Shopping...

image1738

Så snyggt!

image1737
Köpte nya tidningen Sofis Mode här om dagen och föll verkligen för detta moderepotage, så jäkla snyggt och inspirerande. Älskar den blommiga klänningen tillsammans med skinnjackan och det bästa är att båda kommer från H&M =) Skinnjackan ska ju definitivt bli min, älskar modellen!
För övrigt så gillade jag tidningen, hon har lyckats blanda dyra märken med billiga ovh det gillar jag verkligen. Man vill kunna titta igenom en tidning och kunna köpa det man tycker är snyggt. Plus att den även innehåller lite kändisskvaller och skönhet.

Dagens Outfit Torsdag

image1736
Leggings, Gina Tricot, Klänning, Indiska, Kofta, Bik Bok, Halsduk, Burberry

Paket från CDON

image1735
Idag kom det ett paket i brevlådan som innehöll våra reseguide böcker. Superbra liten bok med kartor och massa information om allt möjligt som är bra att veta.

Get The Look: Nicole Richie

image1734

Nytt Jobb!

image1733
Jäklar vad trött jag är nu, verkligen dags att gå och lägga sig nu. Har börjat på ett nytt jobb idag, är så himla glad över att det gick så snabbt. Ringde igår och fick börja redan idag. Så nu jobbar jag deltid på Gärdesbackens Förskola. Hade en riktigt kul första dag, satt och gjorde pärlhalsband och ritade prinsessor =)
Efter det jobbade jag även lite extra som barnflicka hos en ny familj, så det har varit en lång dag. Ska bli skönt med lite sömn nu. Imorgon hade jag tänkt att hinna med en morgonpromenad, ska bli skönt att komma in i en normal sömn rytm, har ju suttit uppe flera nätter i rad, men nu när jag har fasta arbetstider blir det nog lättare, man kan ju hoppas iallfall...
Träffade Eleonor efter jobbet också och självklart snackade vi typ bara om Paris =) Skönt att kunna ta reda på så mycket som möjligt om staden innan man åker. Funderar på att köpa en videokamera, vore ju så himla kul att dokumentera hela resan. Skulle även vilja tatuera mig i Paris...
Nä nu är det sängen som gäller, ska försöka vara lite duktig och ta en morgonpromenad imorgon.
Gott Natt!

We're going to Paris!

image1732
Ååå Paris ska bli så underbart. Jag och Eleonor satt och tittade på "Sex And The City" igår på avsnitten när Carrie är i Paris =) Ska bli så kul att få gå runt på gatorna och titta på den fina arkitekturen, Eiffeltornet kommer vara så coolt!
Skulle vara supernice med lite tips på ställen man inte får missa eller vad man ska tänka på. Så om ni har varit i Paris vore det supergulligt om ni lämnade en liten kommentar med lite tips!
Vi har beställt lite reseguider och kartor och sånt. Skulle även vilja ha ett litet franskt lexikon så man iaf kan göra sig någolunda förstådd, man har ju hört att fransmännen inte är direkt pigga på att prata engelska...

Gwen väntar sitt andra barn!

image1731
Baby hysterin fortsätter! Gwen Stefani väntar sitt andra barn tillsammans med maken Gavin Rossdale. The Sun rapporterar att Gwen är i trettonde veckan. Paret har sonen Kingston, 1 1/2 år, tillsammans.
Ja det verkar ju aldrig ta slut med kändisar som blir gravida. Tydligen så väntar ju Angelina Jolie och Brad Pitt tvillingar och Victoria's secret modellen Alessandra Ambrosio ska enligt rykten också vara gravid. Sen är ju frågan vad man ska tro på...

Paris!

image1730
Yes, nu är vår resa till Paris äntligen bokad. Den 8:e juni åker jag och Eleonor iväg och kommer hem den 16:e igen! Vi ska pimpla vin, äta baguette och ha basket på oss =) Åååå ska bli så himla kul!

Drömplagg

image1729

En ny vecka...

image1728
Så var det ny vecka igen då...Helgen har varit riktigt jobbig. I lördags jobbade jag för sista gången, har tagit hand om Ebba och Alexis i 2 år och 4 månader och nu har dom flyttat till München. Det var verkligen hemskt att säga hej då. Har trivts så bra med den familjen, vi har gjort så mycke tillsammans. Jag har verkligen älskat att gå till jobbet varje gång, det har liksom varit mer som en vänskap än ett jobb. Och Andreas och Rebecca, har aldrig träffat så underbara människor i hela mitt liv, dom har alltid varit så hjälpsamma, omtänksamma och så jäkla coola och inspirerande. Blir så ledsen när jag tänker på att jag inte ska dit igen. Det kommer bli otroligt tomt utan dem allihopa, de har ju varit som en andra familj för mig...Men jag hoppas verkligen att dom får det sååå bra och att jag får träffa dom snart igen.

Lite glada nyheter har jag fått iallafall. Billy kommer hem den 1:a maj, ska bli så skönt att ha sin vän tillbaka igen, har verkligen saknat att prata med honom. Och idag ska jag och Eleonor boka vår resa till Paris. Vi ska dit en vecka i juni och det ska bli så kul! Har velat åka dit hur länge som helst och det ska bli så kul att få göra det med Eleonor, my best friend ♥ Vi har även planerat en lite utgång i helgen, ska bli kul att få festa lite =)
Igår kollade vi på filmen "We Own The Night", inte riktigt lika bra som jag hade förväntat mig, men helt ok. Eva Mendez är galet snygg i filmen!

Nä nu ska jag svepa lite kaffe och sen gå en liten morgonpromenad, det är ju så härligt väder med solen som skiner! Mna får ju nästan lite vårkänslor =)

Skjorta

image1727
Riktigt snygg skjorta från H&M. Den här ska jag garanterat ha, gillar verkligen långa skjortor, så himla användbart, snyggt med leggings till eller med bara ben till sommaren. En svart och en vit vore ju super att ha i garderoben, kostar 249 kr.

Cute!

image1726
Elisha Cuthbert i en underbart söt outfit, rosetter är ju bara för fint!

Alexis & Ebba

image1725
Kommer sakna er så otroligt mycket...mina små underbara älsklingar!

Get The Look: Rachel Bilson

image1724

Kate Moss for Longchamp

image1723
Kate Moss har varit ansiktet utåt för Longchamp sedan 2006 och här är de nya bilderna för vårkollektionen 2008.
Jag blev lite kär i den röda och lila väskan, det är så snyggt att bryta av en svart outfit med en färgglad väska, eller att matcha väskan med skorna, så nice!

Happy Birthday Billy!

image1722
Idag fyller min kompis Billy 23 år, Grattis! Han befinner sig för tillfället i Melbourne, Australien. Hoppas verkligen att han får en riktigt bra födelsedag!

Addicted to shoes...

image1721

Blondie

image1720

Lite nya saker...

image1717
Idag blev det ett par nya skor för min del and I just love them! Hittade dom i en liten butik på Grev Turegatan som heter Belle Shoes. Massa snygga skor fanns det där inne för helt galna priser. Dessa röda i skinn blev mina för 99 kr, hetl galet. De fanns även i vitt, brunt och svart men självklart fanns det inte kvar i min storlek, ville ju ha bruna också...
Köpte även en en cremefärgad kofta och ett par svarta leggings inne på Gina Tricot. På Lagerhaus hittade jag en supersöt skrivbok, jättesöt att skriva ner lite allt möjligt i:


Måste ge lite shoppingtips efter den här dagen:
♥ Dry Lake i Sturegallerian har 50% på hela sortimentet, massa fina saker!
♥ Gina Tricot rear ut det mesta för 49 kr nu, bäst är den i PK huset.
♥ Och självklart måste jag tipsa om Belle Shoes, speciellt för er med små storlekar.

Dagens Outfit Onsdag

image1714
♥ Klänning, Indiska ♥ Strumpbyxor, H&M ♥ Väska, Glitter ♥ Mössa, present

Stylish Trio

image1713
Tre galet snyggt klädda tjejer! Dita Von Teese, Claudia Schiffer och Victoria Beckham satt på front row, så klart, på Roland Mouret Haute Couture Spring-Summer 2008 visningen under Paris Fashion Week 2008.

Get the Look: Lindsay Lohan

image1712

Skor

image1711

Lindsay Lohan sörjer Heath Ledgers död

image1710

Onsdag

image1707
Gick upp för typ 30 minuter, kollade direkt nätet för uppdatering om Heath Ledger. Det visar sig att hans död var en olycka, han hade även lunginflammation när han dog, det kan ju ha varit någon olycklig blandning av mediciner också...detta gör det hela bara så mycket mer tragiskt, så onödigt.
Det sorligaste i hela den här historien är att hans familj fick höra om hans död via media och Michelle Williams fick beskedet medan hon var här i Sverige och spelade in en ny film. Hon satte sig direkt på en plan till New York. Hon raporteras vara utom sig av sorg. Även om paret gick skilda vägar bestämde de sig för att förbli vänner och att alltid sätta dottern Matilda Rose i första hand.
- Jag kan inte förstå att Matilda kommer att växa upp utan en pappa, utan att känna sin far.
Det sjuka är att ajg och Eleonor satt och pratade om honom igår natt, jag sa att jag helt desperat ville titta på Brokeback Mountain, det är ju min favvofilm. Efter att jag hade sett den filmen så fick jag en tendens att säga "ja, den var ju ingen Brokeback Mountain direkt" när jag skulle beskriva om en annan film var bra eller inte. En helt underbar film verkligen, Heath är helt fantastisk i den, och nu när jag tittar på den lär jag ju gråta ännu mer än vanligt...
Somnade lite tidigare än vanligt igår, kom i säng vid halv fem...det var mycket tankar igår, inte minst om Heath Ledger, men även andra gejer som jag fick reda på gjorde mig riktigt ledsen. Blä, ingen bra kväll igår...
Har gjort en galet stor Kaffe latte till mig själv och snart måste jag iväg till stan fast jag inte alls har någon lust, men det här är den enda dagen jag har tid, resten av veckan är fullbokad.
Ett stort tack till Anna också som gav mig bra tips på vad man inte får missa i Paris. Jag och Eleonor ska boka vår resa på måndag, ska verkligen bli superkul!

Heath Ledger hittad död!

image1706
Skådespelaren Heath Ledger hittades död i sin lägenhet inatt. Dödsorsaken är ännu oklar,
 det finns ingen misstanke om brott men enligt poliskällor hittade de receptbelagda mediciner vid hans kropp.
Heath Ledger blev endast 28 är gammal. Han har dottern Matilda Rose tillsammans med skådespelerskan Michelle Williams, men paret separerade i september 2007.

Jag fick verkligen en chock när jag läste detta, kan inte fatta att han är död! Brokeback Mountain är en av mina favoritfilmer och Heath har alltid varit lite av en favorit med sitt söta leende. Man undrar ju verkligen vad dödsorsaken är...han känns inte direkt som en självmords kandidat och eftersom han har en dotter så känns det också väldigt osannolikt. Självklart vet man ju aldrig vad folk har för problem, men ändå, att begå självmord är ju ganska extremt...

Fynd från Åhlens!

image1705

Halva rea- priset!

Nu ska jag alldeles strax iväg till Farsta med mamma, ska spana på Åhlens som har halva rea- priset nu, inte illa! Hoppas att jag hittar något snyggt, ska mest fokusera på Wera kollektionen, dom gör ju så mycket snyggt och i bra materialer.
Egentligen ska jag ju inte handla i onödan, ska ju spara pengar till min och Eleonors resa till Paris. Men jag ska inte köpa något onödigt bara för att det är billigt, bar om jag verkligen hittar något bra för ett superpris!

Sleepless in Stockholm...

image1703
                                                                                        Romeo har aldrig problem med att somna...

Klockan har nu passerat 06.00 och jag är fortfarande vaken! Samma sak var det igår natt...Jag fattar inte vad det är med mig, men jag kan helt enkelt inte somna, blir inte trött. och det spelar ingen roll om jag går upp tidigt dagen efter, när kvällen väl kommer så är jag lika pigg för det, även om jag kanske bara har sovit 4 timmar...
Börjar känna mig riktigt ofräsch på grund av det här, min hy har blivit superful och jag är alldeles blå under ögonen. Vet inte hur jag ska hitta tillbaka till en normal sömnrytm, för det här har ju totalt spårat ut. Har hållt på så här i typ 2 veckor och det är så jäkla tröttsamt.
Ska försöka somna nu, men förmodligen kommer det dröja eftersom jag känner mig så stressad över hela situationen. Ska stoppa in hörlurar i öronen med mysmusik i min mp3, det brukar funka...
God natt

Hippie

image1702
Här har ni mig som blond hippie tjej, haha =) Fick den blonda peruken av min syster när jag var i Helsingfors. Så jäkla skumt att att se sig själv i blont hår och lugg, men det är kul att byta utseende!
Peace!

Peace and Elvis!

image1701

Väska...

image1700
Fick den här söta väskan från Glitter av min lillasyster Melanie förra veckan. Så himla söt! Hon köpte en först åt sig själv och jag sa att jag också ville ha en och så var hon så gullig och köpte en till mig =) Vi har så himla mycket likadan grejer!  Har börjat gilla sådan här små väskor väldigt mycket, det är verkligen skönt att hänga den över axeln och sen slippa bära på en väska, perfekt väska när man ska på shoppingrunda. Jag ställer ju alltid ifrån mig väskan på golvet när jag ska prova eller titta på något i affärer, vilket inte är så himla smart med tanke på att man lätt kan bli rånad.
Tack Melanie!

Dolce & Gabbana

image1699
Älskar verkligen Dolce & Gabbanas vårkollektion, den är ju så himla snygg. Älskar de söta blommiga klänningarna! Och det bruna lädret är bara för snyggt. Skulle definitivt vilja se ut så här i vår!

Ny mössa!

image1698

Heartache

image1697
Jäklar vilken låt! Amanda är verkligen en bra låtskrivare, älskar verkligen hennes musik. Hoppas verkligen att skivan kommer att låta så här och hoppas att denna låt är med...
 Heartache

Get The Look: Ashlee Olsen

image1696

Inspiration: Nicky Hilton

image1694
Till skillnad från storasyster Paris så har Nicky en riktigt snygg stil!

Drömplagg

image1693

Kjolar

image1692
Ingen har väl missat Miu Miu's vårkollektion med de underbara vippiga kjolarna. Det är verkligen snyggt med den här modellen tycker jag! Kjolen känns verkligen som vårens hetaste plagg, och en vippig liten sötnos ska definitivt finnas i min garderob inom en snar framtid! Gillar verkligen kjolen från Asos...
1. Shopbop 2. TopShop 3. Asos
4. Chloé 5. Diane Von Fursterberg 6. H&M

Lily Allen har fått missfall

image1691
Babylyckan varade inte länge för Lily Allen, sångerskan har fått missfall. Lily och pojkvännen Ed Simons uppges vara i chock och har väldigt svårt att hantera denna nyhet. Lily berättar att hennes liv verkligen förändrades när hon fick reda på att hon var gravid, hon hade verkligen sett fram emot att bli mamma och bilda familj med Ed.
Stackarn, det måste vara riktit svårt för Lily, inte nog med missfallet men just det att hela världen ser på när hon går igenom en sådan tuff tid. Det var ju inte länge sedan hon gick ut med att hon var gravid och nu sprids nyheten om hennes missfall...nej, tycker riktigt synd om henne...

Drömplagg

image1689
Ett par vita Converse är något som jag definitivt måste skaffa till våren. så jäkla snyggt ju!

Britney Spears

image1686image1688
När jag ser de här bilderna på Britney Spears så börjar jag faktiskt tro att hon är lite smått galen, på riktigt! Det måste vara något psykiskt fel på den här tjejen. Hon har skaffat sig en ny kille, försöker tydligen bli gravid och funderar på att konvertera till Islam...Lås in henne på på ett hem på en öde ö och låt henne få slippa alla fotografer och all press och släpp inte ut henne för ens hon är normal igen. Stackars människa, självmord eller överdos börjar kännas som ett potentiellt slut till sagan om Britney...

Sex And The City

image1685
Här är filmaffischen för den kommande Sex And The City filmen. Jag längtar verkligen efter att bli Carried away....

Kirsten Dunst for Miu Miu

image1672



Riktigt coola bilder på Kirsten Dunst i Miu Miu's reklamkampanj. Påminner lite om Lindsay Lohans från förra året. Älskar verklien färgerna och hennes look. Väskorna på den stora bilden är ju galet snygga, skulle inte tacka nej till den i rosa/lila/svart!

Looking Good, Ashlee!

image1670image1671
Ashlee Simpson är helt rätt i sin rosa kappa, våren handlar om färg, färg och åter färg! Riktigt snygg outfit och hon ser faktiskt bra ut i sin nya hårfärg, även om jag fortfarande tycker att hon var snyggare som blondin!

Justin blir nya ansiktet för Givenchy

image1669
Enligt källor som Vogue och Womens Wear Daily kommer Justin Timderlake bli den nya ansiktet för Givenchys senaste annonskampanj.
Justin passar nog superbra i en sådan kampanj, gillar verkligen honom, inte bara för att han ser riktigt bra ut och sjunger som en gud. Han verkar vara så himla ödmjuk och jordnära, en bra kille helt enkelt!

Rachel Bilson for GQ Magazine

image1659


Rachel Bilson är verkligen supersöt och jag är ett stort fan av hennes stil men den här typen av bilder känns inte riktigt som hennes stil. Riktigt snygga bilder dock och en riktigt snygg Bilson!

Drömplagg

image1658

Rachel Bilson...

image1657

Matthew blir pappa!

image1655

Grattis Ebba!

image1654
Idag fyller lilla söta Ebba  2 år! Tiden går så himla fort, kommer ihåg när hon var nyfödd och nu har hon växt upp till en alldeles underbar liten tjej. Grattis gumman!

I huvudet på Gynning

image1653
Ikväll kl 21.00 är det premiär för nya programmet "I huvudet på Gynning" på Kanal 5. Ska bli kul att se, gillar henne som bara den! Så jäkla härlig personlighet ,helt crazy!

Vad kan du säga om den här programserien, vad kommer du att bjuda tittarna på?
- Allt möjligt. I vissa program träffar jag personer som jag intervjuar, i vissa program är det mer att jag sjäv upplever saker.
Vad handlar det första avsnittet om?
- Det handlar om barn. Jag är med på en förlossning, tar hand om åtta barn och träffar en familj i USA där dottern är barnskådespelare.
Var är programmen inspelade?
- Vi var i Israel, Moskva, Los Angeles och London. Det var skitkul, helt fantastiskt.
Hur stort är det att ha ett eget program?
- Det beror på hur det går...närå, självklart är det jättekul.
Har du funnit dig väl tillrätta på Kanal 5 efter övergången från TV4?
- Ja, absolut.
Vad är största skillnaden?
- Kanal 5:s julfest är inte lika påkostad...Nä, det är ingen större skillnad. Man jobbar ju fortfarande tätast med produktionsbolaget och de är ju likadana. Same same but different.

Hur ser din tv-framtid ut?
- Jag ska vara programledare för "Hitmakers" som börjar i april och sedan hoppas jag få göra tio nya avsnitt av den här serien. Det har varit så himla kul och jag hoppas många kommer att titta.

                                                                                                                                                  Resume.se


David LaChapelle

image1652
Har alltid varit väldigt förtjust i fotografen David LaChapelles bilder. Var inne på Urban Outfitters igår och hittade hans bok "Heaven To Hell". Kommer definitivt önska mig denna i födelsedagspresent. Så himla fin bok, stor och tjock med massor av hans underbara bilder. Kostar ca 600 kr.
För övrigt så vill jag tipsa om Urban Outfitters rea, massa fina och bra grejer och så är det ta två betala för en på all rea. Urban outfitters är ju en av mina absoluta favoritaffärer, de ha verkligen den perfekta blandningen av kläder, prylar, accessoarer och saker till hemmet.

Kändisspaning och shopping!

image1651
Idag när jag och Eleonor var på Beyond Retro i SOUK gallerian såg vi Natacha Peyre och Dhani Lennevald. Natacha var galet snyggt klädd i lång kofta, mössa och höga stövlar. Dhani bar på världens sötaste lilla chiwawa. Ett mycket snyggt par måste jag säga!
Vi såg även Orup och Alexandra Pascalido.
Det blev lite shopping också, men på grund av lite renovering här hemma har jag inte tillgång till min data så jag kan inte lägga upp det idag. Men det blev iallfall en klänning från MQ och nya strumpbyxor. Sen blev det lite presenter till mamma och till lilla Ebba som fyller år på onsdag!
Fick även mitt armband från Cocoo och min beställning från CDON!

Ashlee Simpson

image1649
Ashlee Simpson har gått och blivit redhead. Snygg färg men hon såg bättre ut i blont hår...
Spana även in Ashlees senaste video "Outta My Head", Älskar låten!

Flowers

image1648
I vår är det romantiska blommor som gäller. Det ultimata är en småblommig klänning som snyggast matchas med en skinnjacka för att bryta av det "söta". Gillar verkligen klänningen från H&M med blommor vid halsringningen och vid fickorna. Vet inte om en helblommig klänning skulle kunna vara något för mig, känns inte riktgit som min stil, i så fall måste färgskalan gå mot det mörka hållet som tunikan från Lindex.

Get The Look: Kirsten Dunst

image1647
Jag är själv ett stort fan av att klä mig i svart, köper mest av den färgen eftersom den är så användbar. Men ibland kan man se riktigt trist ut i en helsvart outfit. Kisten Dunst däremot lyckas riktigt bra här tycker jag!
Jeans från True Religion, Tröja från Lindex, Skinnjacka från H&M, Skor från Asos,
Väska från TopShop, Halsduk från Fendi, Solglasögon från Ray Ban

Christina Aguilera

image1646
Det är nu klart vad Christina och Jordans son ska heta- Max Liron Bratman. Gulligt, gulligt!

Movies!

image1645
Yes, jag och Patrick har hunnit med en massa filmer i helgen! Förtrollad var ju helt klart bäst, vilken underbar film asså, älskar allt som Disney gör! The Kingdom var också riktigt bra!
This Is England var inte alls lika bra som jag trodde att den skulle vara, helt klart en besvikelse...
Secretary är den skummaste filmen jag har sett på länge, men samtidigt var den bra och Maggie Gyllenhaal är riktigt bra i den här filmen. Wedding Daze var väl inte världens bästa, en helt ok komedi.

EMD- All For Love


Här är då videon till låten "All For Love" med nya pojkgruppen EMD som består av de gamla idol deltagrna Erik, Mattias och Danny. Detta känns riktigt larvigt och slöseri på killarna som faktiskt har talang. Dom borde göra något seriöst istället, denna cover kommer nog inte göra gruppen långlivad...Men dom är ju jäkligt snygga att titta på iallafall =)

Peace!

image1644

Baby nummer 2

image1643

9 fynd under 100 kr...

image1642
Jag älskar verkligen att fynda för visst är det härligt när man hittar plagg och prylar som man har spanat på som helst plötsligt reas ut! Eller när man hittar något supersnyggt som visar sig vara mycket billigare än man hade förväntat sig. Här är 9 fynd under 100 kronor:

♥ 1. Känning från Ellos, 99 kr ♥ 2. Armband från BagsAndFashion, 89 kr
♥ 3. Rihanna "Good Girl Gone Bad" från CDON, 99 kr ♥ 4. Grey's Anatomy säsong 1 från CDON, 99 kr
♥ 5. Skärp med nitar från Ellos, 49 kr ♥ 6. Mössor från Lindex, 70 kr
♥ 7. Ballerinas från Asos, 72 kr ♥ 8. Kjol från H&M, 98 kr ♥ 9. Pumps från Ellos, 99 kr 

It's A Girl!

image1641

Inspiration: Blake Livley

image1640
Ååå vad jag gillar Blake Livley, som jag skrev tidigare spelar hon Serena van der Woodson i serien Gossip Girl (underbar serie)
Och hon har så jäkla snygg stil, inte helt olikt från sin karaktär i serien!

Jennifer Lopez does Harper's Bazaar

image1639

Jennifer Lopez pryder senaste numret av Harper's Bazaar. Coolt tema på bilderna och hon är ju så jäkla vacker!

Amy Winehouse

image1635

Avril Lavigne

image1634
Nu ryktas det att även sångerskan Avril Lavigne, 23,  är gravid. Jisses alla skaffar barn nu, västa babyfebern. Om detta stämmer förväntas hon få barnet i augusti. Pappan är maken Deryck Whibley från bandet Sum 41. Paret firar 2 år som gifta i Juli.

Amanda Jenssen är min Gud!


Jag höll på att dö av tristess när jag plågade mig igenom Grammisgalan. Fy fan vilken lågbudget gala asså! Inge drag i showen alls och riktigt värdelösa uppträdanden...tills Amanda Jenssen entrade scenen och ändrade stämningen totalt, fan vad hon är cool! Jag blir så fascinerad när hon uppträder, hon bara kommer in och äger hela stället. Att avsluta uppträdandet med ett glas skumpa kan bara hända när det gäller henne =) Och jag gillar verkligen nya singeln. Längtar, längtar, längtar efter skivan!

Drömplagg

image1632

Frukost & Gossip Girl

image1631
Dagen började väldigt bra. Gick upp vid 11 tiden i morse, mötte sedan Eleonor för att handla frukost. Vi gick hem till henne och stekte ägg och fixade med frukosten (eller kanske snarare lunch med tanke på tiden). Vi åt framför teven och tittade på Rachel Ray där Jessica Simpson var gäst, hon är så jäkla gullig asså en av mina favvokändisar!
Efter det kollade vi på resten av avsnitten av "Gossip Girl". Gillar serien som bara den! Men nu har vi kollat på att 12 avsnitt och jag har ingen aning om när säsong 2 börjar eller om det ens kommer att bli en andra säsong. Hoppas verkligen det! Min favorit är Blake Lively som spelar Serena, hon är så jäkla cool!

Yes, I Love You Amanda!

image1629
Amanda Jenssens nya låt "Do You Love Me" finns nu att lyssna på och tydligen går den även på radio. Jag har inte hört den på radio än eftersom jag aldrig lyssnar på radio. Vet inte riktigt om den versionen på---- >Youtube är hela versionen- Anyway, I love it! Så jäkla härligt att min husgud äntligen fick skivkontrakt, haha =) Längtar förväntansfullt på hennes album. Jag får lite Amy Winehouse vibbar av den här låten. Fav vad cool hon är asså, släng dig i väggen Marie Picasso!

På onsdag kl 20.00 sänds Grammisgalan på tv 4. Amanda kommer att framföra "Do You Love Me" Gissa om jag kommer sitta bänkad framför teven och vänta på henne =)
image1630

Serier

image1628
Idag tittade jag och Patrick färdigt på Lost, vi har tittat i flera timmar i två veckor på säsong 1- 3. Nu när det är slut känner jag värsta desperationen efter att få se mera. Snacka om galet bra serie! Man blir verkligen helt inne i den. Förut när den gick på tv tyckte jag att den verkade astråkig, men nu när jag var i Helsingfors över julen så övertalade pappa mig att börja titta på den eftersom han har alla boxarna. Så jag lånade med mig dom hem och varje kväll har jag och Patrick suttit uppe till typ fyra på morgonen och tittat. Den 31 januari börjar tydligen säsong 4 i USA så då får vi ladda ner ett avsnitt i veckan. Längtar som bara den efter att få se mer av Jack, Kate, Sawyer och Locke!

Igår började jag och Eleonor titta på Gossip Girl, vi hann med 7 avsnitt tror jag och den är faktiskt riktigt bra. Massa intriger i överklassen och snacka om att det är ögongodis för alla modeintresserade, jäklar vad mycket snygga kläder =) Imorgon ska jag över till henne och titta på de resterande avsnitten!

Shopping...

image1627
Har varit i Ringen idag och spanat lite och det blev även lite shopping på Glitter =)
Köpte ju sessa handskar för ett tag sen men tappade bort dem när jag var ute och festade och jag gillade verkligen dem så jäkla mycket! Så det fick bli ett par nya idag. Hittade även en clutch med guldnitar på och jag älskar ju allt som har med nitar att göra!

Diane Kruger

image1626
Galet vacker och alltid jäkligt snyggt klädd!

Kändisbebisar

image1625
image1624
Det måste nog vara något slags rekord hur många kändisar det är som är gravida just nu, 2008 kommer bli ett riktigt baby år! De senaste som har gått ut med sin graviditet är Nicole Kidman och maken Keith Urban.
Ååå vad kul det är med kändisbebisar!

Ny Kofta!

image1623
image1622
Köpte den här underbara koftan igår. Hittade den på MQ för halva priset och jag blev kär direkt! Älskar att den är tillräckligt lång för att kunna ha endast strumpbyxor under, samt fickorna och dragbandet som finns nedtill så att man kan dra ihop den och få lite "ballongeffekt". Plus att meterialet i finstickad ullblandning är perfekt!

Partybilder!

image1621
Här är lite bilder från lördagens party!

Grattis Nina!

image1620
Idag fyller Nina år, Grattis till dig!
I lördags var det födelsedagsparty, först förfestade vi lite med goda drinkar och mat hemma hos Nina och sen blev det utgång. Vi hamnade på Solidaritet och det blev verkligen en lyckad kväll! Musiken var så jäkla bra, massa 80-talslåtar, Michael Jackson och självklart massa nya låtar. Vi dansade i stort sätt hela kvällen. Bilder kommer senare i veckan!

Skinnjacka

image1619

Mössa

image1618
Fick den här underbara mössan av Patricks mamma som hon har stickat själv. Love it!

Amanda Jenssen

image1617

Rosa Klänningar

image1616

Lily Allen does Marie Claire

image1615
Söta sångfågeln Lily Allen, 22, pryder nya numret av Marie Claire. Mycket fina bilder tycker jag, Lily är så himla söt och klänningarna är helt underbara!
Hon var tydligen gravid under plåtningen utan att veta om det och förra veckan bekräftade hon graviditeten. Det är många barn på g i kändisvärlden just nu! Väntar med spänning på att Nicole Richie och Christina Aguilera ska föda, det borde ju vara snart...

Vårnyheter

image1614

Nytt år, nya äventyr!

image1613
image1612
Nu är det nya året här! Det är lite svårt att komma på allt som man har gjort och varit med om hela 2007, men detta var året så jag startade min blogg, blev beroende av klänningar och inspirerades galet mycket av Amanda Jenssen! Dessutom...

...Fyllde jag 21 år och firade med Shakira konsert och en utekväll med Eleonor
...Insett att jag fortfarande har massor gemensamt med mina vänner från grundskolan. Trodde aldrig att jag skulle umgås med vissa personer igen, men se så fel jag hade!
...Saknat min vän Billy så otroligt mycket efter att han åkte iväg på en jorden runt resa, fortfarande ett bra tag kvar tills han kommer hem...
...Firat 4 år tillsammans med min underbara älskling Patrick
...Varit på en härlig semester i London
...Haft så sjukt kul med min bästa vän Eleonor, herregud vilka upplevelser vi har haft det här året som jag aldrig kommer att glömma. Vi är verkligen Piff och Puff, den perfekta kombinationen och garanterat bäst på fest!
...Haft en superhärlig sommar i Helsingfors tillsammans med familjen
...Insett att kärleken till min hund Romeo är helt obeskrivlig. Livet har verkligen blivit mycket roligare med honom här hemma, han är verkligen en källa till glädje!
...Varit på en av de bästa konserterna någonsin med Chris Daughtry, fick en kram av honom på slutet och det lär jag inte glömma på ett bra tag =)
...Köpt 36 par nya skor
...Gjorde min första tatuering- äntligen!

Hoppas att 2008 blir ett riktigt härligt år!

Nyårsafton 2007

image1610
Lite bilder från nyårsafton. Det var en riktigt trevlig kväll tills jag drack alldeles för mycket och var tvungen att åka hem, haha, typiskt mig...

RSS 2.0