Pimpade grenar



Var inne en sväng på Åhléns efter jobbet idag och köpte ett paket med många små silvriga julgranskulor. Hängde ett par i grankvisten och några stycken på de målade grenarna i köket. Blev himla mysigt, men jag ska nog köpa några fler olika kulor och hänga i grenarna i köket, fanns så himla många fina på Åhlens.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Så fint det blev!



Javisst, jag är så less! Kan knappt svara nattetid då min pojkvän vill prata i och med att jag får hostattacker så fort jag försöker prata (speciellt om jag ej ätit/druckit och är torr i halsen). Jag är turligt nog ledig men ska resa ikväll. Får ladda upp med ipren och hoppas på att jag inte anländer i sämsta möjliga skick.

2010-12-15 @ 10:44:07
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Ja så himla skoj o vinna! :-D Blev så himla glad!



Jo idag e ja lite bättre, tack! Fortfarande snuvig och är hes men mkt mkt bättre! Inte längre helt igentäppt i näsan! YAAY! :-) Hur är det med dig/er?



Nu blir det pasta med räkor, chili och basilika här! Mums!



Mysigt med er juldekorering!!!



God Jul!

2010-12-15 @ 13:57:58
URL: http://cblog.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Åh, vad segdraget det ska vara då! :( Inte kul! Och när man e sjuk vill man bara vara hemma och vila. Men när man e bara halvdålig så går det ju inte. Inte kul det heller. Det känns som om alla man känner är förkylda just nu. Skönt att det är jul snart för sen vänder det iaf snart med mörker o kyla...



Krya på er!!

2010-12-15 @ 16:09:04
URL: http://cblog.blogg.se/
Postat av: Oh So Glam

Så fint det blev! :-)



Jag blir färdig sjuksköterska lagom till sommaren!

2010-12-15 @ 16:50:22
URL: http://ohsoglam.blogg.se/
Postat av: Marcus

sv: Varsegod! :-)



Haha..okej :-)

2010-12-15 @ 19:24:19
URL: http://tokigamasen.blogg.se/
Postat av: smyckestokig

Fynda fina personliga julklappar hos mig ! säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då ) men de är helt klart värda att kolla in. Dessutom perfekta personliga julklappar utan att man behöver bli ruinerad



mvh malin



http://smyckestokig.blogg.se/

2010-12-16 @ 08:48:25
URL: http://smyckestokig.blogg.se/
Postat av: Linda - Harmony Home

Tack, kul att du gillar min blogg. Alltid kul med nya läsare som tittar in och kul att hitta till din fina blogg också:)



Tack för tipset om Inredningskataloger.se! Självklart gick jag in och kikade direkt. Vilken bra idé att samla allt på ett ställe. Mycket praktiskt när man är i farten att leta inspiration till renovering. Jag har gjort ett inlägg om det hos mig, om du är intresserad av att titta;)



Ha en bra dag

Kram /Linda

2010-12-16 @ 10:25:42
URL: http://harmonyhome.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0