The Style Of: Ashley Olsen

image800
Olsen tvillingarna är enligt mig lite överskattade. Men om man ska välja någon av dem så gillar jag Ashley bäst, hon klär sig oftast riktigt fint. Mary- Kate ser bara ut som ett troll tycker jag...

Kommentarer
Postat av: Nina

jo ja hörde att putte sa det. ja fråga om det förut, men han sa inge mer om det. han visste inte. asså det här med tyskland. hörde att du skulle få egen lägenhet å så. det är ju jäkligt najs.. hur känner du för det?
jo grönan är sååå energikrävande.. ja vet! ja tror inte att ja skulle orka det just nu, helt ärligt. tråkigt att du känner dig sjuk, hoppas du blir bättre snart då.. inge skoj att va hemma å va sjuk då det är så fint väder ute..

2007-06-04 @ 22:01:44
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

jo ja vet att du har haft probs med sömnen..
ja har ju d oxå.. men man måste gå upp tidigt. å sen
försöka lägga sig tidigare. å hålla på så.. men det är ju lättare sagt än gjort. ja vet!!! men det blir ju lättare med tiden..
problemet med mig är ju att som idag gick ja upp 9, va så nervös inför tandläkarn. men sen däcka ja ju vid 16,30 å sov till 19,30 ?? så nu är man ju lite piggare nu? dvs är vaken längre.. d e ju inte bra d heller. men va gör man om man är trött?
så det var i ett helt år? jaha.. ja det blir ju en stor omställning.. man lämnar ju så mkt.. =/ men som du säger, hur ofta får man en sån chans?

2007-06-04 @ 22:21:08
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Helena

Jag tycker att båda Ashley och MK klär sig jättefint :)

2007-06-05 @ 13:57:42
URL: http://threelife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0