Klick...


...ja så låter det när jag inte kan hålla fingrarna i styr och klickar hem massa saker! Gjord en beställning på Adlibris, två böcker med söta recept blev det =) Ska bli så kul att baka Macarons, den lilla färgglasa kakan som vi såg överallt när vi var i Paris, receptet såg jag i boken "Sommarens Söta". Och så blev det en liten bok med cupcakes också, kul med lite ny inspiration!

Kommentarer
Postat av: Natalia

Ja men då så, är han också på så satsa järnet! Starta eget har funnit i mina tankar också, får se om det blir så en dag...



Nä, Glenn har ingen semester, fick inte ens 1 ynka dag ledigt, vi hade tänkt åka till Metaltown, men icke...har sådan festivalabstinens nu! Men men, jag ska spara pengar medan jag har jobb, i höst ska jag börja en hundinstruktörsutbildning så den måste jag kunna betala av. Ev v 35 blir det en sista minuten, men mkt beror på ekonomin och om jag hittar ngt jobb till hösten... Hur ser din höst ut?

2009-06-04 @ 22:01:57
URL: http://www.hellopiggy.se
Postat av: Nina

oo den där ena har jag. ja fick den i present. massa cupcakes. men är sååå besviken på dem ja gjorde - smaka inte gott. den som vart godast var väl den med cocos i. men ett tips är att låta den stå i kylen över natten. då blir det godare!

2009-06-04 @ 22:18:39
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Kelly

Hejsan! Tack, visst e de snygga? Skorna är normala i storleken o jättesköna att gå i en helkväll :) kramis

2009-06-05 @ 20:45:59
URL: http://www.kellybiddle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0