Right now...


Vi har precis tittat på en film och haft det mysigt. Nu mumsar vi på nya smaken från Ben & Jerry's (som för övrigt är sååå god!) och pratar om London, man kan lugnt säga att vi längtar ihjäl oss! :) Hoppas att ni har en mysig lördagskväll!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Du det är typ en bok med massa bra citat i stil med "keep calm and carry on" Köpte dem (en blå och en röd) för ca 5-6 pund på en bokaffär precis intill Piccadilly Circus. Kommer dock ej ihåg namnet :-/.

2011-06-19 @ 08:52:07
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Johanna

Men som sagt så är det absoluta bästa tipset att kika på typ kedjebutikernas inredningsavdelningar. Typ Marks & Spencer har helt ljuuuvliga barnting och ramar osv för typ 6-15 pund. Galet! Jag ska kanske köpa hem lite babyting bara för att jag tycker de är så fina. Man vet ju aldrig när de kan komma till användning. ;-)

2011-06-19 @ 09:31:03
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Eleonor

Mmmmmm later gott!!!!



Alltsa forstar du kvinna att jag blir trakasserrad av den har bruden/tanten. Hon skriver elaka saker till Linnea ocksa och vi har fatt nog. Jag har pratat med Casey, Linneas man som utbildar sig till advokat och hans pappa som varit advokat i 30 ar och dom skrattar at henne att hon tror att hon kan anmala mig for fortal.. Haha seriooooost..



Ar det pa tisdag som vi skulle skypa???



Puss

2011-06-19 @ 16:41:42
URL: http://eleonorsamerica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0