Heath Ledger hittad död!

image1706
Skådespelaren Heath Ledger hittades död i sin lägenhet inatt. Dödsorsaken är ännu oklar,
 det finns ingen misstanke om brott men enligt poliskällor hittade de receptbelagda mediciner vid hans kropp.
Heath Ledger blev endast 28 är gammal. Han har dottern Matilda Rose tillsammans med skådespelerskan Michelle Williams, men paret separerade i september 2007.

Jag fick verkligen en chock när jag läste detta, kan inte fatta att han är död! Brokeback Mountain är en av mina favoritfilmer och Heath har alltid varit lite av en favorit med sitt söta leende. Man undrar ju verkligen vad dödsorsaken är...han känns inte direkt som en självmords kandidat och eftersom han har en dotter så känns det också väldigt osannolikt. Självklart vet man ju aldrig vad folk har för problem, men ändå, att begå självmord är ju ganska extremt...

Kommentarer
Postat av: Nina

nej skämtar du????????????????????
men gud!

2008-01-23 @ 11:06:06
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

ja e fan helt chockad. mår typ illa.
ja älskar oxå hans leende..
men shit asså..
måste in på aftonbladet

2008-01-23 @ 11:08:24
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej Sara!

Ja, Paris är bara för fantastiskt! Du får absolut inte missa quartier latin med alla underbara små barer,butiker, marknad på helgen och allmänt mys.Metro: Place monge. Sen är ju Galleries Lafayette (boulevard Haussmann heter gatan, tror jag) en klassiker - och typ världens vackraste köpcenter. Marais - de judiska kvarteren är grymma för vintageshopping och god, billig mat. Metrostoppet heter St Paul. Sephora på Champs Elyssees får inte missas pga ljuvlig makeup-shopping. Bästa second hand- butiken heter Kiliwatch och ligger vid metrostoppet Chatelet. Oh, gotta love Paris!

2008-01-23 @ 12:43:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0