More paintings




Tre nya verk som jag har gjort idag.


Kommentarer
Postat av: Johanna PassionForPoison

SÅ fint! Jag är fortfarande intresserad av en bild om du är villig att måla mot betalning. Bilden längst till vänster klappar mitt hjärta lite extra för. LOVELY!!!



Vi kanske också tar en tripp då vi ska till Oslo på mässa imorgon. Man behöver alltid ett och annat om inte annat så köper vi servetter och ljus ;-).



Ha en fab helg!

2011-01-14 @ 09:37:27
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Johanna PassionForPoison

Jag skulle verkligen vara intresserad av både en påfågel och en bild á la den till höger. Den sistnämnda skulle passa perfekt i matsalen :-). Skulle vara så glad om jag fick köpa två av dig. Bästa vore väl att måla dem på vanligt pappaer iom att det vore enklast att skicka.



Ja haha, men nu ser det ut som att vi ska till ett center idag om vi ej har fått taklisterna som vi beställt. Hoppas nästan att de ej har kommit för jag är så shoppingsugen ;-). Kanske tar vi IKEA imorgon men vi får se.



Jag får alltid speciella blickar när jag sätter en och annan konstig pryl i vagnen. "Ska du verkligen ha det där" är en standardfras på IKEA. Men han brukar vara ganska nöjd när allt väl är på plats hemma ;-).

2011-01-14 @ 11:32:36
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Nina

men fråga leo va han gillar för mat? chili con carne är det ju inget fel på. lätt å laga å man kan göra mängder. va just att nu fyller ja 30. å ja kände ja ville ha lite mer speciellt. om du förstår hur ja menar.. nästa år blir det väl dock chili igen :D lr massa bak bara :P

2011-01-14 @ 16:01:32
URL: http://deliciously.se
Postat av: Nina

vet inte hur många ggr ja bjudit på chilicon carne. haha. haft baguette å lätt creme fraich.. sen kan man ju ha andra tillbehör till baguetten som philadelphiaost. vanligt smär å ost. allt sånt där går hem! lovar.



ja visst va koftan fin. mumma. varit inne i flera butiker å inte hittat några av dem plaggen ja beställt hem. vill ju ha dem nu nu nu nu nu.. :D



hitta nya kuddar idag förresten. bland annat den ja leta efter igår. dem hade ju gjort om halva butiken om ja va i igår. asså helt sjukt. alla mina kuddar va borta. sjukt vilken åtgång. å då hade dem tagit fram dem nya kuddarna. så ja slog till. :D

2011-01-14 @ 21:29:53
URL: http://deliciously.se
Postat av: Nina

hahaha ja alla äter ju inte sill :D speciellt inte barn :D



men dåså. då tycker ja det är taget! skulle absolut satsa på det :D

2011-01-14 @ 21:32:30
URL: http://deliciously.se
Postat av: camilla

Vad duktig du är! Så man blir sugen själv på att plocka fram pensel och färg, ser dock inga mästerverk framför mig när jag är färdig ;)



Äntligen helg! Hoppas du får en riktigt mysig helg!



Kram

2011-01-15 @ 00:21:26
URL: http://vitarummet.blogg.se/
Postat av: Johanna PassionForPoison

Jag älskar verkligen den till vänster men väntar gärna tills du målat påfåglar så att jag kan få båda samtidigt :-). Vad tar du per motiv?

2011-01-17 @ 08:20:24
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0