Balkongfix






Har fixat lite ute på balkongen nu på morgonen. Har damsugit och lagt ut mattan som vi köpte igår på Rusta. Stolarna brukar vi använda som extrastolar när vi dukar ut matbordet för 6 personer, men nu får de stå ute på balkongen så slipper vi köpa nytt. Hade massor av idéer till balkongen i våras, men det känns bara så himla onödigt att lägga massa pengar på vår lilla balkong, iallafall just nu när vi fortfarande köper massa viktiga grejer till lägenheten. Anyway, lite nya växter också, den stora är ju bara för härlig i zinkkruka från IKEA (växten kommer också därifrån) vet helt ärligt vad växten heter, bara tog den för den härliga formen =) En liten kruka med gräslök också som Fredriks mamma har odlat =) Även den ska få bosätta sig i en kruka av zink. Ljuslyktan i svart smide blir perfekt därute då jag inte längre tycker att den passa inne i lägenheten.

Allt annat ät bara rekvisita, haha, tills vi har köpt sakerna som ska vara där egentligen. Vi ska iväg strax och då ska vi leta efter ett vitt parasoll, ett vitt bord som man kan hänga på balkongräcket (mellan stolarna) och sittdynor till stolarna. Skulle egentligen också vilja köpa ett insynsskydd som man kan hänga runt om balkongen, den är ju så himla skitig!!! Ser ju inte allt för mysigt ut. Men samtidigt så kommer bordet hänga ner en bit så det kommer inte synas lika mycket. Orkar liksom inte lägga ner för mycket på balkongen. Kanske blir det också några blomlådor med vita eller rosa pelargonier.

Ikväll ska vi inviga ballkongen med några öl och några glas vin =)


Kommentarer
Postat av: Nina

usch ja lovade mej själv att ja skulle fixa balkongen i år.. men ja. inte har ja kommit nånstans. men nu skyller ja på gipset :P



ska ta tag i det.. helst innan midsommar. kan ju hoppas lr hur.. vill dock ha nya utemöbler. det vore ju suuuuper :P



å yes. nedräkning till den 18e har absolut börjat =)

2010-06-05 @ 15:45:19
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0