Liljor

I hallen står ett gäng liljor i en vas. Så fina att se på men helt ärligt så tycker jag inte alls om doften, dessutom är jag lite lätt allergisk tror jag, får lite ont i huvudet av dem. Det samma gäller för Fredrik, han bara väntar på att de ska dö ;) Haha, verkar vara riktigt långlivade dock, då de har stått sig fina i 11 dagar nu. Det var nog sista gången vi har liljor här hemma, nästa gång blir det tulpaner!

Kommentarer
Postat av: Nina Bergquist

åå förstår att du njuter av mammaledigheten. den går ju så snabbt som du säger. poof så är dem över ett. fasen ja ska göra skolval till theo??? vad hände? ångest! så man ska njuta så mkt man bara kan. underbart med barn å allt dem tillför. man känner bara sån glädje. så glad att jag har mina barn! =)

2014-01-28 @ 22:37:04
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Nina Bergquist

när va dopet?

2014-01-28 @ 22:37:11
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Nina Bergquist

ska till sophiahemmet på tors. hoppas på att få lite rätsida på ett och annat där. mina prover såg inte så bra ut.

åkte på en tjocktarmsinflammation vid jul å låg inne på nyår. men dem misstänker IBD som är en kronisk sjukdom. typ Crohn syndrome. men ja vet inet som sagt. tog prover som skulle indikera på om ja hade det eller ej. å normalt låg på under 50 i det dem mätte. å mitt låg över 9000. helt sjukt?? låter inte ens som möjligt.

så ja får se vad dem säger på tors.. gått ner 8 kg. men rasar inte mer nu iaf. å ja får behålla den mat som jag får i mig iaf. alltid någe.

2014-01-28 @ 22:37:17
URL: http://deliciously.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0