Kremmerhuset

Igår mötte jag upp söta Johanna som var på besök i Stockholm och hade handlat med sig lite grejer till mig från Kremmerhuset. Det var så roligt att ses på riktigt efter att bara har "pratat" via bloggen i ett par år nu :) Är så glad över mina nya saker. Finaste ljusstaken i glas med plats för fyra ljus (väldigt lik varianten från House Doctor). Just nu står mins små pumpor där i. Till julen tänkte jag dekorera den med kottar. Roligt att kunna byta innehållet efter säsong. Ljuslykta med en ren och två med trollsländor. Ska fota dem ikväll och visa er hur fint de lyser när man tänder dem! Sist men inte minst så blev det fyra koppar med två olika fågelmotiv, så söta! Tack åter igen snälla Johanna!

Lagerhaus

Igår var jag inne en snabbis på Lagerhaus och hittade dessa fina vykort. Fina att rama in eller till exempel fästa ovanför skrivbordet med washitejp. Kostar 10 kr/st respektive 15 kr/st (you had me at hello har måttet 15x15).

Dinner

 
Denna helg har vi trevligt besök i form av Fredriks mamma och moster. Igår bjöds det på godaste fisksoppan med saffran + ost och kex till efterrätt - så gott! Till det blev det x antal glas vin också ;) Så idag blev det sovmorgon för min del till kl 10! Ikväll är det vår tur att laga mat så jag tänkte bjuda på lasagne, en god sallad och blåbärscupcakes till efterrätt.

Nytt från Granit

Igår var jag på klubbkbäll hos Granit och kom hem med lite nytt :) Jag köpte en liten flätad korg med fyra fack där jag nu har ställt alla våra bestick. Ett ljus i glas med peacetecken som jag självklart inte kunde motstå, bokstavsstämplar samt en ljusslinga med stjärnor fick även följa med hem. Hade nog kunnat handla hur mycket som helst, men man måste ju tyvärr begränsa sig ;)

Leksvik

Mitt förra skrivbord hamnade ju till slut i köket som jag visade er förra veckan. Det funkade helt enkelt inte på den platsen jag hade tänkt mig. Ett skrivbord är dock något jag verkligen behöver eftersom jag arbetar hemifrån mer än på kontoret. Har siktat in mig på Leksvik från IKEA som har väldigt bra måt. Tror att det blir bra med en svart möbel som bryter av mot allt det vita samtidigt som det binder ihop med alla svarta ramar, ränder och citat som vi har här hemma :) Planen är att komma iväg till IKEA nästa helg!

På önskelistan

Just nu står dessa saker på min önskelista:
Servettringar från H&M Home, Blus från H&M, Julgransdekorationer från House Doctor, Ljuslyktor och örngott från Åhlens.

Torsdag

Hur skönt är det med lite sol idag istället för allt regn!? Har varit ute på en riktigt lång och härlig promenad med Elton. Om 5 dagar är det exakt 1 år sedan vi kom hem med honom ♥ Tiden har gått galet fort!
Ikväll ska jag iväg på klubbkväll hos Granit, medlemmar får 30% på hela sortimentet, woohoo! :) Vet att jag vill ha en ljusslinga och deras stämplar med bokstäver. Dom har ju himla mycket fint där, så man får passa sig så att man inte kommer hem med allt för mycket ;)

Julkalender

Gjorde nyss en beställning på H&M. Det har trillat in en massa nyheter och jag beställde bland annat den här julkalendern till Leo som jag ska fylla med en massa små paket :)

Lite nytt

Var inne på Rusta en snabbis i lördags och plockade med mig två saker jag har velat ha ett tag nu: vargkudden och vita pompoms (bästa tipset från Johanna!) Ska hänga dem ovanför Leos säng hade jag tänkt. Ska dock köpa en i blått också från Miss Etoile i mindre storlek. Blir nog en liten beställning från inreda.com lite senare i eftermiddag :)

Pumpor

Hittade små söta pumpor i mataffären här om dagen som nu står i hallen och sprider lite höstkänsla :)

Köket

Jag har varit lite dålig på att visa bilder från vårt kök. Men det beror på att jag inte riktigt har känt att det är "färdigt". I torsdags bestämde jag mig för att flytta in mitt "skrivbord" till köket och istället använda den som en avlastningsbänk. Bra beslut enligt mig själv :)

Fint bord

Vill bara tipsa om det här fina budgetfyndet från Jysk. Bord i metall med härdad glasskiva för endast 299 kr. Bordet har en diameter på 50 cm och finns även i grönt. Ett perfekt litet bord att bredvid soffan eller sängen. Är lite sugen på ett vitt i Leos rum.

Beställning på KappAhl

Jag har startat min morgon med lite jobb hemifrån. Jobbar bara till kl 12, så snart börjar helgen!!!! :) Tog en liten paus och klickade hem lite plagg från KappAhl till Leo. Fick mail om att de har börjat sin rea, så några fynd gjorde jag. Mössan är nyinkommen och självklart var jag tvungen att köpa den (jag älskar stjärnor!). Fick allt det här för ca 350 kr, inte illa!

Älskade lilla hund ♥

Smygfotade Elton när han låg och sov med sin nalle. Han är så söt, min älskade lilla hund ♥

Ljusslinga

Köpte en ljusslinga här om dagen inne på Åhlens. Nu har den kommit upp i vardagsrummet och den lyser så himla mysigt om kvällarna :)

Nytt i Leos rum

Lite nytt har hänt i Leos rum. Har köpt fina förvaringslådor samt en affisch med en räv. Lådorna kommer från Jabadabado och affischen från Lagerhaus. Har även fixat en liten myshörna med sittpuff från IKEA och kudde från Ellos. Planen är att vi ska köpa en sänghimmel och sätta ovanför puffen så att det verkligen blir en mysig liten hörna ätt läsa i. Pompoms i vitt och ljusslinga ska även finnas i hörnan :)
 

RSS 2.0