Skinny Bitch Is Alive!!!


Haha, ja jag har återupplivat den här delen av bloggen för att hålla er uppdaterade på viktnedgången utan att ta upp massa space från den vanliga bloggen, känns lite trist faktiskt att lägga upp massa mat och sånt på den!
Tänkte att jag skulle bli mycket bättre på att lägga upp vad jag äter för mat, recept, tips, träning (när jag väl kommer igång med det!) Stay tuned!!!


Kommentarer
Postat av: Lillemor

Yey! Äntligen! Haha, jag har haft den här boomarked hela tiden och kikat in då o då för att se om den har blivit återlivad. Nu äntligen! Vad kul att det går så bra för dig! Själv tränar jag för fullt dock inte så ofta som jag velat för jag har haft plugget men nu är två av tre kurser avklarade så då hinner jag med mer träning. MAten går det åt helvete med, klarar verkligen inte av att stå emot sötsuget. Men fan nu är sommaren snart här så jag måste skärpa till mig! Ser fram emot massa uppdateringar om vad du äter och sånt. Det tycker jag är super skoj! Lycka till med träningen! Det är underbart att träna kommer du märka. Jag älskar gym jag men pass är också skoj! Good luck!

2010-04-28 @ 10:52:18
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0