Så många idéer...


Så här blir jag varje gång vi ska ha kalas här hemma, jag blir helt besatt av att tänka på vad jag ska baka, hur jag ska duka, hur jag ska dekorera, vad ska det vara för fyllning i tårtan, vilken färg på frostingen...sa ni förstår. Igår låg jag vaken och tänkte på cake pops, det är inte normalt. Men jag tycker att det är så roligt att anordna kalas och att baka och dekorera fint. Har iallafall bestämt att det blir chokladcupcakes med ljusblå glasyr, som dekoration blir det en krona gjord av marsipan (som på bilden uppe till höger). En hög, fin tårta med den vanliga fyllningen: vaniljkräm, jordgubbskräm med vit chokladfrosting (det är sååå mycket godare än att täcka tårtan med grädde, jag lovar!) Den blir blå med vita prickar som på bilden ovan (skulle även vilja ge mig på att göra den i två våningar). Sen blir det ju även cake pops, de blir vita med färgglatt strössel. Det är allt jag vet för tillfället. Sedan ska det dekoreras också...ja, jag gillar att gå all in när det är kalas!                                                           


Kommentarer
Postat av: Nina

så jäkla roligt att baka ju. massa skoj. lite sugen själv. bara å baka en massa. dock inte sugen på någe å äta. men bara å baka. haha. knas,.. gjorde ju kronor till theos dop. så jäkla mysigt på cupcakes.. finns ju sugarpaste . inte så gott å käka direkt sådär. men dem kommer i olika färger och är "lätt" å jobba med. kommer bli super fint ert kalas! :D

2011-01-12 @ 22:07:21
URL: http://deliciously.se
Postat av: Oh So Glam

Åh, kommer säkert bli jättebra! Hoppas du tar mycket bilder och delar med dig! :-)



Önskar jag hade 1% av din bakkreativitet i mig, men som man säger: hoppet är ju det sista som överger en!

2011-01-12 @ 22:28:20
URL: http://ohsoglam.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej



Tack för fina ord hos mig. Du hade också en härlig blogg



Kram Malin

2011-01-12 @ 22:30:21
URL: http://joyforhome.blogg.se/
Postat av: Nina

http://www.kakburken.se/index.php?cPath=82_84



http://www.tartdecor.se/group.asp?group=81



kakburken beställde jag ifrån. när skulle du ha kalaset? så att du hinner menar ja.. ja skrev även vid beställningen att jag gärna ville ha leveransen senast denna dag. å d funka med..



här va hon som gjorde tårtan då theo fyllde ett:

http://www.hellosugar.se/blog/ bäst på inspirera! hon har även en cupcake/sugarpaste skola som man kan få tips http://www.hellosugar.se/cupcake-sugarpaste-skola/

2011-01-13 @ 09:17:19
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Eleonor

Tack Charla.. Ja det är som ett personnummer. Fast man inte får ge ut det till vem som helst. det är väldigt privat här. Puss

2011-01-13 @ 14:22:03
URL: http://eleonorsamerica.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Hihi, jag e också helt besatt just nu! :) jag som inte ens brukar baka eller är särskilt intresserad av det. Men det ska bli skojj med ett kalas där man bakat fina och goda muffins själv (förhoppningsvis!) ;)



Du kan få receptet!! Det är min sambos kompis som brukar göra den. Åt den hos honom i somras! Jättegod är den och inte alls "fettig"! :)



Va kul att du snart är klar med studierna!! Vad ska du söka för jobb sen? Vad vill du jobba med?

2011-01-13 @ 15:07:21
URL: http://cblog.blogg.se/
Postat av: Charlotte

De där cake pops:en var ju galet fina!

2011-01-13 @ 16:52:22
URL: http://cblog.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Tack snälla! :) Vad glad jag blir! :)

2011-01-13 @ 17:59:40
URL: http://cblog.blogg.se/
Postat av: Johanna PassionForPoison

Pentikbutiken på Esplanaden är såååå bra!!! Ska verkligen shoppa loss där när vi åker om 2v. Can't wait!

2011-01-13 @ 18:00:41
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Elin

men gud vilka härliga och inspirerande bilder, Alva fyller ett år nästa vecka och då hade jag tänkt baka cupcakes med typ rosa glasyr, men när jag ser dessa bilder vill jag ju bara göra hur mycket som helst! Bra tips med cake pops, det lät väldigt spännande :) kram

2011-01-14 @ 10:24:25
URL: http://elinochalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0