Backstreet Boys- "I Still"

 
Once a Backstreet boys fan, always a Backstreet boys fan! Haha dom var ju mina gudar när jag gick i mellanstadiet och nu när dom gör comeback igen så känner jag att jag bara måste ha nya skivan. Idag släpper de sin nya singel "Inconsolable". Jag har bara hört lite av låten, men det låter typsikt som dom, en jättemysig ballad =) Och den här låten är en av mina favoriter, jag njuter av den tills den nya låten finns att lyssna på full version.

Kommentarer
Postat av: Nina

haha oki :D du är rolig du :D
ör det sant om BSB.. ja visste inte det.. hur missa ja det? fasen så najs :D aj löv them 2, ahhaha. som du sa.. once a bsb always a bsb *S*
ja just d. ang lindsay.. hon ville ju fortsätta med sin musik karriär.. så hon hade bett fergie att skriva låtar åt henne? fan d visste ja inte heller. visste du? men sen så två dagar senare så åkte hon ju dit igen. så frågan är ju om fegie vill samarbeta med henne? ja skulle inte vilja det..
sen så har hon dessutom försökt att begå självmord i våras? men sen om det är sant är ju en annan femma..

2007-08-06 @ 21:20:45
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

glömde ju säga att vi va på djurgårn, å så kom det vågor.. å ja tror inte att ludde har varit med om det förut.. å han såg helt vettskrämd ut *S* så tänkte ja på rompi =)

2007-08-06 @ 21:23:27
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0