Babyrytmik

Idag har jag och lilleman provat på något nytt - Babyrytmik! Gick in på nätet och kollade om Svenska kyrkan har några barnaktiviteter och det hade dom - babyrytmik och öppna förskolan. Vi bor ju så himla nära Söderledskyrkan så det känns perfekt att ha något att göra med lilleman varje vecka. Det var ju sååå himla mysigt med babyrytmik. Vi satt i en liten ring och sjöng, spelade instrument och så gjorde vi lite rörelser. Winston tittade med stora ögon på de andra barnen och skrattade när vi sjöng. Efteråt fikade och pratade vi lite och då kom det fram att Winston och en annan liten pojke är födda på samma dag, på samma sjukhus :) Kanske därför vi mammor klickade lite extra och tog en långpromenad tillsammans efteråt (det visade sig även att vi bor jättenära varandra). Kul med lite nya vänner som också har barn. Så från och med nu blir det babyrytmik varje måndag och imorgon tänkte jag prova att gå till öppna förskolan.

Kommentarer
Postat av: Martina

Haha vad kul att de föddes samma dag på samma sjukhus!

2014-02-17 @ 18:55:44
URL: http://ytterligare.blogspot.se
Postat av: Eleonor Walston

Vad kul Char :)

2014-02-18 @ 00:08:39
URL: http://nashvillemama.blogg.se/
Postat av: Nina Bergquist

KUl! vi hade det super roligt i vår mammagrupp. Var ett tajt gäng som jag fortfarande har kontakt med (en del av dem) =) perfekt då man är mammaledig.

2014-02-22 @ 10:16:34
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Nina Bergquist

skit läkare. alltvarligt talat. har inte hämtat ut den andra medicinen. jag vågar ju inte ge henne det. speciellt inte med tanke på hur hon sa det. man ska ju inte behöva chansa då man kommer till en läkare. dem ska säga, så här är det. inte, prova så lär du märka. lär ja märka vaddå? det kan ju tom innebära att hon andas skumt. vem fan vill chansa på det? nej usch. hemska människa

2014-02-22 @ 10:17:50
URL: http://deliciously.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0