Tyllkjol

Åh jag är kär! Hur fantastisk är inte denna tyllkjol från Gina Tricot. Den ska bli min! =) Finns även i svart, och båda färgerna får nog flytta in min garderob. Den rosa ska matchas med min skinnjacka och den svarta blir helt fantastisk tillsammans med en svart body, som partyoutfit.

Kommentarer
Postat av: Nina

länken funkar inte. som vanligt med gina. man hamnar från början.. men ja vet vilken kjol du menar.. ja va å kände på den. men ja tyckte den va så hård.. ja kände dock aldrig om det fanns ett innefoder. annars va den ju supersöt!



typiskt putte att glömma. va iaf gamla tidningar som vanligt.. visste inte om du ville ha dem eller ej. men ja skickade med dem iaf. så fick du dem då du fick dem. men nu när ni ändå sågs så kunde han ju gett dem till dig.. men jaa..



fasen va ja vill shoppa ja med.. men det är så trist å gå i affärer.. man drar ju bara mer å mer storlek. å va är det för grej å köpa fina nya kläder då det är så kort tid kvar. =/ nej riktigt trist är det iaf.. får ta igen det sen :P



skönt att du fått sluta med innhalatorn iaf.. å gå till läkarn så fort du kan om du känner av det fortfarande. lungorna är ju inget att leka med. det kan ju bli värre om det är någe knas å det är d inte värt..



tyckte det syndes på bilderna att du gått ner. någe bra med det då kanske om du är nöjd?! ja e ute å går en massa om dagarna, så mkt det går. däremot går det ju inte lika snabbt som förut.. det kan ja ju inte påstå. så man blir lite frustrerad. plus att orken inte är med en nu.. så trist!



du ja är så sugen på å baka. men ja gör inte d. baka ju bullar för inte så länge sen å det finns inga kvar nu!! inga!!! åt ju bullar varje dag.. haha.. så ja försöker att undvika å baka. så ja slipper trycka i mig en massa skit =)

2008-10-06 @ 12:00:12
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0