It's On For Real!


Yes, igår började det här lilla viktprojektet på riktigt. Det är ju inte så att det inte har gått bra fram tills nu, men nu är det vågen som gäller. Plus att nu tar jag bort godis och sånt skit på riktigt, och vinet måste också bort, det är ju hysteriskt mycket kalorier i vin!


Topp Hälsa


Topp Hälsa är en härligt inspirerande tidning tycker jag, bäst av alla tränings och häslotidningar. Vanligtviss är det så mycket fokus på träning i andra tidningar, men den här har en riktigt skön mix av skönhet, mode, träning, recept och inspiration. Har en hel del gamla sådanan här tidningar som jag tänkte plocka fram och kanske sätta ihop en liten inspirationsbok (har en likadan fast för mode) med lite thinspiration, bra recept och tips.


Vågen är här!Har precis varit på posten och hämtat ut mitt paket. Fina OBH Nordica vågen är äntligen här! På måndag sätter jag igång på riktigt med vägning varje vecka. Nu jäklar vill jag se framsteg =)


Coffee


                            Kaffe från Starbucks i Paris 2008

Sitter och dricker kaffe för att bota min migrän, men än så länge hjälper det inte. Ibland så blir det ju så att jag får galet ont i huvudet när jag försöker sluta dricka kaffe, men jag tycker att det har funkat riktigt bra. Dricker en kopp kanske var tredje dag och det funkar hur bra som helst!
Anledningen till att jag vill dra ner på det är helt enkelt för att jag är beroende av det, vilket känns lite obehagligt faktiskt, det är ju jag som bestämmer över kroppen och inte tvärtom. Det samma gäller ju godis och onyttigheter, man måste klara av att vara starkare än suget. Att det är jag som väljer när jag vill ha godis eller kaffe och inte kroppen.
Har fått avisering från Elgiganten så nu har min våg kommit! Nästa vecka börjar jag med vägning...


RSS 2.0