Lunch shopping!


Och så jag då lyckats lunchshoppa lite på Jotex ;) Vet inte vad det är med mig just nu, men det blir en väldigt massa klickande här hemma. Beställde iallafall två olika löpare med stjärnor, det är så roligt att duka fint när man får gäster och jag äger inga löpare alls! Så det var ju nödvändigt ;)
Jag vågar knappt erkänna det, men det blev även ett till kuddfodral...ingen kommentar...Även en fin brödkorg blev det, beroende på hur kraftigt tyget är så tänkte jag ha frukt eller servetter i den framme på köksbordet. Med koden 112111 fick jag 100 kr rabatt på hela beställningen också :)


Kommentarer
Postat av: Johanna

Ang den hyllan så är den eg. en tallrikshylla men jag tänker ha barnböcker i den och så kan man hänga lite smycken etc (alt. inte ha krokar där om man inte har något att hänga upp). Den kostar ynka 399 kr och tycker att det är ett superbra pris. Har sett liknande på andra ställen för 1000-lappen.

2011-10-13 @ 10:34:23
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Nina

ja det är en jäkla soppa. börja efter sommaren då 13 av 16 på theos avdelning bytte grupp. kvar vart theo med en jämnårig och sen 13 st nya småbarn. hans fröken sluta och den andra vart tvingad över till storavdelningen med dem 13 som flytta.



in kom en ny som ville jobba på storavdelningen och skrev kontrakt för det. men hon fick jobba då på theos avdelning. bara så jäkla korkat. dem kunde ha löst det bättre genom att ha kvar hon som ville å sätta den nya rätt.



i alla mail är det bara snack om dem nya. hur dem ska känna sig trygga. men inget om dem gamla som hade trygghet som dem slet bort som en matta under fötterna på dem.



vi hade möte med chefen å hon hajja inte vad vi sa. fatta liksom inte själva poängen å sa bara att allt skulle bli bra.



nu har pedagogerna börjat sjukskriva sig själva. undrar varför liksom. å då kommer det in nya vikarier. asså nya ansikten varje dag. jag har inte en susning vem som haft hand om theo då ja kommer. å ingen kommer fram heller å säger någe..



nu i förra veckan så hade theo sovit. å det ska han inte göra. klart han somnar om han blir inlagd i ett stort svart rum där alla andra sover. vi prata om att han skulle va med på vakenvila. vilket funka bra från början. nu sov han som sagt å somna då inte förrän 22 på kvällen.



på det så kom han hem med kissbyxor då han hade kissat på sig då han sov. för ingen hade gått på toa med honom innan????



då ja undrar varför han inte ens varit på vakenvilan så är det pga vikarier. liksom är dem inte kapabla å läsa en bok eller? å ja vet hur dåligt theo mår OM det händer en olycka. vilket som tur är inte händer i stort sett. men att det händer där säger ju en hel del. å det är flera ggr. dem har iof sagt att snoppen åkt hit å dit å d kommit kiss i byxan.. sådana saker. å det kan väl hända. men har man ingen koll på ungarna alls?



å så på det här är det mornarna då som är hemska. går bra tills han märker att han ska till dagis. sen går det utför. å han sitter i bilen å säger att han inte ska dit. å ser helt förstörd ut..



även då vi inte ska till dagis å åker den vägen så påpekar han att han inte ska till dagis.



vill ju bara ha honom hemma, men han måste ju få springa av sig å va lite social. är ju inte lätt då man är hemma..



det ledsna går över under dan, men då vi hämtar honom så springer han verkligen å säger ååå mamma du kom. å vill liksom gå hem. försöker låta positiv å så å prata bra om dagis för att han ska känna bättre över det hela. men det hjälper liksom inte. för han känner inte så. det är uppenbart. å nu har det bara gått för långt.



så vi hade ju turen å komma in på dagiset nu som öppnar å det verkar super där. vi va där i fem min sen satt han å lekte med nån pedagog där å babbla å hade sig. när ja gick så sa han inte ens hej då till mig, för han hade inte tid. så ja hoppas han kommer att känna så sen när han börjar där med..



(nu blev det lite långt här =) )

2011-10-24 @ 13:23:40
URL: http://deliciously.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0