Öppna hyllor i köket


Nästa projekt här hemma blir att få upp ett par vita hyllor i köket. Det är så himla snyggt med öppna hyllor i kök tycker jag! Vi har ett perfekt utrymme ovanför spisen där det skulle få plats 2- 3 hyllor. Där tänkte jag att vi skulle ställa upp snygga burkar med pasta, ris och sånt. Även våra vita skålar som vi ofta äter ur, samt någon snygg korg där man förvara lite allt möjligt. Ikea har många olika varianter, men de jag har tittat på är tyvärr för stora på längden, vi har bara plats för en längd på 71 cm. Hittar vi ingen så kan man ju alltid köpa konsoller och fixa med egna hyllplan, precis som vi gjorde med våra bokhyllor. Ååå jag längtar efter att få sätta igång med detta =)


Kommentarer
Postat av: C - mamma till Oliver

Gör det! Du kommer inte ångra dig! Såå mkt lättare då att hålla koll på kalorierna eftersom man skriver dagbok och ser exakt hur mkt man får i sig.



Jag betalar 399 för 6 månader. Men man kan vara med 3 månader för 299, fast det blir ju dyrare om man slår ut det per månad.



Men jag rekommenderar det verkligen!

2010-08-23 @ 16:37:32
URL: http://cblog.blogg.se/
Postat av: C - mamma till Oliver

Vi ska ta upp vår vitmålade kökssoffa idag och ha den i köket. Trodde inte den fick plats men joo det får den! Är så glad! Tror det blir fint!



Gillar bilderna du lagt upp! Blir super med vita öppna hyllor sådär. Ursnyggt!

2010-08-23 @ 16:48:22
URL: http://cblog.blogg.se/
Postat av: Nina

va roligt! kommer säkert bli super snyggt! antar att det kommer bild sen då projektet är klart :D

2010-08-23 @ 16:57:01
URL: http://deliciously.se/
Postat av: k'

Nice !

2010-08-23 @ 17:05:49
URL: http://kaeris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0