The Prodigal Son


Här är ytterligare en tavla som kommer att vara med på utställningen. Det är ett litet rådjur med guldhorn...små rådjur brukar ju inte ha det och det är just det som har lite med namnet på tavlan att göra. Jag antar att det inte är många (typ ingen, haha) som har hört talas om The prodigal son, det är ett bibliskt uttryck som väldigt kortfattat berättar om en girig son och hans far...look it up om ni är intresserade ;)

Metod: Akryl på akvarellpapper
Storlek: A4
Pris: 400 kr


Fly Away With MeDenna målade jag förra veckan och den kommer att vara med på utställningen. Det var så roligt att måla barnmotiv (när jag målade "Elsa In Wonderland") så därför ville jag göra ett till och jag är väldigt nöjd med resultatet.

Metod:
Akryl på akvarellpapper
Storlek: A3
Pris: 400 kr


Vernissage


Nu är det inte många dagar kvar till Vernissagen i helgen. Det ska bli så himla roligt! har målat två nya tavlor idag också som jag är sjukt nöjd med, ska lägga upp bilder varje dag på mina nya verk fram tills på lördag, men bara för att så tänker jag nog hålla åtminstone ett verk helt hemligt tills efter lördag ;) Utställningen pågår sedan hela april. Har ni vägarna förbi så vore det såklart jätteroligt om ni kommer och säger hej. Det kommer att bjudas på skumpa och snittar i lokalen.


Sold!


Dessa två tavlor sålde jag i helgen, woohoo! =)


Beställning

Jag har fått i uppdrag att måla en barntavla! Ska bli så roligt =) Motivet ska vara djur och ett önskemål är att en giraff ska vara med så jag har tänkt att göra en tavla med en giraff så klart och så blir det apor, ett lejon, någon fågel och kanske en elefant. Ska börja skissa lite på den idag!


Katalog


Utställningen närmar sig och jag längtar sååå mycket! =) Det kommer att sammanställas en katalog som delas ut där alla konstnärer presenterar sig själa och sina konstverk. Har suttit och fixat med min presentation och den kommer att se ut så här. Här är alltså de konstverk som jag kommer att ställa ut. Förmodligen blir det även en till tavla som blir färdig den här veckan. Det är alltså fyra nya tavlor jag har målat och det är;
City Of Love/ Heartbreak City
Fly Away With Me
The Prodigal Son
Skulle egentligen hålla dem hemliga tills utställningen men jag kunde inte riktigt hålla mig ;)


My Birthday!


Idag fyller den stora konstnären 25 år, haha =)


Stor Tavla


Gillar verkligen den vita inredningen och den snygga tavlan på väggen. Jag vill också ha en riktigt stor tavla här hemma, som står på golvet lutad mot väggen. Färgmässigt så skulle det nog bli svart och vitt eller rosa och mintgrönt. Motivet skulle förmodligen bli ett stort träd eller en hjort, surprise ;)


Sneak Peak...igen...


Här är en liten, liten del av den tavlan jag håller på med just nu. Blir lite stressad när jag tänker på att utställningen är om två veckor och jag ska hinna måla nytt. Ska fortsätta med den här imorgon och förhoppningsvis blir den färdig. Det färdiga resultatet håller jag hemligt tills utställningen är över ;)


Wierd...


Idag fick jag ett telefonsamtal. Det var en kille som hade sett min konst på konstgalleri.se och bara ville ringa för att säga att mina tavlor är jättefina...det var lite konstigt, men självklart jätteroligt =)


Elsa In Wonderland


Denna tavla har jag hållt på med i två dagar och nu är den äntligen färdig! Den heter "Elsa In Wonderland" och en liten flicka vid namn Elsa som har sin födelsedag snart ska få den =)


Sneak Peak...


En liten tjuvtitt på vad jag håller på med just nu, har suttit tre timmar och detta är bara en liten bit av tavlan. Ska fortsätta imorgon och jag tror att det kommer bli så bra! =)


Tree Of Life


Hemma på väggen inne i köket hänger min stora stolthet "Tree Of Life". Den satt jag med en hel söndag och är målad på en svindyr canvas. Har inte exakta mått på den, men STOR är den. Får alltid väldigt många komplimanger för den när vi har folk här på besök och någon som tycker om den väldigt mycket är min mormor. Hon fyller år nästa helg och i present ska hon få en kopia på tavlan. Satt med den idag och det kändes väldigt konstigt när den var färdig, som att se dubbelt. Dock är dom inte exakta kopior, det vore alldeles för tråkigt. Den senaste är dessutom betydligt mindre och är målad på papper. Ska rama in den och slå in i fint papper, och så får jag hoppas att hon blir väldigt glad! =)


Utställning


Fick idag beskedet att jag är anmäld till utställningen som jag skrev om tidigare. Gissa hur glad är jag just nu =)
Blir dock så osäker och nojig för att något ska gå fel, att någon ska höra av sig och säga "nämen oj, det blev visst ett missförstånd, du är tyvärr inte med". Haha, ja jag är lite paranoid =)
Nu har jag i så fall två veckor på mig att måla lite nytt. På måndag är det informationsmöte om utställningen så efter det kan jag verkligen andas ut och känna mig säker på att jag är med.


Konstgalleri.se


Nu finns några av mina tavlor på Konstgalleri.se =) Klicka här för att komma dit!


Spring Birds

Idag har jag målat denna tavla med tre fåglar i härliga vårfärger. Hade ingen aning om vad jag skulle måla när jag satte mig ner med färger och penslar...började med att göra den blåa bakgrunden med vita "duttar" som skulle föreställa moln och automatiskt blev det då fåglar =) Det var himla pilligt att göra mönstret i fåglarna och tre timmar jag jag med denna. Signerade den och kände mig riktigt nöjd! =)

Metod:
Akryl på akvarellpapper
Storlek: A3
Pris: 600 kr


Spirit

"Spirit" är målad 2011 och är väldigt speciell för mig. Jag har nämligen ända sedan jag var liten varit så frustrerad över att jag inte har kunnat rita eller måla hästar. Ett vackert djur som jag gång på gång har misslyckats med att försöka rita när jag var yngre. En dag bestämde jag mig bara för att "nu tänker jag måla en häst och den ska bli bra". Sagt och gjort! Kunde knappt förstå hur bra den blev när jag var färdig =)

Metod: Akryl på akvarellpapper
Storlek: A3
Pris: 600 kr


Utställning?


Inom kort kan det eventuellt vara aktuellt för mig att delta in en utställning igen. Jag hoppas verkligen att det blir så, att vara på utställning är en av de bästa upplevelserna någonsin. Jag har många idéer till tavlor som ska målas om jag kommer med, blir i så fall ett tema då jag tror att det är 3 tavlor som varje konstnär får delta med, och det vore kul att göra tre stycken med samma tema just för utställningen. Håll tummarna för mig att jag kommer med! =)


Mr Pink
Har målat idag och det fick bli en flamingo! Har målat den i samma stil som påfågeln och svanen, har en idé om att jag många olika fåglar på detta sätt. En struts blir förmodligen nästa djur, även en vit påfågel har jag tänkt att göra. Har ni några förslag på fåglar som jag skulle kunna måla på detta sätt?


Pink FlamingoDetta vackra djur står för dagens inspiration. Ska sätta mig ner och måla ett par timmar nu och jag återkommer med det färdiga resultatet senare idag =)


Spirit Of Art 2011
Den 19- 20 Februari deltog jag i utställningen Spirit Of Art i Täby Centrum. Det var en härlig helg men många nya kontakter, fina kommentarer om min konst och två tavlor sålda =)


French Lady"French Lady" är målad 2010 och är en personlig favorit.
Metod: Akyl på akvarellpapper
Storlek: 48 x 36 cm
Pris: 500 kr


Bambi In Love
"Bambi In Love" är målad 2011 och är en personlig favorit då hjorten med sina vackra horn tillhör mina favoritmotiv att måla.

Metod:
Akryl på akvarellpapper
Storlek: A3
Pris: 500 kr


Buddha"Buddha" är målad 2010 och döpt efter min kanin med samma namn. Dock är min kanin svart och inte dugg lik denna abstrakta variant ;)

Metod: Akryl på akvarellpapper 
storlek: A4
Pris: 250 kr


Peace, Love & Art


Välkomna till min konstblogg! Här kommer jag att skriva om min konst och självklart lägga upp massa bilder samt infomation om kommande utställningar och annat roligt!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0