Nya mattan



Nya mattan är på plats och jag är så otroligt nöjd! Helt underbar turkos färg som verkligen gör sig fint bland allt det vita här hemma. Tänk att jag fick den för 95 kr! Och tur att jag slog till snabbt för nu är den slutsåld. Elton gillar också nya mattan :)


Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad kul att du fyndat och hoppas att vi får se en före/efter bild sen. Jag är själv på jakt efter en som kanske är lik den du köpt. Tänker mig just 50/60-tal i teak som skulle få sig lite piff men har inte hittat den perfekta.. än. ;-)



Jag brukar ha rätt dåligt med tålamod så brukar dra första lagret med pensel så att man får det tjockt och så rollar jag runda nr. 2. Claes Ohlsson har ett bra penselsett för 29 kr (är 3 eller 4 penslar i) och de fungerar perfekt. Rollar du runda nr. 2 med mycket färg så syns ej penselmärkena. Så för mig brukar det hålla med 2 lager vattenbaserad färg och jag kör oftast på glans 20.



Som roller så ska du ABSOLUT köpa en sådan utan ludd. Köp en skumgummiroller för det blir absolut snyggast. De finns billigast på Claes Ohlsson.



Jag slipar ju aldrig om inte ytan i sig är väldigt sliten och ful så målartvätt håller. Se bara till att du kommer åt överallt där du ska måla och låt det torka ca 1h så är det bara att köra på sen.;-)



2012-01-12 @ 07:20:07
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Elin

jag blev tipsad om din blogg av en vän och blev så sjuuukt glad och inspirerad av dina fina bilder och pyssel, I LÖVE IT! :) Var tvungen att stilla mitt pysselbegär med att härma dig med dina spraymålade vinflaskor. La precis upp en bild på det och blev himla nöjd :)

2012-01-12 @ 13:47:02
URL: http://cupcakekaos.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0