Birds Of Passage
Ny tavla som jag har målat idag ♥


Front Page


Skulle logga in på Gallerinet och såg till min förtjusning att en av mina tavlor var på första sidan =)
(för er som inte vet vilken så är det den med tre fåglar på en gren)


Friday

Mitt senaste verk "Friday". Det tog väääldigt lång tid att göra alla detaljer. Prickarna höll på att göra mig tokig ;)


Birthday CardI torsdags målade jag detta födelsedagskort och tanken är att jag även ska ta fram ett kort för jul och påsk. Orginalen kommer jag att ge bort till min egna nära och kära, men jag kommer att göra en liten produktion där det kommer att finnas möjlighet att köpa dem som vykort. Detta kort heter "Alicia" och finns snart att beställa! =)


Autumn Goodbye


Här är mitt senaste konstverk som har fått namnet "Autumn Goodbye" Är väldigt nöjd med färgerna och tror att den kommer att få hänga här hemma...om inte någon annan där ute vill adoptera den? ;)


Beautiful!På Flickr hittade jag den här underbara svanen och jag är helt kär! Gud så fin den är! Den är målad av Kim Naumann och hon har massa fina verk! Men denna är verkligen helt fantastisk.
Min konst på Flickr hittar ni här.


I ♥ Art


Where The Trees Have No Name, 2011

God Morgon art lovers! Sitter och dricker världens godaste te och tänker på helgen vernissage, gud så roligt det var! Det är verkligen den bästa känslan någonsin att se sina konstverk på väggen, människor som stannar och tittar noga, tar på sig glasögonen och tittar ännu närmare. Att få så mycket fin feedback och att få stå och prata om min tavlor med människor som är intresserade. I love it! Den nuvarande utställningen pågår alltså fram till den 29 april. Men nu börjar jakten på nästa möjlighet att få ställa ut. Har hittat ett intressant ställe som jag ska kontakta och sen är det bara att hoppas på det bästa!


Vårsalong 2011

Har varit på Vernissage hela dagen och det var sååå roligt. Massa härlig feedback, intressanta människor och en tavla såld =) Utställningen pågår nu ända fram till den 29 april.


Vernissage


Dessa tavlor har jag valt ut till vernissagen imorgon, ska strax iväg för att hänga upp tavlorna och förbereda allt inför morgondagen. Priserna ligger mellan 400- 3000 kr.


365 Days Of Winter


Ett till konstverk som kommer att vara med på utställningen. Denna är min favorit och jag är galet nöjd med den. Älskar prickarna på kanten som är så runt hela tavlan. Priset på denna ligger på 700 kr och vill ni se den live så får ni gärna komma på vernissagen imorgon =)


RSS 2.0