck, jag som verkligen inte ville vara hemma från jobbet mer, känns som om det alltid är något.
Vet inte hur mycket papper jag har förbrukat, haha, snyter mig en gång i minuten typ, dock inte med mina fina Mona Lisa näsdukar. Köpte dem i Paris i en liten prylbutik när vi var uppe i Triumfbågen.

Mysig frukost


Vilken härlig start jag hade på den här dagen. Älsklingen bakade scones och så hade vi en lång och mysig frukost. Så jäkla gott, vi hade scones,ost, marmelad, avocado, paprika, kaffe, juice och det hela avslutades med kanelbullar. Du är väldens mysigaste min underbara Fredrik ♥

Barnslig =)




Man skulle väl mer tro att dagens shopping är till min lillasyster, men det är det inte- I'ts all mine! =)
Hittade väskan på H&M och kunde bara inte motstå, älskar ju Musse och Mimmi och allt som har med Disney att göra. Blir superfin till våren/sommaren. Köpte även en film till min Disney dvd samling, det blev Aristocats som jag älskar, ska kolla på den i helgen tillsammans med min älskling ♥ 


RSS 2.0