4 Wishes...


Dessa fyra ting står högst upp på önskelistan just nu; helt underbar klänning från Ellos, kuddfodral från Zara Home (dock från barnavdelningen, men jag vill ha den till mig själv), ursnygg väska från H&M och en fin bok om IKEA. Gimme, gimme, gimme!


Britney VS Britney


Detta är min favorit performance EVER som Britney någonsin gjort (Satisfaction & Oops I Did It Again), hon är helt fantastisk! Jämför det sedan med hennes senaste uppträdande (Till The World Ends)...usch, det är plågsamt...ingen passion och ingen glädje , INGENTING! Hon ser ut som en osäker amatör som inte kan dansa och som inte vill vara på scenen....and it breaks my heart! Jag har alltid älskat Britta, och man vill så gärna att hon ska vara så där fantastisk igen, men det kommer nog tyvärr aldrig mer bli så...


It's Britney Bitch!


Min älskade Britney Spears är tillbaka med nya albumet "Femme Fatale" har lyssnat ihjäl skivan om och om igen. Första gången tyckte jag att den var apdålig, allt lät mest som utfyllnadslåtar, men efter att lyssnat ett par timmar så har låtarna fastnat mer och mer och jag tycker skivan är bra. Man får väl helt enkelt sluta tänka på "gamla Britney" och inse att hon fyller 30 i år och omöjligt fortfarande kan låta som Baby One More Time...
Om ni har Spotify kan ni lyssna på nya albumet via den här länken.
Mina favoritlåtar (via youtube) är "Criminal", "Seal It With A Kiss" och "Insida Out".
Alla har ju så mycket åsikter om Britney, vad tycker ni om henne?


Wallpaper


Jag är så sugen på att tapetsera om i hallen, vi har världens tråkigaste vita tapet där just nu. Dessa tre från Rusta är sååå fina. Den ljusblåa med ränder är helt underbar och den med stjärnor är också fin, gillar att stjärnorna är små och inte så täta. Fjärilstapeten kanske inte är så aktuell men den är väldigt fin, var bara tvungen att ha med den ;)


Fly Away With Me


Denna målade jag förra veckan och förmodligen kommer jag att ha med den på uställningen på lördag. Har inte riktigt bestämt mig än, min tanke är lite att det ska finnas "något för alla" som kan vara intressant att titta på (ja det är nog säljaren i mig som gör att jag tänker så här...) Om det kommer föräldrar som har barn eller som till och med har barnen med sig så kanske denna kan locka. På utställningen i Täby var det nämligen många barn som gick förbi, och de tittade oftast mer noga än de vuxna och väldigt ofta sa det, "mamma/pappa titta!"
Man får inte underskatta barn...Haha =)


Green Gate


Hur fint är detta porslin med stjärnor från Green Gate!? Jag är lite kär och känner ganska desperat att jag måste KÖPA! Vill ha kannan, skålarna och lattemuggarna. Någon som vet vart man kan shoppa Green Gate???


Grattis Melanie!


Stort grattis till min söta lillasyster som fyller 14 år idag. Hipp, hipp HURRA! =)


I tidningen


Såg detta i tidningen och blev lite glad =) Jag är en av de "lokala konstnärerna" som ställer ut,
det ska bli så himla roligt!


Lovely!


Har blivit kär i den här fina väskan från Halens! Får lite Mulberry vibbar och för 599 kr blir den din!


Måndag




Har startat dagen med att städa och fixa här hemma så nu är det fint! =) Bjuder på lite bilder hur det ser ut just nu. Älskar mina påskliljor! Och i köket står det vita tulpaner, blommor är underbart! =) Här ser ni även mitt nya silverfat som jag fyndade för en tia på loppis, som just nu agerar förvaring av stearinljus. Även en liten sneak peak på en ny tavla som kommer att vara med på utställningen på lördag, det lilla rådjuret som jag är lite smått kär i =) Ska ta en väldigt sen dusch nu och sedan går jag ut i solen en sväng. Kanske målar jag en tavla och senare i efermiddag har jag en Skype date med Eleonor. Hoppas ni får en riktigt härlig start på veckan!


Yellow Bling




Av Fredrik fick jag en underbar ring som jag har velat ha lääänge! På vår första alla hjärtans dag fick jag ringen med en klar sten och sedan dess har jag haft på mig den varje dag. På min förra födelsedag fick jag även matchande örhängen och även dom har jag på mig varje dag. Jag har själv varit i butiken som ligger i Gamla Stan och fick då se att ringen fanns med gul och rosa sten. Blev helt såld på den gula! Och i fredags när jag öppnade mitt paket så låg den där, blev så sjukt glad, har haft på mig den sen i fredags och kan inte sluta titta på den, I love it! Jag sa att nästa år vill jag ha den rosa också ;) Ringen är i silver med en slipad bergskristall.


Kalashelg!






Har haft en sååå underbar helg! I fredags var det mys med Fredrik och jag fick en sån fin ring i födelsedagspresent som jag ska visa imorgon. Lördagen blev så bra då släkt och vänner var här hemma hos oss och jag bjöd på massa hembakade sötsaker =) Och idag har vi varit i Norrtälje och firat mormor som fyller år. En riktig kalashelg! =) Tack alla som förgyllde min födelsedag med fina presenter och härligt sällskap!


Happy Birthday To Me!!!


Idag är det min dag och blir hela 25 år gammal! Vart tar tiden vägen!? Ska baka och fixa inför imorgon och ikväll blir det skumpa, vin och massa gott med min älskling ♥


Birthday Party Plans


På fredag fyller jag 25...kan inte fatta att jag blir så gammal! På lördag blir det lite födelsedagsfirande så jag planerar för fullt vad jag ska baka, hur jag ska dekorerar och vilken mat jag ska bjuda på. Har en massa idéer till vad jag ska baka, vill ju göra hur många olika kakor som helst ;) Men det jag bestämt hittills är chokladcupcakes, en kaka med citronfrosting, en rocky road kladdkaka, banan & kola kaka och havrekakor med ringlad choklad på. Det blir vita ballonger och rosa tulpaner, har köpt rosa servetter med vita prickar och så blir det matchande muffinsformar. När det gäller maten har jag varit så kluven, men det lutar åt att det blir pasta, där man får välja om man vill ha röd eller grön pesto och så blir det massa tillbehör så som majs, feta, oliver, rödlök, tomater, baguette, tzatsiki. Måste skriva en lista på allt som ska köpas och börja baka och förbereda redan imorgon. Ska städa ordentligt idag så att det är så lite som möjligt att göra till helgen.


Clarins


Om det är något jag lägger lite extra pengar på så är det hudvård. Har använt Clarins produkter i några år nu och jag kommer aldrig mer gå tillbaka till billiga varianter, för det är otroligt stor skillnad! Mina tre måsten är Beauty Flash Balm, Eye Revive Beauty Flash och denna underbara rengöring Pure Melt Cleansing Gel som jag köpte ny igår. Prislapparna på dessa är inte de roligaste, denna ligger på 325 kr, men produkterna räcker så himla länge tack vare att de är så dryga så de är värda varenda krona! Vad använder ni för produkter till ansiktet?


Art



Ni glömmer väl inte bort att titta in på min konstblogg? =) Nu ska jag ta på mig mina Converse istället för vinterskorna och bege mig ut för att köpa riktigt mycket vit färg och sedan ska jag måla som en galning hela dagen. Utställning om två veckor, woohooo så roligt! =)


Elsa In Wonderland


Här är en av anledningarna till att bloggen har varit off sen i fredags, har målat på denna tavla som nu äntligen är färdig. "Elsa In wonderland" heter den och ska bli en födelsedagspresent till den här underbara lilla flickan som fyller år nästa helg- hon heter Elsa =)


Dubbel lycka!


Arbetsintervju och bekräftat att jag ska vara med i en utställning. Bra start på helgen =)


Magazines


Tidningar finns det väldigt mycket av här hemma och just nu står en hög bredvid sängen och agerar dekoration men även väldigt praktiskt att lägga sin bok där efter lite kvällsläsning eller att ha mobilen där eftersom vi använder våra som väckarklockor. Något annat som är VÄLDIGT intressant är att jag och Fredrik har bytt sida i sängen (intresseklubben sprängs av överbelastning!) Jag har alltid legat ytterst, men sedan två nätter tillbaka har vi bytt och jag sover såååå mycket bättre, är det inte konstigt att en sådan liten förändring
kan göra så mycket!? =)


Påsk hos H&M Home


H&M Home har fått lite sötsaker som passar bra nu när påsken närmar sig. Kökshandduken och servetterna med kaninen är sååå söta! =)


Fresh out the oven!


Tog precis ut en plåt ur ugnen med hembakade havrekakor. Nu står de och svalnar och väntar på att pojkarna ska komma hem. Jag har tjuvsmakat en redan och de är galet goda! Trodde att vi hade choklad hemma, men tydligen inte, hade velat doppa botten i smält choklad, men det får bli nästa gång. Receptet hittar ni inne på receptbloggen. Rekommenderar verkligen att göra dessa, otroligt smidigt och enkelt och så gott!


Home Office


Något jag längra har funderat på är att ha en liten kontorshörna här hemma. Skönt att ha en plats där man sitter när man ska jobba eller betala räkningar. Vi har en liten hörna här som skulle funga, men det skulle innebära att vi får plocka ner några av de hyllorna som vi har på väggen. Hur som helst så ska nu iallafall mamma skaffa sig en liten kontorshörna hemma, och gissa vem som får agera inredare? ;) Så roligt! Det första steget är att hitta ett fint skrivbord i perfekt storlek. Har hittat ett fint från IKEA i samma stil som på bilderna ovan, men det roligaste vore att hitta ett gammalt loppisfynd som man kan fixa till själv. Det är just därför jag ska ner till loppisen senare idag. Tipsa mig gärna om ni har ett gammalt bord eller vet vart man kan hitta ett.


God Morgon!


Min tisdag startade 06:10 idag. Var uppe och gjorde gröt till Leo, mackor till Fredrik och kaffe till mig själv. Nu sitter jag här med min andra kopp, bläddrar i nya Elle och ser på nyheterna. Jag blir seriöst mörkrädd för hur mycket som händer i vår värld, det senaste året har varit mer galet än någonsin...
Idag ska jag måla, besöka vår loppis här i närheten och lägga upp lite nya recept på min andra blogg.
Happy tuesday darlings!


I need a new jacket...


Nu när vi börjar gå mot lite varmare tider så behöver jag verkligen en ny jacka. Just nu har jag en riktigt tjock vinterjacka med stor pälsluva från Benetton, svettas nästan ihjäl i den! Och skinnjackan är fortfarande inte aktuell. En parkasmodell i militärgrönt står högst på önskelistan och dessa fyra är bra kandidater. Favoriten är den från Ellos med pälskrage, ser verkligen precis ut så som jag vill! Även den från Halens är fin med lite Odd Molly vibbar. Alla ligger under 500- lappen i pris, helt perfekt ;) Får se vilken det blir, men det lutar nog åt den från Ellos...


Nytt från Britney Spears


Önskar er alla en riktigt trevlig helg med Britney Spears senaste singel "Till The World Ends". Har denna på högsta volym medans jag fredagspiffar här hemma inför helgen, vilken härlig partylåt! =)


Spring Birds & Konstblogg


En ny tavla har det blivit idag och numera kan ni hitta mina tavlor och läsa om inspiration, utställningar och annat smått och gott som gäller konsten på min nya blogg som ni hittar här


Pasteller


Nu när våren närmar sig så är jag nog inte ensam om att man börjar titta efter pasteller när det gäller både kläder och heminredning. Själv dras mina ögon lite extra till mintgrönt och ljusrosa.

1. Randig kudde från Ellos  2. Krukor från IKEA  3. Lila pläd i mohair från Åhlens
4. Blommig kudde från H&M Home  5. Blommiga tygkorgar från H&M Home  6. Rosa skål från Rörstrand
7. Ljuslyktor från Iittala  8. Rund kudde från H&M Home  9. Blått tårtfat från Lagerhaus
10. Rosa servetter från Ellos  11. Lila kopp med fat från Åhlens  12. Ljuslyktor från Ellos
13. Tapet med fåglar från Boråstapeter  14. Vaser från House Doctor


Just nu...


...njuter jag av en god semla ♥


God Morgon!


God morgon darlings! Sitter och äter frukost som idag är väldigt flytande, hallonsmoothie, kaffe och ett kokt ägg. Planerna för idag är att damsuga och städa hela lägenheten, måla lite och jobba på min CV. Någon därute som vill anställa en nyexaminerad försäljningsingenjör? ;) Hoppas att ni får en härlig onsdag, och ni glömmer väl inte bort att spana in min receptblogg också!?


Flamingo



Efter ett par timmar med penslar och färg fick jag fram en flamingo! =)


Choklad!


Har bakat dessa godingar idag som Fredrik ska ha med sig till jobbet imorgon. Receptet hittar ni på min nya blogg. Självklart har vi kvällsfikat lite och smakat på en varsinn och de är väldigt goda =)


Peace, Love & Food


Har startat en ny blogg där jag kommer att samla alla mina recept, det blir både mat och bakverk men även bordsdekorationer, födelsedagsfester och annat smått och gott. Välkommen att kika in =)


Changes


Igår satt jag hela dagen och försökte förstå mig på hur man ändrar i bloggen, har aldrig fattat hur man lägger in en header, men nu sitter den nya på plats =) Dock syns den gamla headern när man går in och kommenterar, hur får man bort den??? Har även lagt upp lite länkar i min meny. Under min bild hittar ni direktlänkar till min konst på Facebook, Flickr och Gallerinet. Har även lagt in bilder på de flesta av mina tavlor i menyn, snyggt att se på tycker jag ;) Bilderna har även en direktlänk till Gallerinet där priser på alla tavlor finns. I hope you like it!


Ny Lampa




Idag när vi var inne på Clas Ohlson för att köpa lite småsaker så fick även denna lampa följa med hem och vi är väldigt nöjda =)


Frukost för två...



Imorse medan Fredrik fortfarande låg och sov smög jag upp och dukade fram frukost till oss. På helgerna brukar vi vanligtvis äta frukost i soffan framför nyhetsmorgon, men idag kände jag för att "slå på stort", gillar att piffa lite extra när det gäller frukost. Mysigt var det iallafall och mätta och belåtna blev vi ♥


You & Me



Idag har jag målat dessa två tavlor som hör ihop. Varje tavla är 15 x 15 cm, namnet You & Me fick den helt enkelt för att att det är två fåglar och jag tänkte på Fredrik när jag målade den ♥ De står just nu i köket och jag är väldigt nöjd. Mer bilder här och prisuppgifter här.


Wine


Jag och Fredrik ligger i soffan med tända ljus och dela på en flaska vin ♥


Kudde


Var nyss inne på H&M och såg att denna fina kudde just nu är på halva priset! För 99 kr blir den din och jag vill ha en i både vitt och rosa, mest för att jag inte kan bestämma mig vilken färg jag vill ha. Ska man klicka eller inte?


Torsdag


Den här veckan bara flyger iväg känns det som, redan torsdag idag! Har druckigt lite kaffe och kollat bloggar och nu känner jag verkligen för att måla lite. Har många idéer men bara ett papper kvar och två små canvasdukar, så jag får se vad jag väljer att göra. I helgen blir det att åka iväg och köpa nya papper, canvas och så måste jag köpa lite nya penslar! Hoppas att ni får en härlig torsdag!


Positive Energy!





Jag har haft en riktigt härlig dag och är fylld med positiv energi. Underbara Kyana har varit här och vi har ätit lunch, fikat och haft det såååå trevligt! ♥


I ♥ Paris








Paris 2008

Härliga, underbara Paris! Min favoritstad som jag hoppas att jag får besöka väldigt snart, närmare bestämt kanske det blir en resa i slutet av mars. Jag hoppas, hoppas, hoppas...


God Morgon


God morgon, här har jag varit vaken sedan 07:30 och har hunnit uppdatera mig med nyheterna och fått i mig en god frukost. Musikgäst i Nyhetsmorgon var Ulrik Munther och jag blev nog lite kär, haha, lyssna här på hans version av Lady Gagas nya "Born this way". Planen för idag är nog att måla lite, hoppas även att Melanie kommer hit idag och sover här ett par dagar ♥


RSS 2.0