Måndag


                                                                                                                                                   Paris 2008

Har haft en helt okej första dag på jobbet igen. Det bästa var väl att det låg presenter och väntade på mig från föräldrarna =) Inte helt fel. Hade ingen aning om att man fick "Glad sommar" presenter, hehe. Fick jättefina skönhetsprylar från Oriflame, blev så himla glad. Och sen fick jag lite annan smått och gott!n Det tråkigaste är att vi bara har tre barn, och vi är tre personal, helt stört. Snacka om att man går runt och är mest rastlös hela tiden. Nästa vecka slår vi dock ihop oss med de andra avdelningarna, visserligen har vi mer att göra då, men å andra sidan blir det massa nya barn, nya föräldrar, nya arbetskamrater...Skönt att jag har fått nyrr schema, var så himla trött på att jobba till halv fem varje dag förra terminen, imorgon slutar jag klockan tre, vilket jag tycker känns superlyxigt!
Nu ska jag försöka somna innan klockan elva, har varit så jäkla trött hela dagen idag.

Back to work...


                                                                                                                                Bild från bröllopet igår

Nu har det blivit dags att gå och lägga sig. Är helt slut! Det blev ju riktigt livat igår. Var vaken ett helt dygn igår, gick upp 20 över 6 på morgonen och gick och la mig samma tid imorse. Jag och Patrick har sovit hela dagen idag. Först vakande vi vid tolv och käkade lite, men vid ett så gick vi och la oss igen och vaknade inte förens halv 6. Då blev det en pizza och sen var jag nära att somna igen...Imorgon är det jobb som gäller för mig igen efter att ha varit ledig i tre veckor. Lite tungt kommer det självklart att bli, börjar ju jobba heltid nu också, Känns som en evighet sen den där sista dagen när jag gick på semester. Samtidigt är det självkalrt kul att komma tillbaka till jobbet igen, kul att träffa alla igen.
God natt darlings!

Nina & Johan










Bröllopet igår var helt underbart! Känns nästan lite overkligt nu när det hela är över, man har gått och laddat upp och tänkt så mycket på bröllopet. Vackert var det iallafall, Nina var så fin i sin klänning och cermonin i kyrkan framkallade många tårar. Mottagningen efteråt var så jäkla rolig, hade verkligen så kul. Det mest rörande under hela dagen var när Johan ställde sig upp och höll ett tal till Nina, så fina ord...Jag önskar dem all lycka i framtiden. Det här är ett par som jag verkligen tror på, dom känns så naturliga tillsammans, det är meningen att det ska vara dom två!

Bröllop


Idag ska jag på bröllop! Ska bli så himla kul. Nina och Johan ská gifta sig och jag är så jäkla glad för deras skull. Är uppe med tuppen eftersom de inte ska gifta sig här i Stockholm. Så om ca en timme kommer bilen och hämtar upp mig. Har packat ner min outfit och nu ska jag bara fixa brun utan sol.
Det kommer nog bli mycket tårar och en hel del skratt idag, jag blir alltid så jäkla sentimental på bröllop, bara jag tänker på att dom ska stå där framme i kyrkan så får jag en klump i halsen. Jag säger bara en sak: vattenfast mascara =)

Dagens Outfit Fredag


Topp från Gina Tricot, Kjol från H&M, Skor från Wedins

Har precis kommit hem från en supertrevlig middag hemma hos Nina. Av någon konstig anledning tog jag inte en enda bild!? Kul var det iallafall, har skrattat som bara den, Annika är alltid så jäkla bra på att berätta de mest knäppa historierna =) Vi käkade tacos och till efterrrätt blev det daimkladdkaka med grädde och jordgubbar, sååå jäkla gott!
Ska strax dyka ner i sängen, måste upp tidigt imorgon! God natt!

Shopping igår...


Igår blev det en heldag i stan med patrick. Vi käkade lunch, shoppade och fikade. Så mysigt och vädret var ju verkligen toppen. Köpte äntligen en sån här hand för att ha smycken på. Har velat ha en hur länge som helst, så nu fick det bli ett köp. Ska köpa en till i vitt, har så jäkla mycket smycken så alla får ju inte plats på bara en. Köpte även en ny parfym, Hugo Boss XX, det är den jag har haft på senaste tiden och jag älskar den, känns verkligen som "jag". Det roliga är att det var Nina som köpte den till mig från början när hon var på kryssning, men det var ett felköp! Det var egentligen en annan Hugo Boss parfym som jag hade sagt att jag ville ha. Men den här luktade tusen gången bättre än den jag ville ha =)
Köpte även en kjol i 100% silke från Zara  och Patrick bjöd på en tee med tryck från Carlings.

Städning...


Igår drog jag igång en storstädning i mitt rum, det såg verkligen helt galet ut! Höll på till klockan 3 på natten! Det som tog längst tid var att få ordning på garderoben. Rensade ut massa kläder och gamla saker som bara har tagit plats. Var så skönt att få ledig plats på den översta hyllan och högst upp på gareroben. Jag hoppas verkligen att ajg kan hålla samma ordning ett bra tag framöver nu. Har bestämt mig för att sluta shoppa onödiga klädesplagg. Att köpa bara för att det är billigt är från och med nu förbjudet. Ska satsa på basic plagg, bra färger, bra materialer och att endast köpa plagg som jag har något att matcha med. Annars står man där med en proppfull garderob och känner att man inte har något att ta på sig iallafall.
Min lilla garderobs maskot fick också vara med på bild, haha =)

Dagens Outfit Torsdag


Kjol från Indiska, Linne från H&M, Kofta från Gina Tricot

French Connection


Golden Oldies


Städade rummet igår och hittade två cd- skivor från Fuji film. Satte in dom i datan, hade ingen aning vad som fanns på dem och blev så glad när jag såg bilder från 2003! Det var så himla kul att titta igenom dem, alla gamla kompisar som man brukade hänga med, allt man brukade göra. Hela det livet för 5 år sedan känns så himla långt borta. Det roligaste var att jag hittade bilder på Patrick från när vi festar innan vi ens var ihop. Vi blev tillsammans två månader efter att det bilden är tagen på oss. Det är så sjukt att det livet känns som en evighet sen, men att jag fortfarande har min lilla älskling i mitt liv nu. Och vilka jäkla kläder jag har på mig, haha, ser ju inte klok ut och så gick man runt och trodde att man var snyggast i hela världen =)

München igen!


Yes!!! Nästa torsdag åker jag till München. Jag var ju där i april och hälsade på Andy och Becca och nu har dom varit så snälla och lånat ut sin lägenhet till oss medans dom är i Sverige. Det blir jag, mamma, Melanie och Patrick. Vi åker på tordagen den 3 juli och kommer hem söndagen den 6 juli, en härlig weekend helt enkelt!
Känns väldigt lyxigt att få åka iväg och speciellt eftersom vi ska bo i deras fantastiska lägenhet. Var först lite orolig att jag inte skulle få ta ledigt från jobbet eftersom jag precis har haft 3 veckors semester. Men min chef är så jäkla snäll så det var inga problem =) Den här gången ska jag minsann shoppa! Kom ju hem tomhänt förra gången. Ska in i en ascool inredningsbutik som jag hittade sist. Åååååå vad kul det ska bli. Blir min första semester  tillsammasn med mamma också. Det här blir min fjärde resa i år, så min flygskräck har faktiskt börjat avta, men fortfarande är starten och landningen hemsk!!!

Inspiration: Ashlee Simpson


Gillar verkligen Ashlee Simpsons stil, hon blandar sin lite coola rockstil med lite elegantare val ibland. Och hon passar lika bra i båda stilarna.

Spara eller slösa?


Skulle jag inte veta priserna på de här två så skulle jag helt klart helst vilja ha den från Miu Miu, så himla fin rosa färg och den ser så härligt puffig ut! Kjolen från TopShop är ju också supersöt och med tanke på färg och modell på de båda kjolarna skulle jag nog välja den billiga eftersom man nog lätt tröttnar. Det är ju inget basic plagg direkt som kan leva för evigt i garderoben. Hur som helst är de både väldigt fina, men en kjol för 5550 kr är ju helt galet!

Shopping i Paris- Skönhet


Sephora var rena rama paradiset, det fanns så mycket smink där! Bäst var den butiken så låg på Champs Elysees. Där låg det en röd matta utrullad och vid sidan stod det människor och erbjöd doftprover på nya parfymer. En liten shoppingkorg fick man också och sen var det bara att plocka grejer =) Jag köpte peeling, lotion, tvål, läppglans och en underbar olja till kroppen som förstärker solbrännan och gör huden glittrig och skimrande. Ångrar att jag inte köpte mer saker så som ögonskuggor och rouge och sånt, men det får jag göra nästa gång jag är i Paris =)

Dagens Outfit Tisdag


Leggings från Gina Tricot, Tunika från H&M, Gladiatorsandaler, köpta i Paris
Satinjacka från Gina Tricot

Mimmi Is My Homegirl!


Kommer ihåg första gången jag såg den här linnet i Sofis Mode och jag visste att det aldrig skulle bli mitt. Visste att alla tjejer skulle springa ut och leta efter det. Och jag hade rätt, har letat och hoppats och frågat runt efter detta linne i en evighet. Och idag när jag och Nina var i stan så fanns det plötsligt där. Jag stod och tittade på några tröjor och så hör jag Nina bakom mig "Jag hittade det!" så jag vände mig om och ser Nina komma i full fart mot mig med linnena i handen. Och jag fick en rysning genom hela kroppen, haha det är så sjukt. När jag väl satte på mig det inne i provrummet var jag så lycklig =) Helt stört att ett linne från H&M för 98 kr kan göra min dag. Är så glad att den äntligen är min =)

Ny kjol...


Underbar Film!


Dagens Outfit Måndag


Klänning från H&M, Kofta från Gina Tricot, Halsband från I.Me.My

Sacré Coeur


Det första jag reagerade på när jag såg Sacré Coeur var hur vit den var, haha! Man blev ju nästan helt bländad, det var riktigt vackert. Tyvärr var vi så bakis och trötta att vi inte orkade ta oss upp för alla trappor. Hade hört att det fanns något torg bakom med massa konstnärer. Men bara en titt på de där trapporna och vi visste att vi aldrig skull orka. Vi gick tillbaka till hotellet och somnade direkt =)

Dagens Outfit Söndag


Klänning från H&M, Kofta från Gina Tricot, Skärp från Sisters, Hatt köpt i Helsingfors

Födelsedagskalas


Igår var det födelsedagskalas för min kusin Leo som fyllde 3 år. Var så himla kul att få träffa min lilla kusin Amelia för första gången. Hon var så söt! Blev helt kär, gick och bar på henne hela tiden och sen somnade hon i min famn...satt med henne över en timme och bara myste =)

Shopping i Paris- Smycken


Lite smycken blev det i Paris. I en liten smyckesbutik i närheten av vårat hotell hittade jag de söta silverringarna med LOVE i, Eleonor jag jag köpte likadana =) Sedan i en annan butil som hette Claire's hittade jag peace smyckena, ett par örhängen och ett armband.

Dagens Outfit Lördag


Klänning och kofta från Gina Tricot, Väska och skor köpta i Paris

Nu ska jag och familjen iväg på födelsedagskalas. Min söta kusin Leo fyllde år i onsdags, så det blir tårta för min del idag igen =) Ska även få se min kusin Amelia för första gången, hon föddes i april och jag har ännu inte sett henne. Ska fota massor =) Har sett bilder på henne och hon är nog den sötaste bäbisen jag någonsin sett, ska bli riktigt kul, längtar!

Notre Dame


Notre Dame var riktigt imponerande och lika vacker i alla vinklar. Vilken jättebyggnad asså! Bredvid fanns en jättefin grön park också och så går ju floden där med...mysigt!

Get The Look


Hot Stuff!


David Beckham är snuskigt het i den nya reklamkampanjen för Armani!

Midsommar...


Midsommarafton är i mina ögon inte någon big deal så det var inte alls några speciella planer som gällde för mig idag. Åkte över till Patricks mamma som fyllde år, så där firade vi med mat och tårta. Den godaste tårtan jag någonsin ätit dessutom, med en botten av kladdkaka med daim i, sedan jodgubbsmousse och massa färska jordgubbar på toppen, himelsk! Var så proppmätt efter allt...
Effter det åkte jag till Eleonor och tittade på film. Det blev "The Other Boleyn Girl" med Scarlett Johanson och Natalie Portman. Filmen var sååå bra! Vi pratade även, självklart, en massa om Paris. Längtar tillbaka så jäkla mycket! Men det blir med all säkerhet en resa i december då vi planerar att fira nyårsafton där. Måste bara se till att få ledigt från jobbet...
I så fall ska vi bo på samma hotell och försöka få samma rum =)

Shopping i Paris- Skor


Skotokig som jag är så fick jag självklart med mig skor från Paris, tre par blev det =) Ett par guldiga galdiatorsandaler, har velat ha ett par så länge och dessa var så billiga och så sköna. Sen blev det ett par lackpumps med en liten kilklack och rosett i fram. Och favoritarna är ett par ballerinas i svart och vitt som är så "chaneliga", love them!

La Tour Eiffel


Eiffeltornet är den byggnad jag blev mest kär i. Det var en riktigt härlig känsla när vi äntligen började se små skymtar av den. Och när man stod där under den- helt galet, den är ju så himla stor. Här träffade vi även Charles Le Bird som tog våra hjärtan med storm, haha, det kommer ett inlägg som kommer att handla om honom endast...
Anyway, finast var det på kvällen när det var mörkt och hela Eiffeltornet lyste upp. I några minuter "glittrade" det och det var så magiskt!



Fina Moulin Rouge...


 Moulin Rouge låg precis på gatan bredvid vårt hotel och precis bredvid vårat favorit patyställe. Så himla gulligt och det var så fint att gå där på kvällen när det var upplyst. Det var synd att vi inte hade råd att gå in där, hade ju varit så coolt att se på en show. Men priset låg på mellan 1000- 1600 kr, inga summor som hade inplanerats i reskassan.

Dagens Outfit Onsdag


Leggings från Gina Tricot, Tunika från H&M, Kavaj från Bik Bok, Gladiatorsandaler köpta i Paris
Rosetthalsband från SIX och solglasögon från H&M

Ska inviga mina guldfärgade galdiatorsandaler som jag köpte i Paris. Var ute och gick en sväng med Romeo och dom är sååå sköna. Hittade dom i en affär som heter Pimkie, dom kostade bara 17 euros!
Ska iväg till Patrick, ska bli så himla mysigt, har ju inte träffat honom på över en vecka. Vi ska käka middag och bara vara och sen ska vi åka till Nina och kolla fotbollen ikväll.

Arc-de-Triomphe


Triumfbågen var verkligen en härlig upplevlse. Bara att se den var så fantastisk, den är så stor och så himla vacker. Jag hade faktiskt ingen aning om att man kunde gå upp i den, men det kunde man så vi köpte en biljett och gick alla de 284 stegen till toppen. Jag blev bara mer och mer svettig och skakis för varje steg jag tog. Och när vi äntligen kom upp så skakade jag- det var ju så jäkla högt! Jag var tvungen att hålla i kameran med båda händerna när jag skulle fota utsikten. Men vackert var det, man såg hela Paris.

Sex And The City


Äntligen har jag sett denna efterlängtade film och den var helt fantastisk. Vi såg den i Paris och det var så himla mysigt. Vi fixade oss på hotellrummet och sen begav vi oss ut, mot biografen. Det var så himla roligt att vi fick se den i Paris, det gjorde hela filmupplevelsen ännu bättre.
Filmen var sååååå bra! Mycket skratt, mycket tårar och många snygga outfits. Jag ville aldrig att filmen skulle att slut. Hoppas verkligen att det kommer en uppföljare, vill så gärna se mer av tjejerna.

Starbucks kopp


Avnjuter mitt morgonkaffe i min nya kopp från Starbucks Coffee som jag köpte i Paris. Jag valde den största som fanns eftersom jag alltid gillar att dricka en riktigt stor kopp med kaffe  på morgonen!

J'aime Paris


Nu är vi hemma från Paris igen. Det har verkligen varit en helt underbar resa! Vi har sett så mycket, gjort så mycket och bara haft så himla kul! Det känns riktigt trist att vara tillbaka faktiskt...
Vilken fantastisk och vacker stad. Alla som har sagt att människorna där är otrevliga och inte vill prata engelska vet inte vad dom pratar om. Den myten kan jag ju lugnt säga är stendöd nu. Så himla trevliga, lugna och hjälpsamma människor. Ååå vad kär jag är i Paris!
Och jag är så glad över att jag fick uppleva allt det här underbara med min älskling Eleonor ♥
Vi planerar att åka tillbaka i december, och bo på samma hotell och hoppas på att alla människor vi träffade är kvar!

Au Revoir!

Äntligen! Nu åker jag och Eleonor till Paris där vi ska spendera 8 underbara dagar =)
Bye Bye Darlings!

Baby Bump?


Visst är det väl en liten baby bump man anar på Paris Hiltons mage? Hon är ju verkligen super skinny i vanliga fall och den där lilla kulan ser definitivt inte ut som bara lite för mycket middag...Paris har ju sagt att hon väldigt gärna vill ha barn och det går rykten om att hon och pojkvännen Benji Madden planerar bröllop.

Dagens Outfit


Kklänning från Vero Moda, Kavaj från Bik Bok, Hatt från Gucci

Mötley Crüe Stuff...


Min skiva kom äntligen idag, snabb leverans som vanligt! Och jag älskar den, så himla bra. Köpte även en Mötley tee tidigare i veckan, kommer vara så nice med min nya kavaj, den får följa med till Paris =)

Red, White & Crue


Paris om en vecka!


Om en vecka sitter jag och Eleonor på ett plan till Paris! Vi har längtat som bara den, bokade ju biljetterna för ett halvår sedan. Kan inte fatta att tiden har gått så snabbt. Min snälla chef har fixat en karta till mig och tipsat om en massa saker. Var inne i fredags och pratade en lång stund med henne. Hon har nämligen bott där, så hon känner till staden väl.
Det ska verkligen bli superkul, en vecka i vackra Paris med min parner in crime =)

Mötley Crüe- The Saints Of Los Angeles


Nya låten från Mötley Crüe, den är sååå jäkla bra! Och jag får rysningar när jag ser Nikki Sixx, I looooove him! =)

Party like a rockstar!


Igår blev det en spontan utgång med Natalia. Först förfestade vi lite på hennes balkong och sedan blev det taxi till Medusa! Jag hade så galet kul som vanligt när jag hamnar där. Jag skulle spela skitcool rockstar a la Mötley Crüe och beställde Jack Daniel´s i baren, haha, men jag misslyckades totalt med att vara cool, det är ju så jäkla äckligt! Musiken var verkligen super igår, blev så glad när jag fick höra min "Kickstar My Heart", och se blev det en del Guns 'n Roses och min älskling Elvis. En superkul kväll var det helt enkelt!

RSS 2.0