Nya ljusstakar


Igår köpte jag tre nya ljusstakar på Mio. Precis sådana som jag ville ha, vita i gjutgärn. Tycker de blev så fina på rottingbrickan. Så synd att vår fina vita orkidé har tappat alla sina fina blommor, men den kommer väl igen snart...Angående brickan här så håller jag mig nog till dessa tre ljusstakar, jag bloggade ju om att ha en bricka full med olika ljusstakar, men jag tycker det blev så bra med kronan, glasflaskorna och böckerna så för tillfället får det va så här. Skulle vara snyggt att blanda ett par svarta gjutgärnsstakar också, men det återstår att se, har ju ändrat tusen gånger på den här brickan =)


Kommentarer
Postat av: Johanna

Så otroligt fina! Passar dig verkligen och tycker du är jättebra på att kombinera vita ting utan att det blir för mainstream eller tråkigt. Du är personlig i din inredning och det gillar jag! :-)



Nu står sovrummet och garderoben klar. Så galet bra det blev men bättre bilder kommer imorgon. Att ta mörka bilder och "ljusa" upp dem är inte speciellt charmerande. Men jag är så nöjd, och det blev precis som jag tänkt mig :-)!

2010-10-10 @ 20:17:50
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Ella

Love it!:-)

2010-10-11 @ 12:49:47
URL: http://ellastormark.com
Postat av: lovisa

fin du är!

2010-10-11 @ 13:27:44
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: lovisa

sv: men tack desamma:9

2010-10-11 @ 14:47:27
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Nina

tjings! jo vi hade det super i helgen!! :D vab så trevligt så. däremot så va vi båda väldigt trötta igår, ja även idag. Men det var det värt :D



Fattar inte att Theo inte fick pencillin redan i förra veckan då dem såg vilken jäkla infektion han åkt på.. så kolla dem inte ens öronen så ja bad henne göra det idag å då va det ju rött.. suck! hatar då man ska veta allt själv. är ju inte så jäkla lätt..



hur går det på jobbet? går det bra? hur mår du annars? kramis

2010-10-11 @ 17:01:59
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Nina

tävla hos mig? =) bara en minitävling

2010-10-25 @ 11:19:20
URL: http://deliciously.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0