Skinny

image309
Yes, ett äpple och ett glas vatten om dagen är receptet på denna underbart vackra kropp. Toppa sedan med valfri drog som dämpar dina hungerskänslor. Börjar du nu så är du nog redo för beachen 2007...

Så himla sjukt att detta är idealet, så himla fult. Dom ser ju ut som små pojkar där på catwalken, inte det minsta attraktiva i mina ögon, och kläderna hänger som påsar.
Läste i Aftonbladet att efter ett antal dödsfall inom modevärlden orsakat av anorexi har man nu i Spanien satt en BMI gräns på 18 för modellerna. Detta innebär att en tjej som är 175 cm lång måste väga 55 kg. Milano har också gått i samma fotspår och satt in gränser för hur smala modellerna får vara.
Även vissa klädbutiker går in för ett mer hälsosamt ideal, de vill ända föreställningen att supersmala kvinnor är trendiga. De kommer att ersätta sina skyltdockor så att de inte är mindre än storlek 36.
I Sverige började H&M och Lindex redan förra året byta ut sina skyltdockor. H&M har tagit bort sina smalaste dockor och Lindex har nu dockor i storlek 38.
Gina Tricot har gått ut med att de minsann också har ersatt både dockorna och modellerna till storlek 38, vilket bara är ren bullshit enligt mig. Tjejen i deras reklam på tv är supersmal och är med all säkerhet en storlek 34 och det samma gäller deras skyltdockor.

Vad tycker ni om hela den här debatten som pågår om för smala modeller/skyltdockor. Är det  viktigt eller är det bara löjligt?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Löjligt, vem bryr sig...?

2007-04-26 @ 20:03:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0