Jag ska ställa ut!


Just nu är jag helt överlycklig! Jag är nämligen en av alla dem som ska få ställa ut sina tavlor i helgen på "Spirit Of Art" i Täby Centrum. Känns helt underbart, gud vad roligt det ska bli =) Vore jättekul om nu ville komma och titta på mina tavlor och säga hej, om det är tillåtet så ska jag baka mini cupcakes och bjuda mina besökare på =)
Jag är så otroligt glad och tacksam över att jag får vara med ♥


Kommentarer
Postat av: Johanna

Supergrattis, oh du är ju så duktig!!

2011-02-16 @ 18:35:58
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Nina

Massa Grattis igen! =)

2011-02-16 @ 18:50:32
URL: http://deliciously.se
Postat av: Nina

Jag tror det beror på att vi va hemma hos mamma igår. å så har hon mormors gamla hästar. dem ser ut som dalahästar fast vita å blått mönstrade i porslin. minns inte va det va för någe märke.. någe dyrt iaf. tänkte på dig. så drömde ja väl om det bara för att.. haha..



Operationen gick bra. Hon är lite svullen å så. men det va ju en operation i halsen, klart det svullnar. Hon hade jobbigt å prata igår å va snabbt trött. Men idag va det bättre med orken. dock så orkade hon inte prata så mkt. vi va där hela dan igår å sen sov putte där hos henne. han ska sova där i natt igen.. .



Hon fick lite feber å så igår å vart väldigt röd. men det va bättre idag med. så det går framåt. hon måste in å ta prover då å då för att hålla koll på värderna. å sen blir hon hemma minst två veckor..

2011-02-16 @ 18:59:30
URL: http://deliciously.se
Postat av: Eleonor

Åh fan vad kul Charla!!! Vilka tavlor ska du ställa ut? Ska du måla mer?



Ja vi kan skypa imorgon. vilken tid kan du?

PUSS!

2011-02-16 @ 20:36:35
URL: http://eleonorsamerica.blogg.se/
Postat av: Elinas Hem

Stort grattis, så roligt!! Det är så kul och verkligen en boost för självförtroendet när man kommer någon vart med sin hobby, man får liksom bekräftat att man faktiskt är duktig:-) Ja visst är den ljusblå mattan fin, får se om det blir en investering i två sådana senare. Haha ja det är konstigt det där med städning för jag älskar precis som du allt utom att diska och torka ytorna där, skiiittråkigt är det så jag brukar se till att mannen i huset (vilket i och för sig borde vara jag med tanke på att jag är den händiga och den som styr haha) sköter den biten så ofta som det går:-) Resten har jag inga problem med, inte ens med att städa toaletten:-P

2011-02-16 @ 21:09:19
URL: http://elina85.blogg.se/
Postat av: Eleonor

Klockan fem din tid passar perfekt!!! Vi hörs imorgon =) Puss o kram

2011-02-16 @ 21:30:03
URL: http://eleonorsamerica.blogg.se/
Postat av: Nina

ja men det förstår ja :D någe som du verkligen gillar och kan komma ut med lite mer! kanon ju! du borde göra små visitkort till din blogg och facebook sida. lite fina som du kan ha på ett bord bredvid dina cupcakes =)



jo då det ska gå bra. bara en omställning att käka tabletter resten av livet å så. men förhoppningsvis så kommer hon på benen ordentligt igen väldans snart å orkar med vardagen! tack för omtanken!

2011-02-16 @ 21:33:39
URL: http://deliciously.se
Postat av: Veronica Strandberg

Nämen vad trevligt!! Jag står på nr 75 plan 2! Var står du??

2011-02-16 @ 21:55:54
URL: http://www.veronicastrandberg.se/blogg
Postat av: camilla

GRATTIS!! Gud vad roligt det måste kännas! Hoppas det går toppen! Hade jag haft vägarna förbi skulle jag absolut kikat in!

2011-02-16 @ 22:40:03
URL: http://vitarummet.blogg.se/
Postat av: Elin

Men gud så roligt, stort grattis! Vad spännande med en utställning, bodde jag inte typ 80 mil bort så skulle jag ha kommit förbi och kikat :) Lycka till! Kram Elin

2011-02-18 @ 12:54:33
URL: http://elinochalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0