Hallen




Här är en lite smygtitt på hur våran halla ser ut just nu. Snodde kuddarna från soffan för att piffa till det hela lite =) Planen är att ha några kuddar där, men då blir det tre små som får agera lite ryggstöd när man sitter där. Korgarna har jag som dagt flyttat upp på hatthyllan för att ge utrymme till skorna, blev jättebra! Hatt hyllan ska även bytas ut till en vit med vita galgor för att hänga jackorna på, vill att de ska hänga så mycket till vänster som möjligt så att man kan sitta på bänken utan att det är massa jackor ivägen.
En spegel saknas också för tillfället, blir en lång helkroppsspegel på vänstra väggen från ytterdörren, funderar även på att kanske ha några söta ljuslyktor på golvet, under spegeln, mysigt när man vill ha lite mysbelysning hemma. En stor fin bild på oss alla tre skulle jag även vilja få upp i hallen, ovanför någon utav dörrhålen (in till köket eller till vardagsrummet) Sen är jag nöjd! =)


Kommentarer
Postat av: Maja

Sv: Haha, den är asbra! ;P Sött inrett i hallen förresten :)

2010-02-12 @ 15:06:03
URL: http://majavallent.blogg.se/
Postat av: Zαняα´♥ <3 • • •

Heej heej !

Fin blogg!

allt bra!?



Kramar <3

2010-02-12 @ 21:02:13
URL: http://zaahraas.blogg.se/
Postat av: Nina

kanon fint ju!!!!!!!!

2010-02-13 @ 00:14:15
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Maja

Sv: Jag tyckte att den var extremt dålig men alla måste ju bilda sig en egen uppfattning ;) Nej, det har jag däremot inte men jag kanske ska ge den serien en chans. Alexander Skarsgård är ju med<3

2010-02-13 @ 16:47:28
URL: http://majavallent.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0