Birthday Party Plans


På fredag fyller jag 25...kan inte fatta att jag blir så gammal! På lördag blir det lite födelsedagsfirande så jag planerar för fullt vad jag ska baka, hur jag ska dekorerar och vilken mat jag ska bjuda på. Har en massa idéer till vad jag ska baka, vill ju göra hur många olika kakor som helst ;) Men det jag bestämt hittills är chokladcupcakes, en kaka med citronfrosting, en rocky road kladdkaka, banan & kola kaka och havrekakor med ringlad choklad på. Det blir vita ballonger och rosa tulpaner, har köpt rosa servetter med vita prickar och så blir det matchande muffinsformar. När det gäller maten har jag varit så kluven, men det lutar åt att det blir pasta, där man får välja om man vill ha röd eller grön pesto och så blir det massa tillbehör så som majs, feta, oliver, rödlök, tomater, baguette, tzatsiki. Måste skriva en lista på allt som ska köpas och börja baka och förbereda redan imorgon. Ska städa ordentligt idag så att det är så lite som möjligt att göra till helgen.


Kommentarer
Postat av: Katarina

Kikade in. Fin blogg du har !

2011-03-23 @ 13:16:19
URL: http://www.gobbit.se
Postat av: Eleonor

Imorgon kan jag tyvärr inte. Det är Jasons lediga dag och vi ska iväg och kolla lägenheter och träffa en av hans kompisar. Vad sägs om i helgen? På fredag har du väl fullt upp ;)

Puss

2011-03-23 @ 16:16:31
URL: http://eleonorsamerica.blogg.se/
Postat av: Nina

hahah oooo så gammal :D



tänkte fråga dig va du hade för stora planer inför din födelsedag =)

2011-03-23 @ 20:38:26
URL: http://deliciously.se
Postat av: Nina

hade gärna kommit men vi är redan bortbjudna =( däremot ska du få en liten present åt mig. men jaa.. den e lite skum ;) vill du ha den på fre?

2011-03-23 @ 21:14:50
URL: http://deliciously.se
Postat av: Nina

hah just nu kan ja knappt gå. bra va :D å på fre är ja busy. den är skum för att jaa äh.. nu kör vi här..



ja gick in på jotex för att ja skulle beställa den rosa dalahästen du velat ha å tjatat om :P men när ja beställde den så fick ja att den va för långt belopp för å ens beställa. å ja har försökt å hitta någe å köpa där inne men ja hittar inget.



sååå ja tänkte att du som kanske beställer därifrån då å då kanske kunde köpa den rosa dalahästen till dig själv från mig. så sätter ja in pengar på kontot. OM du beställer annat därifrån dvs,. ja har gått igenom varje kategori å ja behöver inget just nu,.. Så då kunde ja ju inte beställa den :S



därför är det en udda present. men den funkar ju bara OM du har någe annat å beställa. fattar inte varför man inte kan köpa en sak bara liksom.

2011-03-23 @ 21:49:15
URL: http://deliciously.se
Postat av: Linnea

ÅÅÅ gumman du fyller ju år! Slå en pling så kan du ta lite vin med mig och Lotta på fredag?

Kram

2011-03-24 @ 09:32:33
URL: http://linneasundqvist.wordpress.com
Postat av: Johanna

Så lite så! :)

Dina gäster kommer bli glada.... allt gott du skall bjuda på :)

2011-03-24 @ 20:02:33
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0