BVC & Faderskapsintyg

 Morgonmys i sängen imorse ♥
 
Imorse vaknade vi vid sju och hade en liten mysstund i sängen allihopa. Winston har aldrig sovit i vår säng, men varje morgon lyfter jag över honom och så myser och sjunger vi lite innan vi går upp. Idag hade vi ett fullspäckat schema. Först ut var ett besök hos familjerätten för att Fredrik skulle skriva under faderskapsintyget. Det har blivit uppskjutet så himla länge nu, Winston blir fyra månader på lördag, så det var bara att ta tag i det. Känns så himla larvigt att skriva under en massa papper, för oss känns det ju så himla självklart att Fredrik är Winstons pappa...skönt att vi slapp en massa frågor iallafall som vissa andra verkar ha fått, det var bara att skriva under på tre ställen och sedan var det färdigt.
Sedan hade vi en tid hos BVC för vägning och mätning. Lilleman väger nu 6890 g och är 64 cm lång. Vi pratade även lite om hans huvud och det är bara att fortsätta som vi har gjort, att försöka undvika att ha honom på rygg så mycket som möjligt. Hon tycker inte att det ser så farligt ut, och innan han har blivit 8 månader så borde det ha jämnat till sig. Jag har beställt en specialkudde som gör att han ligger på sidan utan risk för att han ska rulla över på mage, ska hämta ut den imorgon och hoppas att den hjälper. En Bumbo står ju också på inköpslistan så att han får träna mer på att sitta utan stöd för huvudet. Han vill inte ens sitta i Babybjörnen längre, han drar upp huvudet och överkroppen och sitter som en liten ostbåge :)
Sedan vinkade vi hej då till pappa och det var dags för träff med mammagruppen. Lika roligt som vanligt. Vi pratade lite sömn och dop :) Jag var tvungen att gå efter en timme eftersom lilleman var helt slut, så fort jag la honom i vagnen så somnade han ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0