Hissgardin


Jag MÅSTE ha den här hissgardinen till vårt kök, i det fönstret vid spisen där vi nu har en rosa hissgardin. Kan känna att jag var lite för snabb med att köpa den rosa som jag inte riktigt har gillat så mycket. Hade ju en idé i början när vi flyttade in att köket skulle gå i lite rosa toner, men så blev det inte, så jag har stört mig lite på gardinen ett bra tag nu. Men denna som jag har hittat på Jotex skulle vara helt perfekt, i vitt så klart =)


Kommentarer
Postat av: Nina

vet inte om vi ska fixa en hissgardin i det lilla fönstret som vi gjort inramat. pratat om d. men är inte alls säker. tror att det skulle rama in fönstret på ett fint sätt. men dem sätts på en stång den med?

2011-01-16 @ 20:41:31
URL: http://deliciously.se
Postat av: Nina

så illa med semlor. å så har dem ett sånt bra konditori här oxå. jäkla skit. försöker å kolla åt ett annat håll då ja går förbi.. så jäkla sugen nu med. verkar ju inte gå över hur många ja än äter.. :S



2011-01-16 @ 21:13:01
URL: http://deliciously.se
Postat av: Charlotte

Lät jättegott det där! Jag gjorde en smet med kakao och sen hade jag i mörk choklad och en liten bananbit bara... men jag kan säga att det inte smakade ett dugg av bananen! Så din ide var nog bättre!



Jag hade en chokladmuffin med chokladfrosting och en ljus muffin med hallonfyllning och citronfrosting (som jag färgade med grön karamellfärg). Sen pyntade jag med olika strössel! Ska få upp en bild när som.



Vet inte heller vad som passar? Jag bara körde på nått! Jag är ju som sagt ingen direkt erfaren bakerska! Heh! ;-P



Det blir säkert bra hur du än gör! Du brukar ju baka saker som ser såå goda ut!!!

2011-01-16 @ 21:45:13
URL: http://cblog.blogg.se/
Postat av: Charlotte

ett tips är att stoppa i små ljus i muffinsen som är små bokstäver! jag köpte sånna! Blev superfint! Stog OLIVER. Dock brann dom ner sjukt fort och det började nästan brinna i en muffin haha.

2011-01-16 @ 21:46:51
URL: http://cblog.blogg.se/
Postat av: Johanna PassionForPoison

Fina, varifrån?!



Det finns en variant på SIA med hästhuvuden som är supersnygg. Men annars har jag inte sett dem någonstans, bara hos SIAåterfösäljare. :-/

2011-01-17 @ 08:21:25
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Nina

ok å dem kommer med gardinen lr ska man köpa det separat?

2011-01-17 @ 09:21:06
URL: http://deliciously.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0