Nina & Johan










Bröllopet igår var helt underbart! Känns nästan lite overkligt nu när det hela är över, man har gått och laddat upp och tänkt så mycket på bröllopet. Vackert var det iallafall, Nina var så fin i sin klänning och cermonin i kyrkan framkallade många tårar. Mottagningen efteråt var så jäkla rolig, hade verkligen så kul. Det mest rörande under hela dagen var när Johan ställde sig upp och höll ett tal till Nina, så fina ord...Jag önskar dem all lycka i framtiden. Det här är ett par som jag verkligen tror på, dom känns så naturliga tillsammans, det är meningen att det ska vara dom två!

Kommentarer
Postat av: Nina

den är sååå snygg kjolen.. ja har mailat iaf dem på galan för det står dresscode klänning, kort eller lång.. så ja måste bara dubbelkolla. men ta med dig så mkt som möjligt. ja vet hur ja är med att ja inte kan välja å ha mej. å så måste ju allt vara så jävlans bekvämt nu för tiden. :P



men jätte gulligt att du ställer upp med kläder. vart så glad. som en sten som släppte liksom. blev gladare. va verkligen rå depp igår..



å på sön så firar vi vår ett års dag som gifta. tiden har gått så fort :D

2009-06-26 @ 09:57:57
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0