North Country

image1217image1218
Har precis kollat på "North Country" med supervackra Charlize Theron i huvudrollen. Så jäkla bra film, jag grät en hel flod...Se den!

Kommentarer
Postat av: Nina

nej inte ja heller. närmaste ja kom va igår då ja doppa fötterna.. varit varmt igår å idag här.. men imorrn så sa dem att de skulle bli regn =/ ja hoppas inte det.. vore ju trevligt med sol. så jäkla typiskt oxå att man ska åka bort då solen kommer..
ska ju vara sol i juni/juli. ja skulle ju får förbränna.. :D
låg på balkongen kanske 30 min här.. å ja ser redan skillnaden. så solen är mkt starkare idag än igår. men ja är ju inte närheten av brun. å d va ju bara armar å mage som fick färg nu *s*
jo ja såg att gina hade fått in en hel drös med leggins., såg det förra veckan.. vet du va dem kosta? ja gick bara förbi *S* så läskigt. men det va mkt bättre än ja trodde. men ja börjar undra om ja tog för stor storlek.. känns som om 34/36 är för litet.. men dem ja har nu 38/40 är lite lösa här å där.. så ja vet inte om ja vågar köpa dem igen.
ja måste ha en storlek större i klackarna.. de är spetsiga oxå, så ja känner mej inte vad där.. men de är för små.. det går inte att gå ut.. den är som ett par 38:or..

2007-08-07 @ 14:38:20
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Eleonor

i know den e så jävla sorglig o bra =)

2007-08-08 @ 10:14:14
URL: http://faderjagharsyndat.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0